Кристиян слезе от сцената на X Factor

Загуби изненадващ двубой с Ева-Мария в шоуто
30 окт 2015 12:41, Александър Попов
10
Кристиян слезе от сцената на X Factor
Снимка: X Factor

Жури и публика станаха свидетели на странна елиминация в X Factor. В пряк дуел за оставане се изправиха двама от големите таланти в шоуто - Кристиян Янкулов и Ева-Мария.

Двамата неочаквано събраха най-нисък вот от публикта след концерта във вторник. В интерес на истината голяма част от участниците се представиха под нивото си, което бе определено от Криско като "Синдромът на втория концерт". Според него и Маги Халваджиян участниците са подценили изявата си след успешния старт.

"Изключително изненадан съм от елиминациите. Имаше други хора с по-сериозно основание за напускане тази вечер", заяви Маги, който не скри съжалението си, че някои от големите таланти се изправят в битка още в началото на живите концерти.

В крайна сметка Кристиян и Ева-Мария получиха по два гласа от журито и съдбата на двамата остана в ръцете на зрителите, които са гласували. По-голяма част от тях предпочетоха напред да продължи Ева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: X Factor
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 6 преди 8 години
Това момче явно подражава или е някакво бледо копие на Винченцо Кантиело, победителят в Детската Евровизия 2014....Като му гледам прическата и маниерите .. Обаче няма втори като Винченцо и във вокално отношение Кристиан не му стъпва на малкия пръст! И като визия също.Сега като дойде в България през ноември, ще ги разбие всички в зала Армеец!!!!Нищо че няма да се състезава.
7
4
 
5
 
! Отговори
марин преди 8 години
Кристиян трябваше да остане . По - талантлив е от ***-Мария.
6
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От самото начало се чудя защо го влачат.Той си е посредствен,нестабилен вокално,на моменти фалшив ,никакво присъствие .Журито и по скоро Саня си го бе харесала сигурно за креватни изстъпления,ама ПУБЛИКАТА е безкомпромисна и си каза думата.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Невероятно шоу, гледам го с удоволствие. Лично на мен Кристиян ми беше фаворит. Невероятен тембър, интелигентно излъчване. Съжалявам за изгонването. Голяма част от гласуващите не разбират от музика за съжаление.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен шоуто си го бива, а по принцип не съм телевизионен зрител, много рядко гледам тв, не знам предни формати, нито следя нещо друго в момента. Съжалявам, че си тръгна силен участник, но в крайна сметка това са определили зрителите.
3
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Клозетно предаване водено от некадърно и лигаво жури , предназначено за психично болни и умствено изостанали зрители .
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямам фаворит, защото негладам такива скучни шоута.
1
4
 
40
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Самото шоу като формат ми харесва, но не и реализацията на Халваджиян. 3 минути пеене и после 10 минути лиготии, крясъци и възхваляване колко били "добри". Едно и също всеки път - "да станем на крака за не знам си кой", водещите и те цвилят като разгонени биволици.