Арестуваха 18-годишен за убийството на възрастна жена в Русенско

Той бил съсед на жертвата, удушил я
61
Арестуваха 18-годишен за убийството на възрастна жена в Русенско
Снимка: БГНЕС

18-годишен младеж е арестуван за убийството на възрастна жена от русенското село Щръклево, съобщи окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев.

82-годишната жена бе открита мъртва от сина си в къщата, в която живеела сама. Убийството е извършено в следобедните часове на 1 януари.

Още по темата
В резултат на съвместната работа между прокурорите и служителите на областната дирекция на МВР в Русе е установено, че пострадалата е жертва на блудствени действия, след което е била умишлено умъртвена от 18-годишния младеж от село Щръклево.

Убиецът е бил съсед на жертвата. Причината за смъртта е задушаване.

Младежът доскоро живеел с родителите си в Дания. Върнали се в България през септември  и купили къща до имота на жертвата.

По делото са извършени огледи, претърсване, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели и са назначени експертизи.

С постановление на наблюдаващия прокурор от Русенската окръжна прокуратура обвиняемият е задържан за срок от 72 часа, като предстои внасяне на искане до съда за вземане на мярка за неотклонение "Задържане под стража".

За тежкото престъпление законът предвижда от 10 до 20 години затвор.

(БТА, Мартин Пенев)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв *** трябва да си,за да се гавриш с 82 годишна жена?!
5
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Дания на това ли ги учат?!
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един от видните либерали баш преди празниците публикува статия "Фактите са без значение, важното е да живеем дружно". Беше насочена срещу руската пропаганда, разбираш ли..... А това заглавие е най - доброто което може да се каже за политкоректния наратив на НПО мафията и логореята за интеграция.
3
0
 
65
 
! Отговори
Абсурдистан преди 1 година
Интегрираните се взеха да ни избиват наедро...наедро..всеки ден!Докато МВР превозва емигранти и кара пияно колите си!Бахтий "държавата"!Това даже и в родината им Индия го няма щото там полицая като му изпере бамбуковата сопа през капачките,оня прави 2 метра скок и после се влачи на 4 крака!Това тука е абсурд някакъв!
2
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По селата е страшно.
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не..той е датски принц!