Послушай стюердесата: Как да се облечем за полет...

Съвети при пътуване
Обновена: 8 юни 2016 20:23 | 8 юни 2016 20:20, Криси Табачка
8
Послушай стюердесата: Как да се облечем за полет...
Снимка: Александра видео

Едни от най-приятните емоции безспорно са свързани с пътуването. Усещането, че всеки момент ще се качим на самолета и ще кацнем на някое страхотно място ни кара да тръпнем в очакване и да се настроим положително за предстоящото изживяване.

Редейки се на опашката, мечтите ни са грубо прекъснати от задължителния за всеки полет човек, който на проверката просто не може да си събере нещата по-бързо и бави всички. Това може да се дължи на малко опит с летищни процедури или просто на твърде много неща, за които да се мисли, което пречи на фокусирането.

Без значение от причината, добре е да не се окаже, че на някой полет ние сме този човек. По тази причина, попитахме един от хората, които могат да ни дадат най-добри съвети.
Ето какво каза стюардеса за дрехите, които трябва да носим за полет.

1. Широки якета

Всички модели връхни дрехи, които са с по-обемни кройки, изискват повече и по-подробен преглед. Освен това, неудобството продължава и с носенето им в ръка, докато се опитвате да си събуете обувките за скенер. Със сигурност „жонглирането“ с дрехи забавя опашката. Вместо това, можете просто да вземете жилетка или пуловер, който да завържете на кръста или да преметнете през раменете.

2. Стегнати обувки

Обувките трябва да имат едно предимство пред всичко останало – да могат да се свалят бързо. Модели с безкрайно много каишки изискват специално внимание и доста време, за да успеете да ги поставите за скенер. Заменете ги през лятото със сандали или с маратонки без връзки за по-студените месеци. Така не просто, че ще ви бъде по-удобно, но и ще спестите време при проверките.

Вижте още в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: обувкиякетастюердеси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
пепе преди 7 години
Напълно нормални и логични съвети за пътуващите от нормалния свят. Може би статията трябва да е как да НЕ пътува бай-*** и половинката му. Единствено Българите (и руснаци) правят опашки по летищата. Само българката е в състояние да отиде на прическа и грим преди полет. Задължително се обуват най неудобните (фьешън) обувки, даже по-добре ботуши. Огромни денкове, аксесоари, наметала...всички гледат да им е удобно, само нашенецът се пъне да бъде забелязан, а то е просто един полет и мръсни летища!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СтюЕрдесата ли? Ъ можи би и каптанЪ трее дъ кажи нещу!
4
0
 
12
 
! Отговори
dрис.бг преди 7 години
Правописни грешки на 2 от 3 статии. Трагедия.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не стига че си плащаш, ами и съвети дават. Съвет как да ходим до тоалетната няма ли?
2
1
 
11
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
Един много ценен съвет: Винаги носете чисто бельо!
1
0
 
23
 
! Отговори
аз преди 7 години
Послушай стюердесата?!?Няма ли един грамотен в офиса да редактира преди да публикувате?