Какво са 2 бона за Доган? Агитира на турски в Кърджали

Лидерът на ДПС получи и ваза – "символ на толерантността"
Обновена: 12 окт 2011 14:59 | 12 окт 2011 12:33,
363
Какво са 2 бона за Доган? Агитира на турски в Кърджали
Хасан Азис с вазата на толерантността. Снимка: ДПС

"Много сте готини и енергични, вие решавате избора на кмет в Кърджали".

Така Ахмед Доган се обърна към жителите на ромската махала "Боровец" в града и призова за пълна мобилизация и за победа още на първия тур на изборите.

Думите му обаче проехтяха сред множеството на турски, въпреки забраната в закона за предизборна агитация в България на различен език от българския (глобата е 2000 лв. – бел. ред.).

Преди лидера си депутатът Ремзи Осман нагорещи атмосферата, като обяви, че ще говори на езика на махалата.

Кандидатът за общински съветник, общественик и журналист Мюзеки Ахмед пък бе категоричен от трибуната, че са му нарушени правата. Забраната малцинствата да говорят и агитират на майчин език била противоконституционна, законът – също, обяви той.

"Има единствено оръжие и това е бюлетината. На 23 октомври да гласуваме с разума и със сърцето си, защото след Катуница България не е същата. Дошло е време да свалим силовото правителство, което ни мачка, за да дойде на власт демокрацията", обяви на свой ред дясната ръка на Сокола Лютви Местан.

Преди да говори пред избирателите си, Ахмед Доган получи от кмета на Кърджали и настоящ кандидат на партията за трети мандат Хасан Амис "символ на толерантността" – ваза от ръчно оцветено стъкло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
23
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
АТАКА - ПОБЕДА ... 9 само това ще оправи нещата !!!!
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо не ми е ясна мотивацията в безумно наглото поведение на ДПС "елита". Логиката е, че подобни изяви само ще втвърдят национализма и етническия български електорат. Ако това е очакваната от Меди Доган реакция се питам - защо?1. АТАКА може да е функция от ДПС и целта е да се вкара троянски кон.2. ЕС никога няма да допусне националистическа власт в страна членка и ако си изберем такава може да последва съкрушителен шамар, а спасителя на бял кон да е толерантното ДПС. Апаратни игри са тея.
28
6
 
24
 
! Отговори
ффф преди 12 години
*** *** турски
27
3
 
36
 
! Отговори
bg преди 12 години
ето коя партия е виновна за всичките проблеми с *** господство на бг народа
26
8
 
31
 
! Отговори
Атакаъ преди 12 години
Атака ще разреши този проблем !!!!
25
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Освен социолозите и подредбата на планетите сочи Росен Плевнелиев като следващия президент. В интервю астроложката Оксана Станчева анализира възможностите за победа на основните претенденти и бъдещето им след вота. Калфин ще намери друго хубаво място във властта, Кунева ще остане в политиката за разлика от Стефан Данаилов, който ще се раздели с нея, а Волен вероятно ще се опълчи на ГЕРБ. Бойко Борисов ще остане дълги години в държавното управление, а през 2014 г. има всички шансове да се ожени.
24
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моят президент е Волен Сидеров.
23
3
 
23
 
! Отговори
bgr преди 12 години
А моето послание към всички *** и *** го отправям на чист български: дгд
22
4
 
52
 
! Отговори
електорат преди 12 години
НА ТУРСКИ ДА ГОВОРИ В ТУРЦИЯ!!!! *** И МРЪСНИЯТ *** !! ТОЙ СЕ ПОДИГРАВА С ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!! МАЙ ИСКА ДА ГО УВАЖИМ КАТО КИРО ***!!!!
21
2
 
43
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Ехе Доганчо мама дотам ли стигна бре ? Да агитираш в *** махала на турски? Ми те няма да те разберат *** бе готин, приказвай на *** поне.
20
17
 
11
 
! Отговори
gost преди 12 години
Абе защо не погледнете какви глупости дрънка Борисов пред цяла Европа?Докога ще позволяваме на този комик да ни излага???
19
2
 
35
 
! Отговори
Баи Някой си преди 12 години
Доган отдавна трябваше да е изгонен от България, той е долен шпионин на няколко разузнаваия и е заплаха за националната сигурност на страната ни. Всички, които трябва го знаят, а не се прави нищо по въпроса!
18
1
 
28
 
! Отговори
КАЗВАМ , ВИ.... преди 12 години
..НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ:АХМЕТ ДОГАН Е НАЙ-ДОБРОТО ПОПАДЕНИЕ НА ДС/БКП!!!ТОЙ --ВИНАГИ ,ЩЕ ИМ БЪДЕ СЪЮЗНИК!!!КАЗА ВИ ГО И --КАСИМ ДАЛ!ВСИЧКИ ДРУГИ ПРИКАЗКИ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИГАВЩИНИ....И ЧИКИДЖИЙСКИ ПРИКАЗКИ ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ НЕДОРЪФЛЯЦИ!АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ/ПОМАЧЕТО/... Е СЪЩИЯ МОДЕЛ.....1000/100%!
17
2
 
34
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Ахмед Доган и Лютви Местан са врагове на българския народ и трябва да бъдат третирани като такива с цялата строгост на закона, но за тази цел на власт в България трябва да дойдат истински патриоти и българи, които милеят за отечеството си.
16
3
 
22
 
! Отговори
Рас...Путин... преди 12 години
Само ГЕРБ могат да озаптят Доган - доказа го 2009 г. и сегашното маниакално квичене на ДПС лидерите - до един агенти на ДС! И както са се разквичали, могат пак да докарат наказателния вот от 2009 г. А може да има изненада и по отношение на "ГАРАНТИРАНИТЕ" им гласове! Че сигналите от Турция говорят за друг фаворит на турското правителство - Касим Дал!!!
15
2
 
43
 
! Отговори
бай Тошо преди 12 години
Братя Българи да гласуваме масово на тези избори и да ги изритаме всички турци в България от властта заедно със този национален предател Мемет доганъ да не му даваме шанс да се стгне до балотаж за да не може после пак да шантажира и да ни се смеев очите като казва че той разпределя порциите Гласувайте Българи масово :) а относно агитацията на турски да му се наложи такава глоба че да почне да заеква от ядец проклетника лицемер и в панделата може там му е мястото на този брадат ***
14
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
атака са същите мошеници като всички останали само Светльо президент!!!
13
33
 
8
 
! Отговори
Чист Българин преди 12 години
Аз съм си Българин но Доган наистина си е Каризматичен и много умен човек, колкото и да отричаме ние Българите си го знаем това!!!!
12
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Eдинствено Волен Сидеров може да спре *** и турцизацията в България. ФАКТ
11
5
 
39
 
! Отговори
Бойковист преди 12 години
в закона е записана само глоба ...никъде не пише,че не може да се приказва на майчин език ...защо им нарушавате правата ...съберете ги всички на едно място,оградете го висок зид,сложете вишки с картечари ...нека да си говорят помежду си на турски,нека ...