ГЕРБ заяви: навлиза смело в смесените региони

Етническо противопоставяне няма, смята Цветанов
Обновена: 10 окт 2011 20:21 | 10 окт 2011 16:43,
195
ГЕРБ заяви: навлиза смело в смесените региони
Снимка: БТА

Етническо противопоставяне няма, хората в смесените райони живеят прекрасно.

Това заяви председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов в Златоград.

Според него дебатът за криза на етническия модел се провокира от политическите централи обикновено преди избори.

"В голяма част именно политиците бяха тези, които създаваха това напрежение и нетолерантност, защото възприемаха, че българските мюсюлмани могат да бъдат монополизирани от страна на ДПС", категоричен е Цветанов.

В листите с кандидати на ГЕРБ в страната са включени и българомохамедани, и български мюсюлмани, и роми, добави вицепремиерът на предизборна среща в Златоград.

Според Цветанов партията е успяла да стигне и до смесените региони.

"Национално предателство от всички политически формации на прехода беше, че абдикираха от тези райони", коментира председателят на предизборния щаб на ГЕРБ.

Според него трябва да се развият регионите, да се възползваме от европейската солидарност и от възможностите за усвояване на повече средства за регионално развитие. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
0
 
3
 
! Отговори
ИСКАТЕ ЛИ ГО ? преди 12 години
Изборите за президент ще се решат на вторият тур според ДОГАН. Братя и сестри вие ще позволите ли ДПС да ви избира държавния глава, който ще има и съветници в экипа си от ДПС ?
188
0
 
3
 
! Отговори
СКАТ преди 12 години
Гласувайте за НФСБ-СКАТ.
187
0
 
3
 
! Отговори
Система преди 12 години
Системата на изборите е такава,че да избираш те каквото ти предложат.Ти не можеш да предлагаш никого.По страшно е от робство.А пък този запъртък не мога да го гледам.
186
0
 
4
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Цял свят ври и кипи от гняв срещу глобализма, само българските *** се вълнуват от това, дали някакви плевни щели да спечелят... за себе си.Нещастници прости!!
185
0
 
2
 
! Отговори
БОИКО, преди 12 години
БОИКО, НЕЗАБАВНО СМЕНИ ПЛЕВНЕЛИЕВ. ТОЙ НИ ПРОВАЛЯ!!!
184
0
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Конституцията СЕ нарушана НАЙ-НАГЛО И БЕЗОЧЛИВО:Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.(2) Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със задължителното изучаване на българския език да изучават и ползват своя език.(3) Случаите, в които се използва само официалният език, се посочват в закона.Цитирам:Кандидатът Мюзеки Ахмед пък бе категоричен от трибуната, че са му нарушени правата. Забраната малцинствата да говорят и агитират на майчин език била противоконституционна, законът също, обяви той..ТОВА Е НАГЛО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИ На чужд език са говорили и Ахмед Доганов и Рамзи Османов- АЛО, Прокуратурата, Главния Прокурор, ЗАЩО СПИТЕ, ЗА ПУБЛИЧНИТЕ ПРИЗИВИ, ДА НЕ СЕ СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА??? - НАЛИ БЯХМЕ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА или НЯКОИ СА ПО-РАВНИВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ДА РАЗБЕРАТ ИСТИНАТА:- В България НЯМА ТЮРКИ, които някои неграмотници съвършенно неправилно наричат турци, защото България никога не е ВОЮВАЛА с Тюркия (както е правилна да се произнася) Тази държава е създадена от последните остатъци на Оманската държава, през 1923г... от Ата-тюрк / баща на тюрките, а не на турците!!!- България е загубила суверенитет от Османския бейлик, а през 1878г. сме си възстановили Държавата..., използвайки чужда кръв...!!!Днешният тюркски език е изкуствен и е измислен едва през 1927 година. Този изкуствен език НЕ СЕ Е ГОВОРЕЛ ОТ НИТО ЕДНА ОТ 4050 НАЦИИ И СТОТИНАТА ДРУГИ ЕТНОСА в Османската империя.- Време е всички държави произлезли от бившия османски бейлик да обявят 3 Март за национален празник... Включително днешна Тюркия...!!!Впрочем, след като в Османския бейлик, по някое време е имало 4050 националности и над 100 други етноса, време е всеки мюсулманин в България ДА СИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ОТ КОЙ ОТ ВСИЧКИТЕ 150 ЕТНОСА ПРОИЗХОЖДА???ЗА МЕЛЕЗА Доганчо, знаем
183
0
 
5
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
Как па драскачите само храните ГЕРБ, че са кравари, ***, пожарникари и не знам си к'во. Вие к'ви сте бе, прости хора като вас не пожарникари ами кофаджии трябва да ги управляват. Кой ги избира управниците ако не народът? 20 години що си мълчите като да не казвам какво и си миришете в дупките :) народ ли сте, или плява :) Много се радвам, че около мен има много млади хора които мислят като мен - за по-светло бъдеще. Ние младите ще го промениме, вие 20 години само акахте ;)
182
2
 
6
 
! Отговори
ИСКРЕН преди 12 години
Хем даскал, хем убавец...мале, мале. Такава куха кратуна няма никъде.Бас държа , че няма държава с премиер пожарникар и министър физкултурник.Големо тегло ни чака.
181
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абре Цвърко хем не щеш противопоставяне хем обявяваш че има и българи и разни други...И всички живеем в светлото бъдеще според гейберунгелските схващания за вселената....Кви смесени райони бе ...всички сме български граждани...ако има други да си ходят....Явно еталона за *** трябва да се промени, че надскочи всякакви обхвати
180
2
 
4
 
! Отговори
БСП - Кърджали преди 12 години
Тук за калфин няма да гласувамеза *** открило 120 избирателни секции в турция ние гласовете си не давамеа за БСП,предстои голямо прочистване и връщане на партията на трудовите хора със социалистически идеивремето на олигарсите в ръководството изтича
179
2
 
4
 
! Отговори
АМАН преди 12 години
до 166Ми ти чувал ли си за криза или още вярваш на Станишев, че липсва такава.Пък и един бизнесмен си..немам думи!
178
3
 
7
 
! Отговори
Хайлазин преди 12 години
Цецко да не си е сменил ризата с Веско Маринов или тази му е подарък от Цар Киро???
177
2
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Да му имам синята жилетчица! Нямат ли PR ?
176
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Калфин на миналите избори откри 120 избирателни секции в Турция!НАЛИ БЕШЕ ВЪНШЕН МИНИСТЪР В ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ
175
4
 
10
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН!!! преди 12 години
Това представлява Боко Тиквата.Не си правете илюзии ,ако въобще имате още такива ,че Боко Тиквата не може да спи нощем от притеснения за Майка България.А за всички други партии е повече от ясно ПОЛИТИЧЕСКО ИНЖИНЕРСТВО НА БКП.
174
5
 
10
 
! Отговори
ДИДКО преди 12 години
По неразумно ,гадно ,мръсно ,отвратително правителство от герб не сме имали . Вси4ки са заБелене на храна за прасетата .Прав е бил Живков навремето ,това са заслужавали гадовете който искали да оголят майка България и да я докарат на това дередже . Но народе сам си си виновен какво си си зготвел това ще ядеш .
173
0
 
13
 
! Отговори
Цеко преди 12 години
Като 4ета вси4ките коментари ,се сещам за симеоновите думи . Българите да си сменят 4ипа . Сега се убеждавам 4е , е бил напълно прав , какво имам в предвид ! Българина е наивен и глуповат и 4ака друг да му свърши работата . Вси4ки политици до сега излязоха *** пред народа и му обраха парите и го докара до просешка тояга . Не на избори за *** . А на революция БУЛГАРИНО отвори си о4ите 4е стана много късно . И КОИТО ДАЕ НА ВЛАСТ ЩЕ ТЕ МА4КА .
172
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора вижте този човек на снимката и ми кажете ,че няма *** физиономия .... никога ама никога и никога няма да стане *** да храни българин .Ако се чувставате свободни в България гласувайте свободно и не се продавайте за жълти стотинки на никого.
171
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРИЗОВАВАМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ, КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ И СВЕТЛЬО ВИТКОВ, НА 2 Я ТУР ДА ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ, ЗАЩОТО АКО НЕ ГЛАСУВАТ КУПЕНИТЕ *** ГЛАСОВЕ ЩЕ ИЗБИРАТ КАЛФИН. БЛАГОДАРЯ ВИ ПИЧОВЕ! АЗ СЪЩО ХАРЕСВАМ ВОЛЕН, НО НЕКА БЪДЕМ РЕАЛИСТИ.
170
4
 
28
 
! Отговори
Винету преди 12 години
Цецо крадецо, Цецо лъжецооооооооооо!