Мирно, но силно мина вчерашният протест

Около 6000 - 7000 хиляди поискаха оставката на правителството
Обновена: 16 юни 2013 10:35 | 16 юни 2013 09:00, Петя Славова
116
Мирно, но силно мина вчерашният протест
Снимка: БТА

Няма задържани в СДВР след вчерашния протест в столицата, съобщи Агенция "Фокус". Протестът е минал без инциденти и провокации от страна на участниците в него. По данни на СДВР около 6000 – 7000 души са се включили в него.

Още по темата

Втори пореден ден хората излязоха по улиците. Недоволството бе предизвиканото от внезапния избор на правителството Делян Пеевски да оглави ДАНС.

Въпреки, че премиерът Пламен Орешарски обеща, че това няма да се случи, хората продължиха да скандират оставка на правителството.

Митингът започна от площада пред Министерски съвети и след 19.30 часа тръгна към сградата на парламента. Движението за автомобили на Орлов мост беше блокирано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
27
 
! Отговори
Времето преди 10 години
Хайде сега всичките *** ,*** ,овце и кокошки ВЪН от парламента!!
63
3
 
49
 
! Отговори
ееееее преди 10 години
Къде си ***,Мая Манолова ,сега ще кажеш ли ,че са платени протестите .Внимавай какви ще ги повръщаш утре в парламента!
62
42
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жал ми е за тези протестиращи. Не ,че не ги подкрепям, но това са най-манипулируемите хора и тяхното поведение умишлено се насочва в различни
61
1
 
29
 
! Отговори
експерт преди 10 години
До 66Е как да работи правителството с такива "експерти" като пЕЕВСКИ! Даже много се задържа!!!
60
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мирно и цивилизовано защото протестират нормални и цивилизовани хора. След няколко дни ще се включат футболните *** и платените провокатори на бокотиквите които в момента изчакват развитието.
59
1
 
18
 
! Отговори
ami sega преди 10 години
До 64, като го говориш, вярваш ли си, протестите ще са до свалянето на правителството, няма спиране вече, как може да му се вярва на това правителство оттук насетне. Мен работната седмица не ме притеснява, ако протестите са по-рано и от работа ще излезна.
58
17
 
3
 
! Отговори
66 преди 10 години
Още не е работило правителството и протести. според мен народа наполно отка4и и кои да доиде отзад 4ака една тиква
57
1
 
21
 
! Отговори
Бг преди 10 години
Хора тези са много силни и няма да се дадат...Мислите ли че в момента стоят и не правят нищо,аз си мисля че зад тия хора стоят големи *** и знаят как да се противодейсвтва на такова недоволство ,все пак целта и беше да вземат властта,няма да я пуснат ей така.
56
1
 
28
 
! Отговори
протестиращ преди 10 години
БСП настъпи мотиката, ДПС не им пука, АТАКА се крие зад кредитната карта на Волен... Докога!?!
55
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Утре всички пак сте на работа и няма да има протести.Голям майтап - "Протестите от почивните дни"!
54
2
 
13
 
! Отговори
Посетител преди 10 години
7001 бройте и мен
53
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 47"...ВСИЧКИТЕ МЛАДИ ,ИНТЕЛИГЕНТНИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА..."===============Я разгледай снимката.Само този с маската изглежда по-млад, всички останали са някакви ръбове!Особено този в ляво от маскирания - направо блика интелектът на талази от него...
52
0
 
24
 
! Отговори
ami sega преди 10 години
За ДНЕС протеста е ясен, как стоят нещата през седмицата, от колко часа ще са, МС трябва да се блокира докато кликата не си подаде оставка.
51
4
 
29
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Протестите няма да престанат, защото ние не искаме комунисти и турци да ни пият кръвта. След като ги свалим, трябва да се мобилизираме и да излезем да гласуваме близо до 90%, за да изхвърлим ДПС от парламента.
50
3
 
29
 
! Отговори
R преди 10 години
Понеже БСП казаха,че чуват гласа на народа и махат Пеевски...да чуят как народа не ги иска и по пример на Бойко да си дадат оставката. Свикване на ВНС и нова конституция, избори. Сега е момента за промяна, изтървем ли го България умира
49
1
 
19
 
! Отговори
един преди 10 години
Нито един задържан няма вчера.Няма защото ония дето правеха бъркотиите не можаха да ги организират и да ги пуснат сред хората.Когато трябваше си свършиха работата надрусаха ги и ги пуснаха сред хората.Оставка на цялото правителство и нови избори
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички се вълнувате кой е престъпник, кой е убиец, а това не е най-важното. Най-важното е какво бъдеще има за децата, какво ще се направи за добро здравеопазване, образование, икономика и развитие на отрасли. Но така се манипулират хората - хляб и зрелища и истинските проблеми всички забравят за тях и не се споменават. Стандартен прийом за манипулация на масите. Чомски го е описал отдавна:bezlogo/2012/01/dobri-strategii-za-manipulatsiya.html
47
0
 
4
 
! Отговори
Georgi преди 10 години
Xora s bisnes interesi ban ot parlamenta. V protiven slu4ai we se tap4e na edno i sawo miasto be3 nikakvi promeni....
46
0
 
13
 
! Отговори
грешка преди 10 години
Най-голямата грешка е, че всички винят едните, а гледат на другите като на месии. Истината е, че никой не му пука за народа. Едните дърпат чергата към едни интереси, другите към други. Бойко и Цвъко са за затвора, но същото важи и за Пеевски и разни други групировки, които защитават други интереси. Не си създавайте идоли и не се вярвайте на разни популистчета, рязане на ленти.. Всички се гушат и на никой не му пука, че хората мизерстват, нямат работа и се самоубиват се от безизходица.
45
0
 
8
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Мирно и чинно.. така ще е, като ги няма момчетата с маските. Опа, да не ме чуят, че ще ги изкарат веднага управляващите.