Пуловер, дънки, пухенка... Какво да носите в студеното време?

Ето няколко сполучливи комбинации
2
Пуловер, дънки, пухенка... Какво да носите в студеното време?
IStockphoto

Колкото и да не ни се вярва, навън е зима. Поне според календара. Температурите обаче са на съвсем друго мнение, като до момента не сме изпитали истинския студ, с който по принцип сме свикнали през това време от годината. Дори малко се притесняваме, ако трябва да сме честни, защото през януари обикновено носим най-дебелите си дрехи и обувки, а до момента все още не сме извадили ръкавиците. 

Но по мнение на метеоролози, съвсем скоро зимата ще се завърне към обичайните си температури и ще ни трябват наистина топли тоалети. Това е времето, в което трудно ставаме за работа, защото навън не само е тъмно и студено, но понякога дори вали дъжд или сняг. Освен това трябва и да си размърдаме все още заспалия мозък, за да изберем подходящ тоалет, с който да се чувстваме удобно през целия ден и да запазим топлината на тялото.
 
Задачата изглежда почти невъзможна, нали? Е, не бързайте да се отказвате. Приготвянето сутрин всъщност не трябва да бъде чак толкова сложно. Перфектната формула за зимен тоалет е също толкова лесна за следване, колкото и лятната, само дето изисква повече дрехи. С няколко основни артикула, любимото ви топло палто и ботуши, които могат да победят дори и най-високия сняг, сте готови.
 
Зимна мода – няколко лесни тоалета за студеното време
 
1. Вълнена блуза и кожен панталон/клин
 
Лесно, но в същото време много ефективно. Тази комбинация от полар и кожен панталон или клин се съчетава добре с всяко палто, ботуши или шал в гардероба ви. Ако искате да бъдете по-незабележими сред тълпата, изберете приглушени нюанси. Ако пък сте решени да направите впечатление и да привлечете погледите, заложете на ярки цветове. И в двата случая обаче ще ви е топло, уютно, като в същото време ще излъчвате стил и елегантност.

Рокли за по-пищни дами: 5 идеи от Ашли Греъм

Тя и модата: Най-добрите тоалети на Кейт Мидълтън за 2022 година

Зимна мода – Селена Гомес съчета няколко тенденции

2. Дънки, тренч и пухени ботуши
 
Причината да се радваме, че пухените ботуши се завръщат с пълна сила е, че те са най-удобният и готин начин да останете с топли крака през целия ден. Съчетайте ги с дънки и любимото си вълнено палто или тренчкот за лесен професионален тоалет, към който може да се връщате чак до първите дни на пролетта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Пачка.