Мирно, но силно мина вчерашният протест

Около 6000 - 7000 хиляди поискаха оставката на правителството
Обновена: 16 юни 2013 10:35 | 16 юни 2013 09:00, Петя Славова
116
Мирно, но силно мина вчерашният протест
Снимка: БТА

Няма задържани в СДВР след вчерашния протест в столицата, съобщи Агенция "Фокус". Протестът е минал без инциденти и провокации от страна на участниците в него. По данни на СДВР около 6000 – 7000 души са се включили в него.

Още по темата

Втори пореден ден хората излязоха по улиците. Недоволството бе предизвиканото от внезапния избор на правителството Делян Пеевски да оглави ДАНС.

Въпреки, че премиерът Пламен Орешарски обеща, че това няма да се случи, хората продължиха да скандират оставка на правителството.

Митингът започна от площада пред Министерски съвети и след 19.30 часа тръгна към сградата на парламента. Движението за автомобили на Орлов мост беше блокирано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
20
 
14
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
Кое мразя повече от БСП , комунистите станали ГРОБАРИ (ГЕРБ) подли миризливи *** .*** народ слаба държава.Трябва да се протестира при опит за прокарване на глупави закони и назначаване на неподходящи хора.Оставка и какво ще стане ще докараме други крадци на власт и става като Тримата *** - Умно Село (от: Доньо Донев) с протести трябва да се контролира парламента и депутатите , ако трябва и с бой.
23
18
 
6
 
! Отговори
gost преди 10 години
ако отиде6 на нови избори резултат един милион си гу6кат тия а ти остава6 назад срамота явно сме богата даржава 6том през два месеца 6те се избираме просто трябват кадарни хора 4иито органи да седнат и да мислят какво да се направи не само колкото да от4итат деиност този за 24 4аса може да промени това като ги сложи саответно
22
31
 
9
 
! Отговори
срещу всички и всичк преди 10 години
Все ми се струва, че протестиращите протестират за собствено самозадоволяване! Те протестират срещу всички и всичко, но никой от тях не предлага решение на проблема! Ако не това правителство - тогава кое? Ако не тази политика, тогава коя?
21
7
 
49
 
! Отговори
гласувал за мафията преди 10 години
Омерзен съм,че гласувах за БСП! Мислех че са се променили,но уви,отново показаха зависимостта си от мафията.Вече не мога да им простя!
20
15
 
7
 
! Отговори
gost преди 10 години
4удя се друго ко идем на предсро4ни избори трябва ли пак да храним партии 4е много сме богати и из4ерпваме ресурсите на даржават а нее ли време след като тия са на власт да помислят сериозно за работа
19
3
 
40
 
! Отговори
питанчо преди 10 години
Кво стана сега? Нали серго като нареждаше в петък сутринта на депутатите си да гласуват за Пеевски им е казал "Ако не подкрепите Пеевски няма да има правителство"? Та сега след като го няма Пеевски следва да няма и правителство или просто серго се омота в тия ла*на като обикновен лъжец?
18
13
 
12
 
! Отговори
протестиращите вчера преди 10 години
Това, че протестиращите вчера комунисти протестират срещу комунистите, че са комунисти, е все едно чернокожият Обама да протестира против чернокожите, че са чернокожи!
17
19
 
9
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
*** народ слаба държава. Трябва да се протестира при опит за прокарване на глупави закони и назначаване на неподходящи хора.Оставка и какво ще стане ще докараме други крадци на власт и става като Тримата *** - Умно Село (от: Доньо Донев) с протести трябва да се контролира парламента и депутатите , ако трябва и с бой.
16
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес ще протестирам защото едното ми мадо е по-голямо от другото!
15
3
 
50
 
! Отговори
до коментар 12 преди 10 години
Аз съм турчин,но не по-малко от теб искам оставката на това правителство.Повръща ми се като ги гледам.
14
5
 
1
 
! Отговори
do 12 преди 10 години
NESELI BARKASH.
13
6
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Инфантилизма,отмъстителноста и политическото късогледство на Съсел Интригантски,ще погребе не само...столетницата,но и държавата.Време е нормалните хора,политически...независими,да вземат съдбата на държавата и народа,в свои ръце.
12
3
 
24
 
! Отговори
Ottoman преди 10 години
Бях там и аз съм против Делян Пеевски да оглави ДАНС !!! Моля Драги Приятели отговорете на КАЛИНА Номер 15 ????????Зададе Въпроса на Годината
11
12
 
12
 
! Отговори
Дръндер до 13 преди 10 години
А замисли ли се защо Бойко е прав? Защото Бойко именно Доган го качи на властта! Аз искам цялата настояща политическа клика, всички които ръководят някоя от партиите в парламента и техните преки подчинени да излязат от политиката:Както Борисов, Сидеров, Местан, Станишев така и техните преки заместници и подчинени!
10
4
 
43
 
! Отговори
Калина преди 10 години
Абе, къде е Волен?
9
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По тези места 5века са се носили фесове ама такава мизерия не е имало!Турците са интелигентни хора .
8
7
 
40
 
! Отговори
ХОРА РАЗБЕРЕТЕ: преди 10 години
ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ АГЕНТИТЕ НА ДПС/дс!БСП--ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА-- ФАКТИЧЕСКИ И Е В КЛИНИЧНА СМЪРТ.КАДРУВАНЕТО в ПРАВИТЕЛСТВОТО , СЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТ ДОГАН И ДПС/дс.БОРИСОВ Е ПРАВ---ТОВА Е ТЪРЖЕСТВО НА ДПС/дс!РУСКАТА МАФИЯ НАПРАВИ--политически "руски гамбит" ...с "ТУРСКАТА ПЕШКА" В БЪЛГАРИЯ!
7
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не 6-7 хиляди,80% от българските граждани искат оставка на правителсрвото.Другите 20% са комунисти,мафиоти,турци и ***.
6
7
 
42
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Боже, спаси България!Защото управляващите не могат, не знаят и не искат да направят това. 500 години турско робство, още 70 комунизъм... Страна на мутри и чудеса. Боже, спаси ни от това правителство и коалицията против България.
5
9
 
5
 
! Отговори
orce преди 10 години
Nema vi drug spas resrnieto e samo da go stavite na mestoto pred. na DENS e profesorot Bozidar Dimitrov.Eve zosto,dovolno e bezobrazen,isklucitelen ***,bliskost so vampirite,golemomrzec na se sto e makedonsko,i drugo.Za zamenik moze dago stavite Krasimir Uzunov zasto se sto vazi ZAIMBICILOT b.d. vazi i za Uzunov.Denes e 16.06 golem den koga bugarskite bandi i krvopijci navleguvat vo Makedonija i normalno pak se ispoeruvat do kraj,eve mu tema za pisuvanje na svinjata B.D i Kr.UZUNOV