Дим Дуков на апаратно дишане след операция

Дуков е претърпял още две допълнителни интервенции
Обновена: 30 яну 2012 22:24 | 30 яну 2012 22:22, Миглена Иванова
194
Дим Дуков на апаратно дишане след операция
Снимка: Булфото

Дим Дуков е в тежко състояние след планирана операция на коремната стена, научи “24 часа” от неговия близък Камен Воденичаров.

Дуков е претърпял операцията при познати лекари в болница “Доверие” в столицата. След усложнения обаче раната се отваря. Затова се е наложило да му бъдат направени две допълнителни операции.

Според Воденичаров близките на Дим Дуков са очаквали той да се стабилизира през почивните дни, но вместо това проблемите са се задълбочили. Той продължава да е в интензивното отделение, като през последната седмица почти изцяло е бил на упойка.

“Беше и на командно дишане, като ту увеличаваха, ту намаляваха кислорода”, каза тв водещият. Той е отишъл да го види през първата седмица от престоя му в болницата, тогава го е чувал и по телефона.

От болницата са отказали коментар, но са поканили за консултация професор от “Пирогов”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: Дим Дуков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
бай Петко преди 12 години
Да се обадят на този лекар. За съжаление не му знам номера на ГСМ-а, но е в Ямбол На дна пъти ми спаси живота !
37
10
 
8
 
! Отговори
СПИН преди 12 години
Казват,че СПИН-а на никой не прощава.За да се маскира това заболяване обаче се пускат сред обществото врели-некипели глупости от сорта на:настинка,пневмония,рак,инсулт,инфаркт,язва и т.н.А истината и диагнозата е само една-СПИН!Справка:астролога Иван Станчев,Андрей Баташов,Августин Пейчинов/ГЕЙчинов/ и още и още знайни и незнайни нежни братя...Дали следващият "разболял" се от "настинка" няма да е Кацко...?
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"като през последната седмица почти изцяло е бил на упойка" - а предпоследната седмица е бил на море. Може ли такава неграмотност бе другари и другарки. Ама засрамете се. Хората ви гледат и ви се смеят. Ама посрамвате ни пред колектива. Какво ще кажат от партията. Ще ни изключат от комсомола. Да живее Синсити. Да живее Азис. Да живее пиячката. Долу университетите. Долу изпитите. Не ни трябват дипломи, стига ни дрога и пичка. И чагата да е на макс в пернишкия голф с ауспух ремус за +100 коня.
35
4
 
11
 
! Отговори
1111 преди 12 години
Много интелигентен човек.Да се надяваме,че скоро всичко ще приключи успешно за него.А тъпанарите комплексари да си го наврът отзат,защото им харесва,но не си го признават.
34
12
 
5
 
! Отговори
Аз го защитавам преди 12 години
Стига сте писали глупости,който му е разкъсал дебелото черво,дано да умре в адски мъки от трипер
33
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Десетки хора допринесли с таланта си или обществено полезната си дейност си заминаха от този свят през изминалата година с обидно малко внимание. И тук не става въпрос за болеста на този човек /Дуков/или за сексуалната му ориентация . А за нашите ценности . Хората скърбяха за Емил Димитров не защото си е лягал с мъже а заради прекрасните му песни с които е радвал хората. Това сме ние ! Народът на Азиските, Златките , Дермите , Булите и подобни гнусни същества с медиен конфорт!!!
32
3
 
4
 
! Отговори
dhmjj преди 12 години
i Maikal Djeksan be6e *** ama da ste 4uli obidna dyma za nego,samo v taq egoisti4na selska darjava kato na6ata,se pravqt podobni klasifikacii,to4no po tova se poznavat inteligentnite xora po otno6enieto si kam razli4nite
31
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже мили, какви болни същества са писали преди мен! Хора, лекувайте се! Ъм, пардон, вие не сте "хора"! Става дума за човешки живот! Човек! А не такива като някои от коментиращите тук- животни... макар че това е обида за животните...
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано се оправи! Когато става въпрос за здравето, е излишно да се коментира сексуалната ориентация на човека. Що се отнася до лекарите в болница Доверие са прекрасни. Преди седмица аз претърпях операция в тази болница и смея да кажа, че не съм виждала подобно обслужване и грижи в сферата на родното здравеопазване.
29
9
 
12
 
! Отговори
до 45 от дядо преди 12 години
Ако не сме ние селяните ,ще си вкарвате жълтите павета отзад от глад! ***! Не обиждай!
28
0
 
5
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
В частност - дано се оправи, независимо какъв е.Като цяло - сега да видим, след като от простолюдието *** като мухи при подобни случаи, дали някой от вип-хайлафа ще може да разбута блатото...
27
0
 
11
 
! Отговори
8-ия ден преди 12 години
Състоянието му е влошено следствие на илеус след няколкото коремни операции след извършената планираната операция за херния. Тава е много сериозно състояние, и често със фатален изход - от същото почина журналистката Васа Ганчева. Бог да му е на помощ, и дано лекарите се справят - това е много тежко състояние и за целия организъм...
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АБЕ ХОРА ВИЕ ЦЕНИТЕЛИ ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ ?ИНАЧЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ПЛЮЯТ ПО ЦВЕТАНОВ И ПАРВАНОВ А СТЕ СЪЩИТЕ НЕДОНОСЕНИ ***
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой е тоя ?
24
7
 
4
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
Tи си видял Витошка, когато вашите са те водили на екскурзия в София преди 30 години! Селянин със селянин!
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПАЗИ БОЖЕ !!!!! ЯВНО ЛЕКАРИТЕ ОТ НАЧАЛОТО И СРЕДАТА НА МИНАЛИЯ ВЕК СА БИЛИ ПРАВИ!!!! ТОВА/ДОСЕЩАТЕ СЕ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД/ Е ЗАРАЗНО !!!! КАТО ЧУМА!!!
22
3
 
14
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Дано се оправи човека. Мишоците във форума, дето не могат да свършат работа за 5 пари имат най-малко право да го съдят.
21
3
 
48
 
! Отговори
Ирина преди 12 години
Човекът бере душа,а вие обсъждате сексуалната му ориентация,като че ли е ваша работа.Дано се оправи по скоро!!!
20
1
 
9
 
! Отговори
SP преди 12 години
Вижте сега, не може всички да са мъжкари като Бойко Борисов....
19
13
 
1
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
Нито съм ***, нито съм нещастен. Ти си ***, ти си ***, ти си тираджия! Айде яж ми к*ра *** с ***! В момента ти се*а в устата. Сина ти дано стане *** и всичките ти приятели да ти се смеят, щото и те най-вероятно са компири като тебе!