Седмичен любовен хороскоп за 18-24 септември

Слънцето преминава в знака на Везни
18 сеп 2023 12:06, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 18-24 септември
Снимка: Istock

През новата седмица Слънцето се противопоставя на Нептун. Възможно е да се увлечем в любовни мечти. Но Слънцето ще направи прекрасен тригон с Плутон, засилвайки дълбочината на всяка любовна връзка и насърчавайки постигането на повече хармония между влюбените. Слънцето навлиза в ориентирания към партньорството знак Везни – всички зодиакални знаци ще получат голяма доза енергия за укрепване на отношенията.

Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодията може да прекарат голяма част от седмицата в мисли за мечтаната любов, особено необвързаните. Поради непоколебимия си идеализъм не се чувствате склонни да обмисляте възможността някога да получите нещо друго, от това, което си представяте като идеал за партньор. Но не очаквайте вашата сродна душа веднага да се появи в живота ви. Всичко отнема време. Обвързаните Овни ще могат да се сближат още повече с любимия човек, да проведат важни и конструктивни разговори, но и да се отдадат на романтика.

Телец

Телци, любовният ви живот може да изглежда като сбъдната романтична приказка! Слънцето, което е във вашия романтичен сектор, ще се противопостави на магическия Нептун, помагайки ви да срещнете интересна нова личност или да задълбочите взаимоотношенията с вече появил се любовен интерес. Но Слънцето ще направи великолепна връзка с Плутон в четвъртък. Ако сте във връзка, с любимия човек може да имате намерение да планирате пътуване, което само ще засили любовната ви връзка.

Близнаци

Докато Слънцето се движеше през вашия сектор на семейството, вие вероятно сте били фокусирани върху въпроси свързани с близките ви. Имало е няколко неща, които са изисквали вашето внимание, но до края на седмицата ще се почувствате готови отново да отделите време за любов и романтика! По това време Слънцето ще влезе в знака на зодия Везни и във вашия 5-ти дом на романтиката.

След като Слънцето освети тази зона на вашата диаграма, звездите ще ви напомнят, че животът е предназначен да му се наслаждавате! Сърцето ви е отворено и сте готови да прегърнете всички удоволствия, които идват със срещите и романтиката, без значение дали сте във връзка или не. Романтика ще има и при обвързаните. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мише, а седмичен сексуален хороскоп?