Финално: Хасан Азис взима Кърджали на първи тур

ДПС печели от раз във всички общини в областта
24 окт 2011 14:05, Красимир Ангелов
145
Финално: Хасан Азис взима Кърджали на първи тур
Хасан Азис печели в Кърджали на първи тур. Снимка: БТА

Настоящият кмет на Кърджали и кандидат на ДПС Хасан Азис в крайна сметка печели местните избори на първи тур, сочат данните на ЦИК при обработване на 100% от изборните протоколи.

Той събира 53,96% от всички гласували, или общо 18 153 гласа. Така след няколко обрата през изминалите часове вече окончателно е ясно, че в Кърджали балотаж няма да има.

Още по темата

С 20,65% на второ място остава кандидатът на ГЕРБ Илия Илиев, който бе посочен като сигурен участник на балотажа от вътрешния министър Цветан Цветанов. Трети е Милко Магдасаров от БСП с 20,12%.

ДПС печели на първи тур във всичките 7 общини на област Кърджали.

В Ардино кмет ще бъде Ресми Мурад, в Джебел – Бахри Юмер, в Кирково – Сали Рамадан, в Крумовград – Себихан Мехмед, в Момчилград – Акиф Акиф и в Черноочене – Айдън Осман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
1
 
0
 
! Отговори
DO 128 преди 12 години
aaah bre neştastnik ah, iskaş da izlajeş sebe si ama ne stava ,koga si hodil v istanbul ???,tvoyata rabota e zavist bre choveche i nişto drugo
138
0
 
0
 
! Отговори
червени утрепки преди 12 години
Къде са комунистите тук да ръкопляскат на Хасанчо.Все пак е кмет на техния любимец и верен другар Доган.
137
4
 
2
 
! Отговори
абе... преди 12 години
...с турчин яж и пий,алъш-вериш да нямаш.
136
2
 
5
 
! Отговори
емир преди 12 години
До 138:В Кърджали няма български мюсюлмани, има Турци. Българските мюсюлмани ги търсете в Рибново!
135
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бащицата гласува! Какво умиление настава сред присъстващите в СИК!!! Каква радост, каква привилегия да гледаме от първа линия мазната мутра на нашия тартор, който владее местния вилает и всички останали притежава като крепостни селяни. Той се разпорежда със съдбата на хората без свян и без капка милост че ще ги обрича на генозид в следващите 4 г. Ама то това си е било и така си я караме по традиция!ВИнаги съм се чудел какъв грях изкупват българските мюсюлмани че да бъдат под ятагана на Догана!
134
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хасан ефенди, ти човек ли си или звяр?Мислиш ли малко за своите или си си продал *** (пък и други по-важни работи) за пари?Какви хора сте от дпс щом повече от 20 г имате властта и управлявате, а своите собствени хора държите в робство и подлагате на геноцид. личи си че сте се учили от най-добрите майстори по грабеж и бастисване - партията идеолог на прехохда - бкп-бсп.Засрамете се малко, не е добре така да мъчите хората!много грях ви се насъбра, така че мислете му.Покайте се иначе ад!
133
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хасан Азис само знае да взима барем някога нещо да даде на обикновените хора.Тия от дпс са страшна чума за свои и чужди. Освен да обричат на мизерия, да мачкат заплашват и да държат в страх и подчинение друго не могат!
132
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** чакайте малко, Кърджали да не е подкуп, че да се взима на първи тур???
131
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
окончателна екскурзия към анадол за ***
130
2
 
3
 
! Отговори
катушо преди 12 години
Да ви е честито те ви сега бсп и герб ама по отделно и разни други мижитурки които само объркват работата
129
0
 
3
 
! Отговори
До 128 преди 12 години
Теб вятър те вее на бял кон.Затова не си могъл да видиш какво става там. ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ЩЕ ВЗЕМЕ НЯКОЙ ДА ТИ ПОВЯРВА.
128
2
 
4
 
! Отговори
fedai преди 12 години
128... ti kade jivee6 be da ne si vav villa. normalno e v istanbul da ima mnogo camii nali %98 protsenta sa muslimani da nqma da se molqt v tsarkvite tezi muslumani :) ta v koi grad v bg varvi kaji mi maloumen ligav huy...
127
0
 
3
 
! Отговори
Габи преди 12 години
Сериозният проблем, по-скоро нарочно допуснатото от депутатите недомислие да няма ограничение на поредните мандати за кмет, позволи на немалко кметове да се кандидатират за 3-4-и мандат, с което се отнема правото на младите хора да заместят морално и физически износилите се кметове. Един проверен от практиката постулат гласи, че по време на първия мандат кметът се натяга, той е енергичен, работи с хъс и обира одобрението на гласоподавателите; по време на втория мандат той се обгражда с близко обкръжение и започва да гледа на работата си през куп за грош, а през третия мандат той с четата си краде като за последно. Така че пределният брой мандати би следвало да бъде два, не повече. Иначе оялият се кмет придобива самочувствие на феодал, сменя партиите си като носни кърпи и с гласовете на *** и купени хора може да кметува или докато умре, или докато го окошарят. Дори по времето на тоталитаризма имаше ограничение за управляващи длъжности не повече от 2 последователни мандата. Мисля, че демокрацията не би трябвало да бъде причина да обръщаме тази отговорна длъжност в непресъхващ паричен ручей. Примери : К.Йорданов Варна, Зеленогорски Плевен, Х.Азис - Кърджали, Зл.Живков Монтана, преди Ст.Софиянски София. В малките градчента има кметове, които карат 3-4-и мандат, та дори кмет на едно село е на тази длъжност от над 40 години...
126
7
 
7
 
! Отговори
До 128 преди 12 години
Шефе аз пък съм на друго мнение ! Бил съм в 21 държави, видях толкова градове, точно истанбул е велик пред очите ми !
125
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
турците за нищо не стават. бях в истанбул. град-битак с коптори и джамии. а едно време е бил най-великият град на земята. пък ние се чудим защо в кърджали нещата не вървят. ако не са българите да им построят нещо, потурковците още да си живеят в землянките
124
2
 
9
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
То много нормални хора му се вързаха на Цвъ Цвъ, че етноса в Кърджали е разбит, пък то какво излезе - етноса единен, а нормалните разбити.
123
0
 
6
 
! Отговори
Детектифф до 125 преди 12 години
Не, поема го Цвъ Цвъ, заради категоричното му изказване, че монопола е разбит.Важно е обаче да си признае, а ако започне да се измъква значи му харесвааааа?
122
9
 
7
 
! Отговори
Един преди 12 години
От два дена ви чета "коментарите" и разбрах само едно...бичам Родопите, Обичам Арда , Обичам България .Повръща ми се от крокодилските ви сълзи и псевдо антидоводи.Ако ще Манхатан да направи от този град Турчин ли е ...***. Българин в *** да го зарине...уааау...Жалки сте, смешни сте и още много ще ви висват ченете та когат разберете какво могат "тъпите" ТУРЦИ.
121
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
WSI4KI PRED URNITE W NEDELQ TRQBWA DA SME
120
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласуваш за Калфин - получаваш Доган!