Везни, водолей.. Жените от кои зодии правят луди мъжете?

Някои се вълнуват само от парите и кариерата
11 юли 2021 23:58, Екип на Tialoto.bg
8
Везни, водолей.. Жените от кои зодии правят луди мъжете?
IStockphoto

Често измислени недостатъци в очите на нежния пол се оказват хипнотизиращи предимства. Често астролозите дават отрицателен знак на качества като  прекомерна независимост, ексцентричен характер, кротост, но пък мъжете са привлечени. 

Кои са трите зодии, на които силният пол не може да устои?

Бронз - Везни
 
Едно момиче Везни е в състояние да замени цял харем за най-взискателния султан. Подобно на джин от бутилка, тя ще се появява в очите на любимия всеки път по чисто нов начин. Тя е очарователна, загадъчна, възхитителна и може да приласкае всеки. Представителките на тези зодии са остроумни и добри слушатели. Могат да поддържат разговор на всяка тема. Вървят през живота с лекота и постоянен оптимизъм.
 
Везните лесно се сприятеляват и винаги са готови да направят комплимент, да се обадят или да напишат очарователно съобщение.
 
Дамите, родени под този знак, се отличават както с физическа, така и с вътрешна красота. Вроденият такт и любовта към всичко красиво са тяхната визитна картичка. Разбира се, те предпочитат и мъжът до тях да е подходящ и да отговаря на големите им изисквания. Везните са доста самокритични към себе си - имиджът им трябва да отговаря на високи стандарти и безмилостно се коригира, ако е необходимо.
 
Везните са изключително женствени, което не може да не подлудява мъжете. Понякога това играе срещу тях. Когато попаднат в трудна ситуация, те често стават напълно безпомощни и затова често пасивно наблюдават ситуацията, очаквайки външна помощ.
 
Жените от тази зодия се отличават с безкрайна енергия и са готови да да се отдадат на забавни приключения по всяко време. Често нямат време да преценят плюсовете и минусите на ново едно приключение, залагайки по-скоро на инстинкта си.
 
Още по темата ще откриетев материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз избирам жени от зодия та на мама, тя е най-стабилна и не ме подлудява.
5
1
 
0
 
! Отговори
До №3 преди 2 години
По възможност в обратния ред.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Подобно на джин от бутилка, тя ще се появява в очите на любимия всеки път по чисто нов начин". Тук съвсем за пияндета ни взеха от понеделник сутрин. Последно за духа от вължебната лампа на Аладин ли говорим или обикновен сух джин с тоник.
3
0
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Може ли да обясниш защо? Никога не съм бил с Водолейка и ми стана интересно.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЛУУУУУПООООООООСТИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма по-големи дървета от водолейките в леглото! Няма1

Спонсорирани публикации