Хасан Азис губи преднината си в Кърджали

ГЕРБ и БСП догонват кандидата за кмет ДПС
Обновена: 24 окт 2011 10:37 | 24 окт 2011 08:05,
35
Хасан Азис губи преднината си в Кърджали
Снимка: БТА

44,91% печели кандидатът на ДПС в Кърджали Хасан Азис, който се бори за трети мандат.

Изчислението на ЦИК е по 65,41 на сто от преброените бюлетини в общината.

Късно вчера паралелното преброяване му отреди победа на първи тур с над 50 на сто получени гласове.

Според резултатите днес обаче кандидатите на ГЕРБ и БСП го догонват, като се приближават един до друг.

Илия Илиев от ГЕРБ е получил доверието на 24,80 на сто от кърджалии. Почти толкова е събрал и кандидатът на БСП – Милко Багдасаров – 24,67%.

В надпреварата за общински съветници ДПС води с 42,16% от гласовете. ГЕРБ остават втори с подкрепа от 23%. 

Драматичен развой на изборните резултати се очаква в община Кърджали.  

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
Ismail преди 12 години
Не виждате ли, че сбора от гласове на всички останали е около 15 000, докато кандидата на ДПС събира 18 000, чудя се въобще защо има и други кандидат кметове, като са обречени. А относно герб да се перчат, че могат да вземат нещо от Кърджали: Жестоко се лъжете уважаеми управляващи. Поздрави от Кърджали!
34
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все ми се иска най-накрая да нямат кмет от турски произход, но няма как. Все пак пожелавам успех на кандидата от ГЕРБ, защото дори в тази затворена общност, успя да покаже, че хората могат да разчитат на него! Браво!
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Винаги сме си знаели че в Кърджали добре се е живяи, живее се и ще се живее. Ще си ги преизбираме нашите велики вождове и убедено и с вяра ще крачим смело и бодро към светлото бъдеще. Ще си сътрудничим с нашите партньори от бсп и ще работим заедно за България и за просперитета на българския народ. (Вервайте ни и пак ни презиберете!!!)Този път трябва да се достигнат проценти на одобрение от рода на 4 деветки:99.99% Как миоже да не се забелязват постигнатите успехи и да не се оценяват подостойнст
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Инициативен комитет за издигане на независимия кандидат Хасан Азис за президент на *** на изборите през 2016 г. Неговата надпартийна кандидатура ще бъде подкрепена от честните граждани доказали своята преданост към родината, любов към демокрацията, правата и свободите и най-вече към многообичания народ: бай Ахи Догана и Първаноглу... видните идеолози на прехода и гаранти на етническия мир в страната. Солидни стожери на демокрация и крепители на просперитета и благоденствието на нацията!!
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Безработица в Кърждали няма! Даже София не може да се похвали с такова постижение. Цяла България да се поучи от най-можещия кмет - Хасан Азис ефенди, евала!Тук населението е щастливо защото неговите права и свободи са защитени. И не само това, но умния и честен кмет е гарант за запазване на положението такова каквото е (разбирай отлично) и в следващите 4 г. Абе то тая част от България е най-просперираща. Аз предлагам за следващите президенстски зибори да издигнем Хасан Азис за Президент! ;)
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко по-късно я намери (преднината):) Ама ние не сме се съмнявали!Абе умното, красивото, знаещото и можещото се познава отдалеч! Ако не беше Хасан Азис, бащицата, то в Кърджали много трудно щеше да се живее. Добре че е той със своето вещо ръководство да води общността към светлото бъдеще. Добре че са неговите програми - инвестиционни и всякакви, които да дадат икономическо оживление в региона. Добре че се грижи така внимателно за хората, намира им работа, та в кърджали безработицата ниска.
29
0
 
2
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
за 4. закона за отседналост попречи на този вотен туризм от Турция и АКО имаше автобуси телевизиите и специално ГЕРБ щяха да разпънат на кръст ДПС ТАКА, ЧЕ АЗ МОЖЕ ДА САМ СПАЛ НА ТЕЧЕНИЕ, НО САМ СИ РЕАЛИСТ ДОКАТО МАЙ ТИ СИ ЧОВЕК КОЙТО ПИЕ СТРАННИ НЕЩА ЩОМ НЕ ПРИЕМАШ РЕАЛНОСТТА....PS: Ariel, persil, savex.... кое от тези неща пиеш?
28
0
 
2
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
Аз ли сам спал на течение?! Нима дори едно от този неща които написах са грешни? за 1. още след глупостите на Борисов на пресконференцията за балотаж в Кърджали беше ясно, че ДПС печелят там. А тази новина тука от 24.10.2011 08:05 е много вярна?!за 2. 53,96%, я вземи се разрови в гоогле да видиш по колко от всички (българи, турци, помаци....) има в Кърджали и си сметни съотношението между тях и гласувалите.....за 3. точка 2. показва, че в Кърджали се гласува за личност този път а не за партия
27
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Мисля че е време да сменим кмета.....!!! гласувайте !
26
0
 
2
 
! Отговори
ВАЖНО Е преди 12 години
Изборът за президент е важен той може да помилва престъпници (Първанов е помилвал 456 убийци, хора, които са отвличали и отказва да обяви кои са те, и никога няма да разберем, ако те пак спечелят), може да опрощава задължения към държавата, да налага вето върху закони, главнокомандващ на армията и Националната служба за охрана откъдето ще излязат доста пикантни неща за проследяване на политици и държавници и разбира се да се среща с други държавни глави, ама западняците не искат да се срещат с червени .. Така че, който и човек от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ДА ОСЪДИ новия съд , то президента на КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ГО ПОМИЛВА.
25
7
 
6
 
! Отговори
Биба преди 12 години
Мазна и самодоволна физиономия. Ще се радвам да отиде на балотаж и да се размине с поредния мандат.
24
4
 
8
 
! Отговори
аз преди 12 години
дпс = бсп, така че герб нямат шанс в кърджали.
23
3
 
5
 
! Отговори
patriot преди 12 години
do 21 dps nikoga nyama da zagubi kardjali grajdanstvoto nyama da go dopusne
22
0
 
1
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Спал си на течение...
21
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кърджали е бастиона на ДПС. Ако го загубят, мъртви са. За пореден път ще станем свидетели на поредната сделка и българите там пак ще се чувстват продадени. Не че помаците умират да гласуват за човек на ДПС.Принудени са, ако искат дърва, работа, като опрат до общината да нямат проблеми....Както и преди пет века Родопа си остава ключов район на Балканите пред ислямската инвазия на изток
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Виждате ли колко са прости Българите ? Виждате ли че партийните интереси на БСП и ГЕРБ са над националните ? Процента на кандидата от БСП и този на ГЕРБ ако се съберат Този Азис няма шанс да спечели ! Разделяй и владей, най-лошото е, че разделиха нас Българите...
19
7
 
8
 
! Отговори
хаха преди 12 години
1. Новината е манипулативна, защото окончателното преброяване на ОИК - Кърджали е 54% за Хасан Азис2. 54% едва ли гласовете са само турците на Доган.....3. Ако беше друг кандидат за кмет от ДПС, щяха да загубят4. Автобусите от турция които си мислихме, че са решаващ фактор ги нямаше...Нека да гледаме фактите реално, а?
18
9
 
12
 
! Отговори
Информиран преди 12 години
ДПС печели с над 52 % кметския мандат в Кърджали.
17
11
 
8
 
! Отговори
Agdja преди 12 години
ako ne Hasan,Yusein 6te spe4eli nema na kade uhahaha ,gerb da si pe4eli u sofia a ne tuk are vizzzz ha siktirr
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко: Когато Доган каже добър ден, гасиш лампата и си лягаш- Добъррррр Дааан.....Бойко.