Мирно, но силно мина вчерашният протест

Около 6000 - 7000 хиляди поискаха оставката на правителството
Обновена: 16 юни 2013 10:35 | 16 юни 2013 09:00, Петя Славова
116
Мирно, но силно мина вчерашният протест
Снимка: БТА

Няма задържани в СДВР след вчерашния протест в столицата, съобщи Агенция "Фокус". Протестът е минал без инциденти и провокации от страна на участниците в него. По данни на СДВР около 6000 – 7000 души са се включили в него.

Още по темата

Втори пореден ден хората излязоха по улиците. Недоволството бе предизвиканото от внезапния избор на правителството Делян Пеевски да оглави ДАНС.

Въпреки, че премиерът Пламен Орешарски обеща, че това няма да се случи, хората продължиха да скандират оставка на правителството.

Митингът започна от площада пред Министерски съвети и след 19.30 часа тръгна към сградата на парламента. Движението за автомобили на Орлов мост беше блокирано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
13
 
3
 
! Отговори
до 40 преди 10 години
Съгласен съм с теб, но няма да стане така.В резултат на протестите, ББ и ЦЦ ще се върнат на "бели коне" и ще се почне пак " финансова дисциплина"- замразяване на заплати,вдигане на цени, мизерия и полицейщина.
43
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПОНЕ 250 000 - 300 000 БЯХА ДА ЗНАЕШ И ВСИЧКИТЕ ОТ БАН И ДЕТСКАТА МУ ГРАДИНА!!!
42
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ БЕ НАГЛЕЦИ ,ХОРА ,КОИТО БЯХА НА ПРОТЕСТА КАЗАХА ,ЧЕ Е ИМАЛО ОКОЛО 15000- 20000 ДУШИ. ВСИЧКИТЕ МЛАДИ ,ИНТЕЛИГЕНТНИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА ,СУПЕР ВЪЗМУТЕНИ ОТ ПОДЛИТЕ И МРЪСНИ ИГРИ НА КОМУНИСТИ И ДЕПЕСАРИ !
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
onzi mladesh v ot Varna si izgorq bez prichina ... ne nie gospoda te trebva da gorqt palete sofia tq e izvora na zloto za bg
40
1
 
20
 
! Отговори
Natural Dialectics преди 10 години
А не са платени "викачите" драги , например аз не съм платен , но се чувствам точно както се чувстват тия хора на улицата , ще ми избират мутри разни дебелаци да си оправят живота и да ни грабят , докога ??? Хората са докарани до просешка тояга , първите стъпки на правителството е да си назначи корумпираните *** , какво повече да му гледаме на такова правителство ? Колкото до Волен , вчера излезна да говори нещо , да се обяснява , заслужи си всички скандирания тая к***ва.
39
25
 
2
 
! Отговори
mnmn преди 10 години
mn ste tuppi e hora, nqmate si rabota samo protestiratee
38
5
 
45
 
! Отговори
Бяха около 20 хиляди преди 10 години
Наблюдава се пълна дезинформация за протестите , основните телевизии като БТВ, Нова, за ТВ7 и Нюз7 да не говорим , вместо да дават че до 11 .30 има протести пред централите на партии , те си дават филмчета.А на февруарските протести когато имаше дори по 500 човека които затваряха орлов мост , правеха извънредни студиа , а Дудуков беше пратил репортер до всеки полицай.Другото което е вчера протестиращите бяха около 20 000 и малко медии се осмелиха да ги предават в нета и да покажат истината.
37
1
 
29
 
! Отговори
Калина преди 10 години
народа не вярва на думите и цялото правителство на орешарски , протестите ще продължат докато хората не се уверят че пеесвки наистина няма да е начело на данс и че това правителство ще се смени с хора на които им пука за държавата
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До diadko50Не е непременно национализма да е краен. Не е нужно да се заклеймяват хората от различен пройзход. Никаде в тази догма не се проповядва расова неравностойност. Идеята на българския национализъм трябва да е да застанем зад една кауза в интерес на всички нас, които се наричаме българи и искаме да видим тази страна в просперитет. Има обаче и доста малцинствени групи, които твърдят, че не са българи... разберете го, което е неприемливо. Как може да имаш българско граждансво и да отричаш
35
2
 
54
 
! Отговори
на искам партии преди 10 години
БСП повтаря старата грешка - пак дава прекалено много власт на турската партия. И ще паднат, няма начин. Вероятно и Станишев ще бъде сменен като лидер на БСП. Но не е там работата. Аз не искам и ГЕРБ да управлява с едноличния режим на Вожда, с простащината и калинките, с послушанието и навеждането пред Мосад и американците /атентата в Бургас и шистовия газ/. България трябва да се ръководи от безпартийни експерти - икономисти, юристи и пр., които да мислят само и единствено за българския интерес.
34
3
 
13
 
! Отговори
MIZEREN ZIGANIN преди 10 години
NIE KAFEWITE ZIGANI SASHTO SLEDIM KAKWO STAWA W BALGARIQ I ISKAHME DA IZLEZEM NA PROTEST NO NI BESHE STRAH OT SKINARITE I OT FUTBOLNITE ZAPALQNKOWCI NA CSK.DA JIWEE BALGARIQ.
33
1
 
18
 
! Отговори
Грешник преди 10 години
Господ може да помогне, ако го потърсим от цялото си сърце! И изисква ПОКАЯНИЕ от всички - за да дойдат освежителни времена за България.
32
4
 
41
 
! Отговори
diadko50 преди 10 години
И изселниците в Турция се гордеят че са Българи - видял съм го с очите си.Нашите съграждани от турски произход са трудолюбиви и почтенни хора и обичатБългария.Национализмът е отрова за демокрацията.
31
7
 
27
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
БСП,ДПС, ГЕРБ и Атака задружно в борбата ще довършат страната ! Кучетата в парламента и минестерствата трябва да се контролират и да има един, двама убити с камъни за назидание на другите кадливи ***.
30
4
 
4
 
! Отговори
bai mangal преди 10 години
do cheren peta,GOSPOD pomaga na tezi koito sami si pomagat.Loshoto e che na tezi koito iskat da si rabotiat i da s izhranvat semeistvata ne im se dava vazmojnost.A na poveche ot polovinata naselenii v Bulgaria ne im se raboti bez znachenie na pol etnos i profesia.I GOSPOD da sleze ne mfje da pomogne.Vseki koito iska da e v vlasta se znae zashto iska da e tam.
29
9
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правителството е труп! Протестът ще продължи до оставката му!
28
4
 
21
 
! Отговори
666 преди 10 години
До gost (28)Ти май си гост и в държавата. Тия за 100 години не се промениха, какво те е накарало да мислиш, че сега това е станало, след като са същите хора?А сега вече трябва да си идат напълно. Не трябва да си мислят, че такъв ход ще мине така. Това трябва да е наказанието, за да може следващите дори и да не помислят да направят експериментална крачка по оголените нерви на хората.
27
7
 
32
 
! Отговори
Kolio преди 10 години
Навсякъде се лъже и *** няма чист политик, поне да се опитат да ни "замажат" очите,работни места инфраструктора, НОРМАЛЕН СТАНДАРТ НА ЖИВОТ и не на последно място ниски цени !!! Ненаяли се мръсни комунисти ОСТАВКААААААА
26
5
 
42
 
! Отговори
ubuntu преди 10 години
БСП,ДПС и Атака задружно в борбата ще довършат страната !
25
3
 
32
 
! Отговори
Независима България преди 10 години
Айде сега червените бабички под строй както отидоха на 12 Май, да се строят и д агласуват за правилната партия, защото и БАБИЧКИТЕ ЧЕРВЕНИ разбраха що за стока е СЕР гей ! Предлагам Стани Мишко да извади прибраните пари от Холхегер и да им осигури транспорт до изборните секции понеже бил много социален !