БЧК ще раздава хранителни продукти на нуждаещи се

Първото разпределяне ще бъде между 10 септември и 2 октомври
8 сеп 2012 18:57,
37
БЧК ще раздава хранителни продукти на нуждаещи се
Снимка: Bulphoto

За пета поредна година Българският червен кръст (БЧК) ще раздава хранителни продукти на нуждаещи се граждани по европейска програма. Това съобщиха от пресцентъра на организацията.

Програмата се финансира от Европейския фонд за гарантиране на земеделието и се прилага от Държавния фонд "Земеделие", а при осъществяването ѝ участват местните власти и Българската агенция за безопасност на храните.

За разлика от предходните години през 2012 г. продуктите по програмата ще се предоставят само на два транша. За целта ще бъдат открити 337 раздавателни пункта на БЧК в цялата страна.

Раздаването на хранителните продукти за първия транш ще е в периода 10 септември - 2 октомври, като за всяка област има предварително изготвен график, по който то ще се извърши. Информация за този графика във всеки отделен регион в страната може да се получи в съответната областна/столична организация на БЧК и на страницата на организацията в интернет: www.redcross.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
19
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Не си разбрал нещо, за да получаваш социални помощи не е важен дохода, а това да си ***.
24
0
 
19
 
! Отговори
Българска майка преди 11 години
Хей , ще дадете ли и на Българските майку с деца от тези храни ,или ще храните само мръсните *** ,Коя комисия ще контролира , имате ли списъци ? Комисйй Комисйй къде сте ?
23
0
 
15
 
! Отговори
Гулелив Циганин преди 11 години
Господа българи, тази новина може да я подминете, тя се отнася за такива като мен. 10-те сополиви чавета трябва да я ядат и да се плодят!
22
0
 
12
 
! Отговори
Е нали просперираме. преди 11 години
Нали политиците твърдят че сме в цветущо положение? Кой пък има нужда от храна?Такива раздавания от Червения кръст са практика при война или при яка икономическа криза и глад! Ние в кое ли от двете сме, че не личи...........
21
0
 
2
 
! Отговори
мисионер преди 11 години
Направих го - изсрах се разкошно...
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само че нещо сте в грешка, раздаването по избори го прави БСП. НА всички избори го гледам през терасата. Доказателство за това е, че в град Шумен след голямото папане в *** махала пак кмет стана пиандурското дърто *** Костов и след победата на изборите в махалата имаше шествие с коли като на сватба или абитуриентска + заря. Пенсионерите взеха да измират но *** успяват да компенсират и да поддържат електората на гнусните "социалисти" - долни гнусни непокаяли се комунисти.
19
0
 
11
 
! Отговори
:) преди 11 години
Shte ima strashen sad skoro
18
0
 
24
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
`Айде *** пак намаза !!! Вместо да подкарат тия маймуни под дулата на автоматите, да ги заведат на нивата и да им връчат по една мотика !!!!Ще въведем закон: Който е регистриран като безработен и получава помощи повече от 6 месеца, всяко лято - от април до септември - трудова повинност в селското стопанство. Който откаже, негова работа, но му се спират всякакви помощи !!!Български Патриотически Фронт
17
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"БЧК ще раздава хранителни продукти на нуждаещи се"-Ами то 70-80% от населението са нуждаещи се!Ще ви стигнат ли продуктите???
16
0
 
14
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Не е трудно да го направят, обаче не искат защото:1.Не може някои да получават храна, без да плащат за нея, независимо колко бедни са - това ще даде лош пример на останалите, че можеш да ядеш и без да имаш пари.2.Хората трябва да се държат във форма и винаги да са винаги под напрежение и страх да не стигнат дотам да няма какво да ядат. Бедните ги оставят за лош пример - за да плашат работоспособното население. Учи и работи, за да не стигнеш до техния хал...
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тва във връзка с малката и голямата им нужда ли е?Да се увеличи производството?И здравни вноски и лични карти ще трябват ли?Задължително ли е да си християнин,става дума за кръст все пак?!?!И защо си мислите че се нуждаят точно от това?
14
2
 
31
 
! Отговори
до 18-ти преди 11 години
Не 30, а 130 г. назад ни върнаха. Преди 30 г. имаше работа, имаше държава. Нямаше просяци и дори и бедните имаха храна. Сега ни продават скъпо и прескъпо чуждите *** и тук всичко се унищожи. Няма животновъдство, няма земеделие, набучиха на плодородната земя перки и фотоволтаици за да печелят гарантирано определени хора.
13
0
 
31
 
! Отговори
ДО 18 преди 11 години
За съжаление си прав(а). За сметка на това пък, депутатите ни са се ояли 4ак дрехите не ги побират. На шепа народ, 200 и кусур депутата.....АБСУРД ПЪЛЕН! И само лапат, 4е и заплатите си вдигнаха със 100%.....пир по време на 4ума.
12
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
УЖАС!До къде стигна тази държава?!Върнахме се 30 години назад.Мизерия и безплатна храна колкото да не умреш от глад.
11
2
 
17
 
! Отговори
* преди 11 години
Червеният кръст дава разни помощи , но ги дава на баби с пенсии получили и помощ за дърва . А баби които надвишават с 1 ст. Минимума нищо не получават . И "бедните "бабички много капризничат , цупят се на макароните и искат захар .
10
4
 
28
 
! Отговори
аз преди 11 години
Скоро ще има страшният съд за всички управляващи ***
9
7
 
7
 
! Отговори
HANS ot Pernik преди 11 години
Bulgaria stigna Amerika ,shtom otvoriha i bezplatnite kuhni.Ludite shte hodyat po ulizite i vsichki shte se narejdat vecher da hapnat po edna chorba predi da legnat zad kisheto.
8
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БЕЗПЛАТНА ИДЕЯ :нещо, което отдавна мисле да реализирам ...Толкова ли е трудно, господа политици, в всеки по-голям град да се организира по една безплатна кухня за бедни.Всеки magazin, всеки ресторант еледневно изхвърлят тонове храна ... толкова ли е трудно да организирате една такава кухня ???Ако го направите огромна част от мръсотията в живота ви ще бъде опростена !
7
0
 
13
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
На кой съд обаче?!
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
срам докъде докараха Българският народ ВСИЧКИ А СЪД