Финално: Хасан Азис взима Кърджали на първи тур

ДПС печели от раз във всички общини в областта
24 окт 2011 14:05, Красимир Ангелов
145
Финално: Хасан Азис взима Кърджали на първи тур
Хасан Азис печели в Кърджали на първи тур. Снимка: БТА

Настоящият кмет на Кърджали и кандидат на ДПС Хасан Азис в крайна сметка печели местните избори на първи тур, сочат данните на ЦИК при обработване на 100% от изборните протоколи.

Той събира 53,96% от всички гласували, или общо 18 153 гласа. Така след няколко обрата през изминалите часове вече окончателно е ясно, че в Кърджали балотаж няма да има.

Още по темата

С 20,65% на второ място остава кандидатът на ГЕРБ Илия Илиев, който бе посочен като сигурен участник на балотажа от вътрешния министър Цветан Цветанов. Трети е Милко Магдасаров от БСП с 20,12%.

ДПС печели на първи тур във всичките 7 общини на област Кърджали.

В Ардино кмет ще бъде Ресми Мурад, в Джебел – Бахри Юмер, в Кирково – Сали Рамадан, в Крумовград – Себихан Мехмед, в Момчилград – Акиф Акиф и в Черноочене – Айдън Осман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
25
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
Защо се получи невярната прогноза за Кърджали снощи? Защото не бяха отчетени гласовете от турските села около града. Навремето БСП включи селата към община Кърджали, за да вдигне резултата на ДПС. После сините не направиха нищо, за да поправят административния шмекерлък. Не се сетиха и ГЕРБ да направят така, че кмет на Кърджали да избират кърджалийци, а не българските турци от доста села наоколо. По принцип техните резултати закъсняват и затова Азис не бе посочен като победител на първи тур.
18
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Турците такива-турците онакива....Я идете и вижте как вият гърбове по полето, за разлика от онова малцинство,чиято извадка е гражданина Рашков.....
17
6
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
и щото много ги биха ще гласуват за тях на втория тур за президент....***!!!
16
7
 
6
 
! Отговори
ВАЖНО Е преди 12 години
Изборът за президент е важен той може да помилва престъпници (Първанов е помилвал 456 убийци, хора, които са отвличали и отказва да обяви кои са те, и никога няма да разберем, ако те пак спечелят), може да опрощава задължения към държавата, да налага вето върху закони, главнокомандващ на армията и Националната служба за охрана откъдето ще излязат доста пикантни неща за проследяване на политици и държавници и разбира се да се среща с други държавни глави, ама западняците не искат да се срещат с червени .. Така че, който и човек от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ДА ОСЪДИ новия съд , то президента на КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ГО ПОМИЛВА.
15
21
 
22
 
! Отговори
БългАрия преди 12 години
Няма по-малоумно овче стадо от турците и потурнаците. При тези доказани крадци от ДПС продължават да си ги избират. Просто племе тютюнарско.
14
6
 
32
 
! Отговори
от 9 преди 12 години
Не знам за какво работи, но аз имам праители и познати турци от кърджали от бургас и от търговище и всичките са супер точни пичове и лично не споделям тая омраза дето се пръска по форумите срещу "***". Пък и те са много по сплотени от нас. По цял ден хората спорят за своите кандидати за изборите и се обиждат, но след седмица пак си оставаме съграждани и съотечественици. Не се мразете според политическите си интереси...
13
18
 
21
 
! Отговори
Дани преди 12 години
Освен да завиждате и да се изразявате простшки...друго явно не умеете!Честито на печелившите!
12
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
9, цяла област Кърджали работи с мисълта Доган да си купи летяща чиния :-)
11
11
 
15
 
! Отговори
Защото преди 12 години
До 4Напротив,много ги биха комунистите и затова гласуват за ДПС.Или забрави как Бойко Борисов се хвалеше че участвал във възродителния процес като командир на батальон и се гордее с това?Ей затова ДПС-то са бетон навсякъде против комуниста Борисов и измекеря от ДС Цветанов.Жалко за България,все по-уверено отива по дяволите...
10
16
 
22
 
! Отговори
gostenkata s kosata преди 12 години
аз съм новия кмет на Кърджали-Курзис угъзис на Туркис
9
27
 
26
 
! Отговори
да бе преди 12 години
Купени гласове има, но те са на герб. Цялата област кърджали си знае интереса и гласува за хората които ги управляват добре. А ние другите- кажете има ли някой който да ни управлява с мисъл за хората? Едно браво за тях и да си мечтаем за такива кметове
8
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Екзит половете не познаха, защото няма как да хванеш купените гласове!
7
24
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е много е гнусен тоя фес
6
13
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами сега, Цвъкиии какво правим?? Снощи колко доволно заяви,че имате успех в смесените райони????
5
18
 
6
 
! Отговори
до кърджалиец преди 12 години
надявам се наистина да е така, а да не е поредната мижитурка от тая партия
4
18
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко ви биха комунистите 1989...
3
18
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"С 20,65% на второ място остава кандидатът на ГЕРБ Илия Илиев, който бе посочен като сигурен участник на балотажа от вътрешния министър Цветан Цветанов"Нищо ново от малоуния цецко. Езикът му е в пъти по-бърз от невроните в мозъка.
2
62
 
40
 
! Отговори
Кърджалиец преди 12 години
Браво на този човек!Един наистина достоен кмет, нищо че е от ДПС.
1
29
 
58
 
! Отговори
См преди 12 години
K*Р за ДПС