Прокурорският син се сбил с друг задържан още при пускането си от ареста

Делото тръгва по същество на 9-ти май
10 апр 2023 11:33, Стела Стоянова
49
Прокурорският син се сбил с друг задържан още при пускането си от ареста
Снимка БГНЕС

Васил Михайлов, син на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, се е сбил със задържан още при пускането си от ареста на 27 октомври 2022 година. Това стана ясно повреме на делото срещу него в Софийския районен съд.

Там отново се проведе разпоредителното заседание срещу Михайлов. Той е обвинен в 8 престъпления - закана с убийство, 3 средни телесни повреди, 2 леки телесни повреди и 2 хулиганства. Срещу него има още 2 разследвания - в София и в Бургас. При пускането си през октомври Михайлов се сбил с Денис Томов, часове преди да бъде пуснат и отведен под домашен арест в Перник. След това обаче бе върнат в ареста, защото вместо да стои у дома, каквото е условието, отишъл първо в заведение.

Днешното разпоредително заседание бе второ по делото. Причината е, че определената съдийка спечели конкурс за стаж в Страсбург. Затова делото бе поето от Марина Манолова. То ще тръгне по същество с разпит на четирима свидетели на 9-ти май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Васил Михайлов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 22 - Много си куф... Баша му жаш такива наема, да се разоравят със свидетели. Ако ти го набиеш в ареста, утре ше те намерят "самообесен"... То ако ставаше така, досега шяха да са го оправили.
19
0
 
8
 
! Отговори
Спокоен преди 1 година
"ссмърт" е цензурирано? А екзстенстенциално ощетен от живота? Сега ще видя по звездичките.
18
2
 
15
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Ами, след като не можете да го вкарате в пътя, вкарайте го в една килия с някой на вид невзрачен шампион на латинска Америка по бокс и когато понечи да го набие, да му набие чемберите! Както направиха местните барети в Плевен с един наглец! Скоро беше - уж се сбили в заведението с него и стана много кротък! С дознания, корумпирани и подплашени съдии и прокорори няма да се получи!
17
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 14 - Талива сте много вървежни, докато нялок не ви набие и после ПЪРВИ бягате в полицията. Ей така бихме един мъж. Избяга и каза, че искали сме да го убиваме. Еми ние искахме, де, ама нали си МЪЖ! Като видиш смъртта и си я приемел! Ще умреш като МЪЖ!!!!!
16
2
 
6
 
! Отговори
Спокоен преди 1 година
Това "сатанизиране" не е нормално, повярвайте ми. Много години опит имам в медии. Бандидчета си е имало винаги. О, да, и по комунистическо време. Но това медийно вторачване ми пали една червена лампичка. Сериозно ли си мислите че пребиването до смърт на възрастни хора по селата, което не отразява медийно е случайно?
15
1
 
9
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
Айде оставете детето на мира бе. Вие в бъдещето не гледате ли? Не знаете ли, че при нас има потомствени професии. Таткото съдия-синчето съдия, чичото владика-чичовото поп, таткото прокурор-синчето прокурор и т.н. Ами това дете може в бъдеще да раздава правосъдие бе.
14
1
 
11
 
! Отговори
Алов преди 1 година
Господ не гледа ли? Този прокурора бял ден няма да види на старини как ви се струва, този ще се грижи ли за родителите си кат останат на 86години - не. Така че има възмездие, но е бавнооооо. Вместо да пходи по почивки и да се чуди как да го разглези, трябваше да го учи на труд, сега вече е късно да се превъзпитвава
13
19
 
1
 
! Отговори
Не че нещо преди 1 година
Взех нещо да му симпатизирам на това момче. Попрочетох тук-там. Ами, пребивал е някакви като "емили-тротинетката, чеченеца" и нарко-полицаи. За съжаление аз съм вече дърт за тия подвизи.
12
1
 
7
 
! Отговори
Митко преди 1 година
Съдете го тоя *** какво ни занимавате с това *** всеки ден.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"А в затвора попаднал на хора и станал човек".Вапцаров.
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прокурора много добре си е възпитал маминото синче.Евала!Машала!
9
1
 
16
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 година
Ще си намери майстора бабаита, все ще попадне някой с нож или патлак и айдеее ...
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Простотията е, че в България за тези 8 престъпления които е извършил, няма натрупване, и дори да го осъдят, ще му дадат само една присъда - съответно ще го пуснат, тъй като той вече ще е излежал близо година в ареста
7
0
 
6
 
! Отговори
До АнонимеН преди 1 година
Ехе? Ти наистина ли?
6
25
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ОСТАВЕТЕ МОМЧЕТО НА МИРА! ТОЙ ИМА СВОИТЕ ПРАВА, КАТО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО И ТРЯБВА ДА МУ БЪДЕ ПРОСТЕНО! РАЗЛИЧНИТЕ ХОРА СЪЩО, КОИТО ИМАТ РАЗЛИЧНА ПОЛОВА ОРИЕНТАЦИЯ! БЪДЕТЕ ХОРА, А НЕ Ж1ВОТНИ!
5
2
 
6
 
! Отговори
Германов преди 1 година
Казвам се Мирослав Германов и банда на Юлиян Борисов Георгиев - Чикатило и Румен Николов-Пашата ме изтезават в Бобов дол , моля за помощ!Моля за помощ, полицията не реагира!
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пуснете го това химне на малката Рижа от Бургас, че д авиди що е откачена батка!
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропаднала територия
2
5
 
11
 
! Отговори
Още един Главорез преди 1 година
Задържаха ли Терориста Юлиян Борисов Георгиев - Чикатило от Перник и бандата му с над 20 убийства зад гърба си, тези продължават да убиват!? Знаеме, че Гешев ги пази но все пак нали сме "Правова" Държава!
1
1
 
12
 
! Отговори
Тоя е като преди 1 година
Чарлз Бронсън най известния затворник на който му е харесвало в затвора повече отколкото на вън