Юксел Кадриев спипан зад волана с 1,59 промила

"Постъпката ми е грозна и нередна", разкайва се тв водещият
1 мар 2013 07:10,
221
Юксел Кадриев спипан зад волана с 1,59 промила
Юксел Кадриев Снимка: Булфото

Тв водещият Юксел Кадриев изкара 9 часа в ареста на Първо РПУ в София, след като бе арестуван в ранни зори вчера пиян зад волана. Дрегерът показал 1,59 промила, а кръвната му проба все още не е дала резултат, пише "24 часа" в електронното си издание.

Около 4,25 часа вчера Кадриев тръгнал да излиза с колата на задна скорост от паркинга на площада пред Народното събрание и при маневрата блъснал такси.

"Сам се обадих на 112. Докато полицията дойде, шофьорът на таксито и колегите му, които ни бяха наобиколили, си тръгнаха", разказа Кадриев.

Полицаите го арестували за 24 часа, след което го завели в районното, където го държали 9 часа.

Водещият седнал в колата, след като пил, и потеглил много бавно. "Излизах от паркинга и карах с 5 км в час", обяснява той.  Затова и ударът не причинил големи щети по колите.

"Каквито и причини да имам, те изобщо не ме оправдават. Никога досега не съм си позволявал да пия, след което да карам. Но си позволих и ето какво се случи. Ужасно много съжалявам", каза Кадриев.

Той сам окачестви постъпката си като грозна и нередна и изрази готовност да понесе цялата строгост на закона.

Законът предвижда наказателна отговорност лишаване от свобода до 1 година за шофиране на автомобил със стойности на алкохола в кръвта над 1,2 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: Юксел Кадриев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
1
 
! Отговори
VIDEO преди 11 години
youtube/watch?v=iTUbZWGV3tk - video ot sluchkata
184
0
 
2
 
! Отговори
цеци преди 11 години
До Bela Само почти би избягал, защото няма как да му се случи това при таксиметровите шофьори. Затова сам е извикал КАТ, тъй като се е уплашил от тях.
183
0
 
2
 
! Отговори
ссс преди 11 години
До Петров Ако трябва и медал да му връчим. Вие го направихте герой.
182
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Десислава Те всички, които направят катастрофи и са били пияни винаги съжаляват. Много интересно за какво трябва да му се завижда. Дали за семейството му или за здравето му. А и за каква злоба пишете, че трябва да спазва законите, които са за всеки човек.
181
1
 
13
 
! Отговори
беден преди 11 години
Ейййй....,сричащия, а сега и пиещия...Аман от издънки!!!
180
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъй като най-вероятно ще му намалят услужливо лабораторния резултат под 1,2, предлагам да му бъде наложено наказание да чете по новините черната хроника по пътищата, за ПТП с жертви причинени от пияници, като например днешната."Двама загинаха при катастрофа на пътя Котел-Омуртаг, водачът на колата Хюндай е изпробван на място за употреба на алкохол, като уредът е отчел 2,42 промила"
179
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре само с това се е разминал и няма пострадали. Ще си изтърпи наказанието и следващия път няма да му минава глупавата мисъл, че на него няма да се случи. И няма особена доблест в това да викнеш КАТ. Така е правилно да се постъпи, не похвално -просто правилно. Добре такситата се събират ако в беда е някой колега. Отишли са си - просто са преценили, че всичко ще си е по закон и няма да създава проблеми
178
2
 
11
 
! Отговори
хм Максим Ставийски преди 11 години
*** народец.. не знайте ли, че ние известните можем да убиваме и осакатяваме колкото ни е кеф ? Законите са за да ни пазят от вас офчи, а не против нас. Ето аз пиян убих и осакатих, но сега се пързалям по руския лед. Моят съвет е да си траете и навеждате тихо, докато ние известните ви оправяме. Благодаря ти Българийо - ти си истински пример за Демокрация.
177
5
 
25
 
! Отговори
ник преди 11 години
*** Юксел Кадриев от Босфор ТВ или както други я наричат Бойко ТВ,пиян до козерката удря едно такси с колата си в 5.00 сутринта и когато другите бакшиши скачат да го *** звъни на 112 за помощ,а сега версията му е друга,че като добросъвестен гражданин се обадил на въпростния телефон макар съвсем леко да бил охлузил таксито.Турски ***.
176
1
 
21
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Юки, Юки наковава ли се мама?:)))
175
0
 
9
 
! Отговори
фу преди 11 години
До Анонимен Това, че на вас може да се случи не ви дава право да говорите от името на всички останали. За ваше съжаление това, което е извършил е престъпление по Наказателния кодекс.
174
3
 
24
 
! Отговори
:)) преди 11 години
Хайде да не го избиваме на турци и българи...Познвам доста българи, които пият и карат пияни...Всичко е до човека, а не до етнос. Етнически българин съм. Иначе към публичните лица законна следва да е още по-строг, а то е обратното...:(((.............Абсолютно!!!
173
12
 
2
 
! Отговори
hasan aga преди 11 години
стина е че малцинства в БГ са тормозени по хиляди начини. Това е традиция,още от ???????
172
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами в затвора де щом закона така повелява
171
2
 
16
 
! Отговори
хммм преди 11 години
Хайде да не го избиваме на турци и българи...Познвам доста българи, които пият и карат пияни...Всичко е до човека, а не до етнос. Етнически българин съм. Иначе към публичните лица законна следва да е още по-строг, а то е обратното...:(((
170
1
 
9
 
! Отговори
дидо преди 11 години
До lidiya002 Според вас инцидента трябва да е сериозен и тогава да се говори, така ли? Първо трябва да удари някой човек и тогава да коментират хората. Мисля, че нещо сте сбъркани. Трябва наказателна отговорност и то веднага. Така ще има повече хора, които ще се замислят дали да правят такива нарушения.
169
6
 
6
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Не че е правилно... Но аз примерно съм по-внимателна, ако съм пила. Всеки познава себе си. Законът какво да коментираме.... На мен такситата не ми подаряват касова бележка, напротив, питат ме за колко лева ми трябват. И то най-редовно. Много по-важно е как се проявява човек в такава ситуация. Юксел ... изобщо не беше толкова пиян и със сигурност може да носи доста повече. И мисля, че може да прецени дали детето ви ще бъде на шосето в 4,25 сутринта. За мен беше по-грозно как жадните хиени ...
168
1
 
12
 
! Отговори
иван преди 11 години
До Toshko Злоба ли е това, че искаме да се спазват законите и живота на хората. Обадил се е на Кат, защото се е уплашил от такситата, които са се събрали. Как на всички, които правят катастрофи пияни им се е случило за първи път. Дано на ваш близък не се случи катастрофа, за да видим дали така ще пишете. Колко деца загинаха по този нелеп начин.
167
0
 
7
 
! Отговори
0 преди 11 години
До тцтцтц Всички, които са хванати да карат кола пияни са се разкайвали. За това няма оправдание, защото са опасни за всички хора. Как може да съществуват такива, като вас да оправдават действията му. Може би имал причина. Да имал е да пие алкохол и да се качва зад волана. Обадил се е на КАТ, защото е ударил такси и са се събрали няколко коли.
166
1
 
8
 
! Отговори
333 преди 11 години
До Анонимен Това, че стават и други катастрофи не може да се оправдава карането на кола в пияно състояние. Той е заплаха не само за себе си, но и за останалите хора. А на такива, като вас трябва да се случат такива премеждия, за да престанете да оправдавате престъпленията.