По-облечени, без бира, но все така колоритни: Феновете в Катар 2022

Вижте най-колоритните от тях в следващата галерия
23 ное 2022 11:49, Красимир Ангелов
23

Снимка: БГНЕС

Скъпа бира, ограничения в поведението и трудности в настаняването – с това се сблъскват феновете, решили да посетят Световното първенство по футбол в Катар.

Въпреки това отново ставаме свидетели на гореща и колоритна фенска подкрепа от трибуните. Имаше разбира се и негативен момент - още в първия мач между Катар и Еквадор мнозина фенове на домакините се изнизаха от стадиона още на полувремето заради негативния резултат за своите любимци.

В следващата галерия сме събрали за вас някои от най-колоритните фенове от стадионите от първите 3 дни на световното първенство по футбол. Прави впечатление липсата на разголените фенки, които бяха често срещано явление по трибуните на Русия и Бразилия. Но пък колоритът е на линия.

Убедете се сами!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да изхарчиш маса пари за самолети, хотели и билети... И да не можеш една бира да изпиеш на тая 40 градуса жега?!? Що за хора са тия? Един път да се радвам, че съм българин. Съгласно нашия закон за алкохола- не ти трябва лиценз за продажба на бира. Следователно - бирата в България не се води за алкохол. Иначе щеше да се иска и лиценз да продажба на ОЦЕТ! Та мисълта ми е - ако те хванат в Катар с шише оцет престъпник ли си? Гледам едно шише бира 4.5% и имам оцет 12%... Тия са тотални ненормалници!
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Катар и Paccия си купиxa световното
14
2
 
1
 
! Отговори
леля чичо преди 1 година
без г.е.и провокация обратните не могат да спат, домъкнали са се на хиляди километри за да сложат маски в цвят на дъгата за да не им отрежат главите послегейовете са най агресивното малцинство даже по агресивни от мюслитата са май но по зле от феминистките
13
1
 
9
 
! Отговори
User преди 1 година
Чаршафосано и талибанско първенство!
12
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Катар няма футбол и си купи световното, то па едно световно, направо да класират укрите първи и да свършва.
11
4
 
5
 
! Отговори
Оле-мале преди 1 година
Казват, че било най-скъпото световно до сега, но според мен - най-слабото! Не съм изгледал и 1/4 мач до момента..... Изявите на феновете са практически забранени със съответен закон. За какво да го проследявам това първенство?!....... Инак и с плетена шапка можеш да покажеш на околните че си лесбиец. Но футбола е друго нещо!!!
10
2
 
6
 
! Отговори
Случаен преди 1 година
Да посетиш ислямски фанатици, да оцелееш, да се върнеш, това си е екзотично. Капитан Кук обаче са го изяли аборигените. Егати удоволствието да си при *** и да ти се хилят с техните фусти, нема какво.
9
3
 
1
 
! Отговори
катьра преди 1 година
е кривоглед и препуска по улиците сигурно зареден в 5 4аса сутринта
8
3
 
1
 
! Отговори
колко преди 1 година
мазоли не ви ли се образуваха от премахване доста работни
7
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На немския отбор не разрешиха на самолета да свали футболистите, трябваше да отлети защото имаше лгтб символи. Летяли са до Оман и от там са дошли с местна авиолиня.
6
9
 
6
 
! Отговори
SuCkMyD1Ck преди 1 година
Хората се забавляват, купонясват, думкат екзотични п1чета, пък тук някакви бедни и скъсани м1ризливци ги обсъждатб- хахагахахагахаха. Излез от мухлясалата си панелка бе, Ган1о! Ама за навън ти трябват пари.. а нямаш. хахахаха.
5
5
 
7
 
! Отговори
КатЪра бие къч преди 1 година
т'ва е пародия на "световно" ниво.
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ щеще да се явява с LGB флага на емлбемата на отбора си, ама като чуха, че това означава автоматиечн жълт картон за всички в игра, веднага се секнаха. Като се чу, еч може и да не вземат парики, идеологията отстъпи ...
3
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бира има. Колкото щеш. Неверна информация как нямало да има. Ако нямаше, през крив макарон отивах да гледам мачове.
2
11
 
1
 
! Отговори
МВР са ТЕРОРИСТИ преди 1 година
Кой назначи това Божество Иван Гешев за Главен Прокурор , човека Екзекутира Българи и никой не му държи сметка, убива чрез Пернишки мутри и полицаи с Фашистки наклонности!Германов
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лигльовци и парцалеси

Спонсорирани публикации