Шокирана съм, но няма какво да крия!

Дано няма повече такива практики в бъдеще, обяви Цветелина Бориславова
Обновена: 2 апр 2013 10:18 | 1 апр 2013 18:31, Красимир Ангелов
387
Шокирана съм, но няма какво да крия!
Цветелина Борислалова защити категорично валутния борд. Снимка: Булфото

“Не мога да допусна, че господин Станишев ще хвърли в публичното пространство такава информация, която е едно тежко обвинение, просто ей така. Все пак той е лидер не само на една от големите български партии, а и лидер и на ПЕС". Това заяви пред БНР банкерката Цветелина Бориславова, чието име също бе замесено като част от подслушваните лица в изнесената от лидера на БСП Сергей Станишев информация за подслушване на политици и влиятелни бизнесмени.

"Много неприятно съм изненадана, не знам как да го коментирам, освен че се надявам да няма такива практики повече. Не живея с подобни мисли и страхове, дори и да ме подслушват, аз нямам какво да крия. Има много по-важни неща, в които можем да влагаме енергията си в България", посочи Бориславова и продължи:

"Шокирана съм донякъде, но ако има някой да говори с хора от бизнеса, най-добре е да се води открит диалог. Никак не ми е приятно, че биха могли да съществуват подобни практики".

Още по темата

Бориславова коментира и състоянието на банковата система у нас и посочи, че едно от най-важните начинания не само пред бизнеса, е връщане на прозрачността и засилване на доверието у хората към институциите.  По думите й кризата на доверието е голям проблем в държавата.

"Доверието е това, което е най-важното да бъде върнато в институциите – доверието в управляващите ни хора, доверието в банките", отчете банкерката.

Тя коментира и възможността да бъде разклатен валутния борд, което по думите й ще дестабилизира държавата.

"Много сложна работа е да се разклати бордът, дори да има такива опити, бордът е изключително важен за България и ще продължи още известно време да бъде важен с оглед на финансовата стабилност", посочи Цветелина Бориславова и добави, че падането на борда би означавало хаос в държавата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
0
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 11 години
Бориславова е може би един от най-мразените хора в България. Недоумявам защо. Сестра й е много свястна.
295
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Осребри приятелството си с мутрата.
294
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фондацията й Кредо Бонум финансираше БНТ и естествено в новините по-велик от Боко *** нямаше. Що за наглост е това?
293
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само тотален мазохист може да гласува за Герб!
292
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветелинче! Душо моя ненагледна!Как можа да изпраскаш ТОЧНО ТАЯ ПРОСТОТИЯ!!!Знам, че имаш пари.Знам, че всичките фотоволтаици работят за теб.Знам, че за още още хиляди неща си виновна ТИ.Ама с тая просташка физиономия да се изклещиш тук.... И да се правиш на света вода ненапита...Жалка работа....
291
0
 
4
 
! Отговори
Аспарух преди 11 години
СТРАШНО Е .... :(
290
0
 
4
 
! Отговори
Бай 100-ян преди 11 години
питайте тая гурла на влизане от Турция колко време ни пръскаха за ....пучи въшки и къде отиваха таксите от това??
289
5
 
7
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Всъщност, ГЕРБ са предвестниците на "висящото" кафе. Сам че при тях "висящо" е всичко. Разкрих ги! От 13 май ще има да си висят, като циф..ка на перон! Днес, с тези листи тотално увиснахте на въжето на политическото си минало!
288
1
 
6
 
! Отговори
Цветелина преди 11 години
"Да се облека малко по-смотано,че като гледам накъде отиват нещата...Бойко да не ми прибере парите и да духне нанякъде,че само с бабините жилетки ще си ходя" Дали това си мисли с този замечтан,хитър поглед.Или и е все едно какво си мислим ние?Но както е казал народът "Господ забавя,но не забравя!"Не и завиждам,но не искам и да съм на нейното място.
287
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изглежда като на.акана. Но не и нахакана.
286
2
 
4
 
! Отговори
истина преди 11 години
В банката на Цв. Борисова /уж бивша/ всички държавни институции са задължени да държат парите и да извършват плащанията чрез нея.Неотдавна трябваше да платя в Министерството на земеделието за документ и трябваше да тичам до нейната банка за да платя само там!Феодализъм на Бойковите корпорации!Даже ЕК изпрати директива срещу тази практика!Муждународния валутен фонд служи само на хамериканските интереси, хамериканците имат 87% право върху вземаните решения!Към 346- имате 4 грешки в 5 реда
285
0
 
6
 
! Отговори
Стоян Стоянов преди 11 години
Шокирана била?!? Доверие ще връщаме?!? *** ДОЛЕН! НЯМА ТАКОВА БЕЗОЧИЕ!!!
284
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стоян Стоянов
283
0
 
1
 
! Отговори
da преди 11 години
bravo 350 GO KAZA PERFEKTNO
282
0
 
1
 
! Отговори
da преди 11 години
politici,banki,gooolemi biznesmeni ....vsichki sa kristalno chisti.vsichki bdqt nad nashia splokoen i dalbok san.
281
0
 
7
 
! Отговори
до 346 преди 11 години
Има много умни, дето се разбягаха по света, заради умници като нея!!!! Обществената и дори бизнес позиция не е равнозначна на интелект в България, само показва, че човекът е от "нашите".
280
3
 
11
 
! Отговори
друга шокирана преди 11 години
Що си ***, моме така шокирана? Та нали твоят Бойко наложи такова поведение? И по- добре си трай - не се излагай, щото не си нито света вода, нито ненапита ...
279
1
 
7
 
! Отговори
Потъващ преди 11 години
Валутният борд пази банкерите. Защо фалираха Гърция, Кипър, Испания и т.н., не защото нямат валутен борд... Нашите "големи" и "световно известни" банкери - цветелина, хампарцумян, славчо христов, пъпката и т.н. не фалират, защото ги пази валутния борд, а пък държавата - е-хе-е, много важно.И този валутен борд дере основно тези "зад борда". Национална независимост при финансова зависимост - пълна тъпота.
278
1
 
15
 
! Отговори
7 преди 11 години
Имало по-важни неща.Сигурно има НЯКОЙ ТЕЦ,ВЕЦ, който не е в твоите ръце.Така ще е докато имаме такива управляващи ,които ни управляваха до сега.
277
21
 
25
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Жената е умна, никой няма да я сложи банкер ако е проста, а вие сте едни вредни завистливи злобари които водят България винаги надоло, никога няма да имаме благоденствието на другите докато злобата и зависта ръководят човешкият разум. Защо я плюете бе,защото нямате нито акълът и,нито парите и,нито рангът и в обществото затова нали, нещастници проклети, докато сте такива *** ще живеете този си живот в България.