ГЕРБ заяви: навлиза смело в смесените региони

Етническо противопоставяне няма, смята Цветанов
Обновена: 10 окт 2011 20:21 | 10 окт 2011 16:43,
195
ГЕРБ заяви: навлиза смело в смесените региони
Снимка: БТА

Етническо противопоставяне няма, хората в смесените райони живеят прекрасно.

Това заяви председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов в Златоград.

Според него дебатът за криза на етническия модел се провокира от политическите централи обикновено преди избори.

"В голяма част именно политиците бяха тези, които създаваха това напрежение и нетолерантност, защото възприемаха, че българските мюсюлмани могат да бъдат монополизирани от страна на ДПС", категоричен е Цветанов.

В листите с кандидати на ГЕРБ в страната са включени и българомохамедани, и български мюсюлмани, и роми, добави вицепремиерът на предизборна среща в Златоград.

Според Цветанов партията е успяла да стигне и до смесените региони.

"Национално предателство от всички политически формации на прехода беше, че абдикираха от тези райони", коментира председателят на предизборния щаб на ГЕРБ.

Според него трябва да се развият регионите, да се възползваме от европейската солидарност и от възможностите за усвояване на повече средства за регионално развитие. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
14
 
10
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
БЪЛГАРИНО ТИ РЕшАВАш 20 ГОДИНИ ДОГАН ТЕ КОМАНДВА .....В БЪЛГАРИЯ ИМА ДВЕ ПАРТИИ ЕДНАТА Е ГЕРБ ДРУГАТА Е НА ДОГАН ТОВА Е ФАКТ....НЕ СЕ ЗАЛАЗВАЙТЕ ОТ ДРУГИ ПАРТИИ.....ПОНЕ ТРИСЕТ ПАРТИИ СА НА ДОГАН...ТОВА Е ИСТИНАТА
108
4
 
19
 
! Отговори
селянин преди 12 години
Цецо главоч *** челли статистиката колко самоубийства са станали по време на мъдрото ръководство на милиционерите?Водите класацията използвайте го като пропаганда.
107
1
 
14
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Как да няма етническо противопоставяне?Може да не е толкоз масово но го има..., най-малкото има това, че на официални места (като магазини и др.) не се говори на НАЦИОНАЛНИЯ ЕЗИК!Да не говорим, че има етническо противопоставяне, когато не подкрепяш ДПС - тогава не получаваш субсидии и др. такива!
106
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лично президентът ЖЕЛЕВ връчи на ДОГАН мандат да състави българското правителство парадокс, какъвто световната история не познава. Осъден за шпионаж срещу България и лежал 3 години в затвора, да определя българското правителство!
105
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пхахах, навлизали...вижте анкетата на Днес.бг за кого ще гласуват хората за президент. Волен Сидеров води с 4% пред мижитурката на ГЕРБ Плевнелиев. И това е допитване до 5000 човека, 5 пъти повече от купените от Бойко социологически агенции...
104
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АХМЕД ДОГАН определяше не само българското правителство, той определяше и бъдещето на българската нация. И той определи такова бъдеще, че повече от 20 години страната ни не може да излезе от блатото, в което той и избраните от него политически пионки съзнателно ни натикаха.
103
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
""Национално предателство от всички политически формации на прехода беше, че абдикираха от тези райони"Не мога да повярвам на очите си. ГРОБ да ми говорят за национално предателство.
102
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Но ДОГАН, още от първият ден, когато се почувства като лидер, съзнателно сложи преграда между българи и български турци. За него в България нямаше вече български турци, имаше само турци.
101
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Висшите български държавници и 19 народни избраници депутати от СДС, страхувайки се да не загубят властта си, спасиха ДОГАН от съд , а той след няколко месеца им се отблагодари, като ги свали от власт, с нескритото задоволство на победител. Лично президентът ЖЕЛЕВ връчи на ДОГАН мандат да състави българското правителство парадокс, какъвто световната история не познава. Осъден за шпионаж срещу България и лежал 3 години в затвора, да определя българското правителство!
100
4
 
11
 
! Отговори
Aнонимен преди 12 години
Ок! Съдете Доган бе *** гербери! Какво чакате? Измина по-голямата част от мандата ви, а не се забелязва да сте предприели нещо срещу него. За да не се случва това, има два варианта: или че сте толкова ***, че нямате хабер къде сте в пространството, или че така ви е изгодно по някакви причини. Много е просто, нали? Като вас!! И в двата случая обаче, изводите не са във ваша полза. Но вие сте толкова ***, че и това не разбирате!! Като вашия гуру-художника,музиканта и т.н. "генерал"-пожарникар!
99
0
 
7
 
! Отговори
a преди 12 години
Пари направи чрез МУЛТИГРУП и приятеля си ИЛИЯ ПАВЛОВ, като определеният от ДОГАН кабинет на ЛЮБЕН БЕРОВ с трима вицепремиери от ДПС, превърна МУЛТИГРУП в държава в държавата. ДОГАН не може да не се е възползвал от милионите на фалиралата Банка земеделски кредит. Той беше основният играч и при т.н. масова приватизация, което си беше пладнешко разграбване на България. Неговите трима вицепремиери при БЕРОВОТО правителство се изпокараха за тлъстите хапки, един дори неудовлетворен си подаде оставка.
98
1
 
8
 
! Отговори
a преди 12 години
На 19 май 2010 година, в Джебел, по повод 21 години от Майските събития срещу възродителния процес, в присъствието и на много видни гости от Турция, ДОГАН прави забележително изказване:България не може да бъде управлявана без участието на ДПС. ДПС е основата на националната сигурност, единението на нацията и на успешната интеграция на страната в Европейския съюз.С тези няколко думи, изречени с фалшив патос, ДОГАН фактически признава, че без власт той е никой!
97
3
 
9
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
Цецооо!Мани етническите модели!Кажи за златцето от митницата!Де е то,барбар со сребърцето и платинката!
96
4
 
16
 
! Отговори
БТА преди 12 години
На снимката Цецо Апартаменто : "Е те такъв ще го извадя за всички българи"
95
14
 
9
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Прав е ! Браво на Цветанов само комунистите не са доволни! Време е и българските мюсюлмани(турци) да разберат,че ДПС им вреди, че ги държи в страх!
94
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансиите в Държавата. Това е също като крилатата френска фраза: Държавата, това съм АЗ.
93
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За това, до каква степен ДОГАН се е главозамаял, станал е нагъл и алчен, без ни най-малко чувство за мярка, говори самият той. На въпрос как вижда своето бъдеще, с типичната си арогантност отговаря:София не ми е достатъчна, нуждая се от Брюксел. Искам да правя политика за 500 милиона души.
92
6
 
7
 
! Отговори
№ 20 в бюлетината преди 12 години
Аз ще гласувам за Светослав Витков. Eдинственият от всички кандидати, който на страницата си във Фейсбук в графата "Политически възгледи" е написал "БЪЛГАРИН"! Eдинственият, зад който наистина не стоят никакви партийни интереси, никаква партия или движение.Писна ми от продажници, бивши (???) комсомолци, комунисти и десари - политически ***, прислужници и кукли на конци.
91
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още през 1992 година младата журналистка долавя манията за величие на ДОГАН чувство, което с годините на растящата му власт, растеше и то. И не можеше да не расте, защото ДОГАН стигна до абсолютното властово положение, да формира не едно и две правителства, да назначава и уволнява не един и двама министри, да определя не само кадровата политика на дължавата, но и финансовата. А от там идват за ДОГАН и безбройните лични облаги от раздадените постове.
90
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АХМЕД ДОГАН, в продължение на 20 години, нагло, надменно и подигравателно се отнасяше с българските политици и алчно крадеше български и европийски пари. Всички правителства, освен сегашното, направи за посмешище както в България, така и в чужбина. Той е основният виновник страната ни да бъде незаслужено считана за една от найкорумпираните държава в Европейският съюз.