Със 100 млн. лв. кредити, а търси едни 300 бона

Енергийният император Ковачки: "Още не съм платил гаранцията си"
17 ное 2008 07:24,
37
Със 100 млн. лв. кредити, а търси едни 300 бона
Снимка: Булфото

Разследваният за данъчни измами Христо Ковачки все още не си е платил наложената му от съда гаранция от 300 000 лв.

"Ще я платим в близките дни”, каза бизнесменът и неформален лидер на новото политическо движение “Напред”.
Ковачки опроверга твърденията, че дни преди данъчните проверки е унищожил документи, уличаващи го в измами.

"Нямало е такова нещо. Това е лъжа!”, категоричен бе бизнесменът.

Той допълни, че няма обяснение за акцията срещу него.

Ковачки съобщи още, че банковите му задължения са 100 млн. лв., както и че до момента е взел над 400 кредита. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе обикновения нормален човек се пита ..- може ли арестант,заподозрян за престъпник да му се иска гаранция от 300 хил .лв и в същото време той да шества из медиите и да му се прави реклама, че за какво е тая гаранция като е пуснат без да се плати ,що за са в мвр,данс,прокуратура ,съд ...това само в европейска в кавички българия може да се случи...ненормалитети
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ковачки е най-страшната гад в България. Той е много по-голям *** от Жоро Илиев много по-отмъстителен и коварен.. Която и мутра да питате ще ви каже ,че най-много мутри работят за Ковачки в цяла София, няма друг с такава армия. И още нещо казват за него ,че като те прати да вземеш пари от някого или да накараш някой да се откаже от участие в търг и т.н. и ако мутрата не свърши работа го смазва.. Затова неговитте хора са най-жестоки защото ако не свършат работата ги смазват и ги изхвърлят на улицата. Даже при стачка на работниците в Мини Бобов дол Ковачки прати 50 автомобила и около 200 мутри ,които пребиха миньорите и семействата им а за да ги смажат и психически хвърлиха 3-*** миньори от моста доло на пътя а това са към 15 метра височина направо бяха станали на сол.. Естествено стачкуващите се обърнаха и отидаха да работят.. Това е Ковачки влезте в първата фитнес зала идете при най коравата мутра и го попитайте кой е Ковачки и той ще ви обясни. Иначе той е скрит отзад с бялата якичка и се прави на интелигентен учен изобретател а зад тази маска се крие най-голмия *** в България.
14
0
 
0
 
! Отговори
Комерс преди 15 години
Ха, ха. Търси 300 хил. лева... Толкова е смешно... Само не разбирам защо се връзвате на умелата театрална постановка - всичко е борба за популярност. Нали мало и голямо трябва да разбере кой е Ковачки, че да набере преднина на идващите избори. Удължава си времето за присъствие в медиите... да видим какъв ще е крайният резултат.
13
0
 
0
 
! Отговори
Ванчо преди 15 години
Като прави коалиция с Кр. КАРЪКачанов и този ще почнат да го съдят като Софиянски, че да отворят поле за изява на некадърния КАРЪК... Ама много го бутат този К.К. и всичики покрай него изглеждат като каръци. Ето сега и новия карък.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как не го е срам и се хили така нагло!Хората за една вафла отиват в затвора,Вальо топлото му разкатаха фамилията,че модернизирал работните места,а този е взел 100 милиона!!???На мен 1000 лв. няма коя банка да ми даде,а на тоя...За това хората,които могат да направят нещо-някакъв смислен бизнес са с вързани ръце,а този се подиграва с държавата!
11
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 15 години
слуховете са за 300 мил. само от ***.
10
0
 
0
 
! Отговори
Иванова преди 15 години
Лошото в случая е, че Ковачки е работодател на хиляди хора.Както е известно, той има много и то големи предприятия.Моят съпруг работи в мина от 15г.Сега тя е на Ковачки.Направо не искам да мисля какво ще се случи!При тази криза и при предстоящите съкращения, къде ще работят тези хора?
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
добре де.той на какъв електорат се надява този ,като си прави партия?кой би му повярвал ,в какво и защо ,та да гласува за него?????
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
100% политически арест.тия комунисти и турци ни мамата.а главния прокурор е пионка.
7
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 15 години
А БЕ СТИГА СТЕ ГО КОМЕНТИРАЛИ ТОЗ ИЗМАМНИК. пО ИЗВЕСТЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ. СЛЕД ТОВА ПАК ЩЕ РЕВЕЧЕ.
6
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 15 години
Знае ли някой от коя банка са най-големите кредити на Ковачки?Точно тя е заплашена от фалит. Пишете повече подробности,който знае
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Приятелю,незнам дали знаеш но за да изтеглиш кредит ти трябва доказан доход,а ако е за голяма сума и обезпечение.Невиждам как пере пари....
4
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
"кредитен милионер и сигурно с един заем изплаща други, докато накрая откаже да плаща"Приятелю, тоя пич ще ни купува и продава, когато му е скучно... съмнявам се, че тегли кредит за да погасява друг. Просто това е най-лесния начин за пране на пари и доказване на доходи :) слушай, кво ти пее радиото :Д
3
0
 
0
 
! Отговори
Stefan преди 15 години
Az na izborite shte glasuvam za negovata partia Lider i dvijenie napred :)
2
0
 
0
 
! Отговори
Гочо Гугуля преди 15 години
А кой го е пуснал преди да плати?????????? На кого е платил за да го пуснат преди да плати??????????????
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
кредитен милионер и сигурно с един заем изплаща други, докато накрая откаже да плаща