Експерт: „Нотариуса“ не е застрелян от професионален килър

С Пепи Еврото са работили заедно, казва доц. Милен Иванов
2 фев 2024 08:53, Елка Василева
112

Убийството на Мартин Божанов, известен като „Нотариуса“, е логично предвид начина на живот на жертвата, не е показно - извършено е в 7:30 ч. вечерта в затворен комплекс. Явно някой е сметнал, че това е подходящото време. Няма нещо, което рязко да го отличава с метод и резултат. Това коментира бившият зам.-ректор на Академията на МВР доц. Милен Иванов в студиото на "България сутрин".

Още по темата
Той подчерта, че списъкът с потенциалните убийци на „Нотариуса“ е дълъг предвид колко много хора е измамил.

"Има много причини по един и ли друг начин много хора да са пострадали от действия на жертвата, от имотни измами хора са останали без жилище, без доходи, много дълъг е списъкът... Нивото на решителност на хора, които са пострадали сериозно, е много високо. Моето мнение е, че не е професионален килър, той щеше да избере по-подходящо място", подчерта гостът.

Пред Bulgaria ON AIR доц. Иванов посочи, че за да заплашва магистрати, на Божанов някой му гарантира неприкосновеност.

"Те са работели заедно с Пепи Еврото, заедно са консумирали влиянието в тази среда. Забравихме друг известен лобист в магистратурата - Красьо Черния, дали има и други е риторичен въпрос", каза още бившият зам.-ректор на Академията на МВР.

Доц. Иванов коментира и работата на съпругата на убития в ГДБОП. Според него е странно човек, който не е от системата на МВР, да започне работа там: "Когато се наема на работа, преминава проучване, за да има достъп до класифицирана информация. Основанието за отнемане явно са връзките ѝ с хора с криминално минало или настояще, въпросът е защо ѝ е даден."


Доц. Иванов подчерта, че през последните месеци има радикализация на отношенията в обществото, като изходи от зачестилите убийства.

"Последните няколко месеца дори на битово ниво се случват убийства с особена жестокост. Показва, че на улицата тлее нещо, което намира своя израз в такива жестокости", каза той.

Вижте видеото с целия разговор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
0
 
! Отговори
до този "специа преди 3 месеца
ако го хванете тогава говори, че не е професионалист и анализирай грешките му, ако не го хванете (което е много вероятно) значи е професионалист а как и защо няма значение, резултата е положителен, може да му е за първи път, но ще се ошлайфа, има време и материал колкото искате.
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дали има други?!Има..Марияна Тодорова..
99
0
 
1
 
! Отговори
1234 преди 3 месеца
До АнонименТова, че жената е пуснала жалба прави ли тази жалба истина ? Пълно е с жени, които обичат да го играят жертва в името на свои си цели.
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Малък калибър на куршума. 1 или 3 изтрела. От 15 метра. Точни! В 19.30. Вярно, зимно време. Вече няма задръствания, но още има доста автомобили по улиците. От мястото където е бил, изходи в много посоки. Хладнокръвен. Пред майка му и децата му. Да знаеш, че не е професионален убиец. Ама никак. И този ми бил експерт?
97
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
докога ще ни го рекламирате този огромен експерт - бил зам ректор на Академията, да за няколко месеца по времето на правителството на още по-големия експерт Орешарски, същияг е от структурите на ДАНС и никога не е работил в полицията, не е и разкрил и една кражба, експерт. . Защо не лансирате настоящия зам ректор който е такъв от години... също е риторичен въпрос.
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не отричам участието на жените в убийството на Пейо, нито го потвърждавам, но че разсъждават иддиииотски повечето хора с дипломи е факт, те не търсят първопричината и действията или бездействията на хората, довели до извършеното престъпление и убийството и как точно е извършено, те нямат обикновено логично мислене , не търсят факти, мотиви, а се опират на обиди, на сензация, на чуто-недочуто от някой или от махленските клюкярки!
95
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
(Случая Пейо), четвърто , странно изведнъж, се изсипаха един куп празноглавци и психиатри , юристи(адвокати), да дрънкат абсолютно празни+лъжливи приказки за случая с куп обиди срещу жената, не знам кой им е дал диплома, та те нямаха дори елементарни логични разсъждения и опора на факти, а обидите означават безсилие и опит да се натопи някой, единствено един следовател подбираше думите си, разсъждаваше и не изрече глупости в пространството. Извода е, че много отпадъци, произвеждат ВУЗовете в бг.
94
0
 
2
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 месеца
НЕ ЗНАЕ Т ЕЛИ ЦЕЛИ полицейски управленйия се изхранваха от мутрите навремето преди да ги изпозастрелят повече то ! мн глу***паци имало у БГ ....
93
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Случая с Пейо, трябва да се провери. Жалбата, която е пуснала жената за сексуално насилие над нея, звучи достоверно, защото тя е посочила конкретно мястото, времето, начина на извършване, а трето, убийството на този Пейо е професионално извършено, извършено е от професионалист, такова убийство, обикновено не се извършва от необучени хора, а и мъжете са по-силни физически от жените, четвърто , странно се изсипаха един куп празноглавци и "психиатри" да дрънкат абсолютно празни+лъжливи приказки за
92
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега следих коментариите със сериала за Пейо, първо, тъй наречения СМС и написаното за евентуално "отравяне" на Пейо , не звучи достоверно, ама никак, второ, е написано по много официален начин, по който човек не разговаря и не пише с най-близките си хора, жалбата,която е пуснала жената за сексуално насилие нея, звучи достоверно, защото тя е посочила конкретно мястото, времето, начина на извършване, а трето, убийството на този Пейо е професионално извършено, извършено от професионалист, надали т
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
убила го е жена му. Защо е извикала полицията час след убийството?
90
0
 
16
 
! Отговори
дрън дрън дрън преди 3 месеца
Локуми, локуми, локуми! След дъжд - качулка!Къде сте били всичките, когато този *** е въртял измами и престъпления години наред необезпокояван!? Колко хора е съсипал!? А вие сте спали и сте си прибирали тлъстите заплати в края на месеца, без да свършите нищо! А сега обикаляте студията да дрънкате глупости! Добре че се избиват един друг, че ако чакаме на вас....!
89
1
 
9
 
! Отговори
Еми да преди 3 месеца
Когато институциите не искат да работят и когато държавата е една смешка, хората сами почват да раздават правосъдие. Как Нотариуса има поне 200 имотни измами. И как поне за една не е осъден. Това се случва в ***. Ежедневие на безхаберни и безотговорни български граждани. Оная година даже аз плащах два пъти гражданска отговорност за моята кола. Е те тва сме българите. И като някой ни каже как 500 години сме били роби ...ей така, щото и сега сме си роби на съвременните ни поробители
88
1
 
3
 
! Отговори
Хе-хе, смех! преди 3 месеца
Няма нито един факт или догатка, че килъра НЕ Е бил профи
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Почва разтягането на непости от типа "все по-радикални за изходите от убийствата".... Значи се прикрива нещо! Че нима преди месеци и години не са били радикални изходите от УБИЙСТВАТА? Все е бил убит някой...... Или преди е имало убийства без да бил убит някой? А?
86
1
 
6
 
! Отговори
?!?!?! преди 3 месеца
На кой му пука за тази *** живяла на гърба на хората, червеите да го ядат !!!
85
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами намерете го и хванете тогава. Застрелял го е пред очите на толкова хора и си тръгнал преспокойно. Излиза, че килъра не професионален, но още по-непрофесионални са ни полицаите.
84
0
 
6
 
! Отговори
SWAN преди 3 месеца
Щом този замазва с толкова казани глупости, явно има общ шеф /ДС/ с убития, който прикрива :))))))))))))))))
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ц ц ц няма вече професионалисти.
82
2
 
2
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 месеца
а те са мн такива у БГ !

Спонсорирани публикации