Нека да изчистим боклука!

Започва мащабното пролетно почистване на столицата
Обновена: 9 апр 2011 08:13 | 9 апр 2011 08:12, Красимир Ангелов
424
Нека да изчистим боклука!
Снимка: Булфото

Започва мащабното пролетно почистване на столицата. В подкрепа на акцията, която стартира в 10 часа, ще се присъединят премиерът Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Те ще се включат в 11 ч. към акцията на общински съветници и служители от Столичната община и Министерския съвет за почистване на "Ловния парк".

Преди това столичният кмет ще бъде в 10.00 ч. в местност "Юбилейната гора" в ж.к. "Овча купел", където служители от направление "Архитектура и градоустройство" и Столичния инспекторат ще работят по почистване на площите.

Лидерът на БСП Сергей Станишев също ще се включи в почистването на столицата. Още в  9.00 часа той ще започне почистването на градинката около Паметника на Съветската армия в София.

Заедно с него ще се включат членове на НС на БСП, народни представители от Коалиция за България и общински съветници на БСП.

За Студентски град пък е предвидено мащабно почистване, което трябва да започне в 10 часа и да продължи цели осем часа.

Пролетното почистване на София започна на 4 април и ще продължи до 21 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
420
0
 
0
 
! Отговори
желание преди 13 години
Затваряйте капаците на контейнерите за ***! Не са излишни!
419
0
 
0
 
! Отговори
леле мале преди 13 години
Събрахме ***! *** минаха събраха железата и картоните и *** си стои около кофите.Българска организация.Щяхме за един ден да изчистим днес е вторник и *** си стои не прибран.И това ако не е българска работа.
418
1
 
1
 
! Отговори
Jordan преди 13 години
Не се *** с нас, щото който ни закачапосле не успява да се върне във мача.Скапана държава, некадърни политици,На сериозно са се взели и не понасят бъзици.Отпуснали са *** в тежки кресла,въобще не подозират, че ги чака тесла.Кой каква кола си купил, кой коя решил да ***...Време е някой да изхвърли ***!цитат от No Mercy
417
0
 
3
 
! Отговори
kleopatra преди 13 години
НЕКА ДА ИЗЧИСТИМ *** - OK neka purwo da zapochnem ot parlamenta
416
0
 
1
 
! Отговори
столичанка преди 13 години
И защо беше това??? Елате на Денкоглу и Асен да видите - целия събран *** в найлони още вчера следобяда старателно се провери от множество *** с колички и в момента (10.04.2011 г, 21, 30 часа) все още стои несъбран, пликовете са изсипани и всичко се търкаля по улицата. Нощес и днес учудващо имаше свободни места за паркиране, така че спокойно можеше да спре камион и да го прибере.Звънях по обяд по телефона - имали затруднения с прибирането. Ми като имат затруднения що карат хората да чист
415
0
 
1
 
! Отговори
чистач преди 13 години
Нека да изчистим ***! Звучи страхотно.......първо из парламента, президентството и после в съда ли ще чистим или в обратен ред? Аз взимам мотика, да разчовъркам по-добре, метлата ми идва много лекичко някак си.
414
1
 
10
 
! Отговори
Кучето от Обеля преди 13 години
А, не, няма да чистя, кметице! Не мърся, не храча по улиците, не плюя дъвки, не хвърлям аристократично фасове, не си чистя на светофара пепелника от колата, не люпя семки (не съм селяндерталец нито ***), не освинвам квартала като фирма за "саниране", не се реша от балкона, не си хвърлям презервативите от прозореца, не тръскам метлата навън, не дращя *** графити, не рева с мотор... ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ И НЯМА ДА ЧИСТЯ НА ПРОСТАЦИ, КОИТО НИКОЙ НЕ ГЛОБЯВА! Няма време от виенски балове! Но търси балъци
413
7
 
6
 
! Отговори
ns преди 13 години
Тази статия е мног *** начин да се прави реклама на политическа партия - БСП. Още малко да бяхте написали, че те го организират.
412
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Точно тези,които чистят те пазят чисто.Лошото е,че като изчистим след седмица-две пак ще е мръсно.Защото ще има пак хора,които няма да им направи впечатлението,че няколко човека са си направили труда да е чисто.
411
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така си е.На нас дори ни се смяха с цяло гърло съседите от блока като ни видяха с метлите и чувалите.Как ни се смяха просто не е истина!"Загубенячки" и "смотанячки" ни викаха точно тези които си изхвърлят шишетата и дамските превръзки от прозорците.Даже имаха наглостта да ни посъветват другия месец пак да слезнем да направим оборка,пак щяло да се напълни.Няма оправия!
410
2
 
4
 
! Отговори
щирлиц преди 13 години
За политиците ли става дума?
409
2
 
9
 
! Отговори
готин преди 13 години
Много по-добре е да пазим България чиста 365 дни, а не да я чистим първата събота на април. Още повече - сигурен съм, че днес да чистят са излезнали хора, които по принцип пазят повече, а тези които замърсяват, са си чешали м****е и ваг***е.
408
6
 
13
 
! Отговори
Лазаринка Колева преди 13 години
Днес почистихме цялата градинка около блока.Събрахме два чувала ***.Сега е много чистичко и приятно и обмисляме да си построим беседка.Няма да мога да мигна тази нощ,толкова съм щастлива!
407
2
 
17
 
! Отговори
bg преди 13 години
Да изчистим *** от парламента,да го махнем по далече
406
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва не да чистим, а да си хвърляме *** където трябва!
405
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес аз пък се наспах!Отпочинах си добре.За съжаление не успях да се включа в мероприятието,но около нас по принцип си е чистичко,защото си поддържаме хигиена.Не цапайте братя и сестри и няма да ви се налага да чистите.
404
6
 
6
 
! Отговори
до 406 преди 13 години
Ето заради такова мислене този народ много е страдал, страда и ще продължава да страда!
403
9
 
10
 
! Отговори
----- преди 13 години
Този ленински съботник е за парлама."Айде хора,дайте да почистим".Селяни ли сме?Наивници с метли и лопати.Когато е да се организираме за протест и да си търсим правата не можем да съберем и сто човека,а за да ни покажат по "телевизора" и да се съберем на купона почваме да се тупаме в гърдите с "***,***"...Айде моля ви се!Който си е нямал никаква работа и се е разтъпкал в парка-браво!Браво и на тези,които са си оползотворили деня с нещо по-смислено.
402
9
 
7
 
! Отговори
до 404 преди 13 години
Типичен български мързел! Хора, сменете си чипа, не закъснявайте, работете и чистете! Не чакайте месии да ви оправят!!! Ако продължите да сте такива каиши ще напусна тази държава, аман от простащина!
401
12
 
12
 
! Отговори
- преди 13 години
Що да чистя?Не стига,че плащам такъв здрав данък смет,ами ще се нагърба и да чистя и то в съботния пролетен ден,вместо да си гледам кефа!Нека тези,които се правят на големи чистници и еколози да си губят нервите,аз пък ще си почивам.Фандъкова да не се прави на интересна,това е работа на общината.Между другото аз и не цапам,хвърлям си *** където трябва.Защо да чистя на ***,Пульо и Атанас?