Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?

Музиканти срещу мутрите във властта, "за" и "против" протестите
22 юли 2013 11:30,
243
Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?
Шамара на контрапротесите. Снимка: БТА

Двама музиканти – Виктор Стоянов и Михаил Михайлов – Мишо Шамара, спориха за това връщат ли шествията ДАНСwithme Бойко Борисов на власт и защо кабинетът „Орешарски“ трябва да остане да управлява.

След като Шамара упорито защитаваше тезата, че ходи, подкрепя и говори на станалите ежедневни контрапротести само и само да не се върне ГЕРБ на власт, Стоянов шеговито го попита дали се чувства като новия Веско Маринов – певецът напуснал едната кауза, за да застане зад другата.

Позицията на рапъра беше силният му страх, че при нови избори и сваляне на кабинета на Пламен Орешарски ГЕРБ отново ще застанат на водеща позиция във властта.

Още по темата
"Истинският комунизъм бе при управлението на Бойко Борисов, а не сега", аргументира се той.

Шамара обяви, че е стратегически сътрудник на контрапротеста и според него няма да има демокрация, докато Борисов не влезе в затвора.

Той определи участниците в про-Орешарски събитията, като "възрастни хора с носталгия по детството".

Виктор Стоянов пък посочи, че целта на ежедневните протести ДАНСwithme далеч не целят ново овластяване на ГЕРБ.

"Протестът трябва да постигне едно - управляващите да знаят, че няма да имат и ден покой и във всеки даден момент хората могат да излязат при всяка една несправедливост", предупреди той.

По думите му принципът - да подкрепим едните мутри, за да не дойдат другите мутри, е тотално сгрешен.

Стоянов допълни, че протестира против властта заради започнатата от тях подмяна.

"От СДС Орешарски беше изгонен заради лобиране към свой приятел бизнесмен. Първото, което сега направи той, е да промени закона за онлайн хазарта и да гарантира монополите на същия този приятел. Той назначи и престъпник за управител на Софийска област", добави той.

Според Шамара дясното няма потенциал, а властта е свършила много неща за краткото си управление – пенсии, майчински, поевтиняване на тока. Стоянов обаче заключи, че тези мерки са чист популизъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Новото парче на Шамара:Искам да е6а всички бабки, бабките са като мене шматки,шматки :)
184
2
 
4
 
! Отговори
Chikatilo преди 10 години
Шамара ли е къв е ....винаги си бил тъпо парче с *** текстове и рими...елементарен *** продажен само някой на 13 може да ти се кефи на бозите дето бълваш...*** варненски *** , а сега вече комунист и ДПС-ар
183
2
 
4
 
! Отговори
2013 преди 10 години
БСП-то си имат художествено-творческа интелигенция, вярна на техните идеи :)
182
4
 
22
 
! Отговори
ВВС преди 10 години
Този "ШАМАР",откъдето и да го погледнеш,е лицето на БСП и ДПС,грозен,***,нахален и циничен!Преди време поруга и националния трибагреник!Срам за България!
181
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя шамар ли е къф е незнам ама е голям ***.Проблема че с такива като него е пълно и за това сме на това дередже
180
1
 
29
 
! Отговори
НЯМАМ ДУМИ преди 10 години
НА МИШО "ТАЛИБАНА" ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО ДА МУ Е ЧИСТ БИЗНЕСА ВЪВ ВАРНА ?ТОЯ МНОГО ШМЪРКА ЕЙ!
179
3
 
31
 
! Отговори
помним тъпанар преди 10 години
Ставам сутринта,пия си кафето, превключвам каналите и ха,задавих се,без майтап.Този Шамара не стига,че е тотално ***,но е и тъпо нахален.Като е толкова компетентен за мутри и престъпници,а пък и напоследък на голям морал го удря,защо не вземе да каже нещо за своя приятел Ванко 1.Не знам каква е тази медия,която се излага да кани това същество.
178
2
 
31
 
! Отговори
до 208 NICOLAS преди 10 години
КАК ТАКА СЕ Е ИЗЛАГАЛ БЕ , ТОЗИ *** АКО РАЗБЕРЕ ВЕДНЪЖ ПОНЕ КОЛКО Е *** , МОЖЕ ТОГАВА И ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ СЕ ИЗЛАГА. ТОВА НЕ Е ЧОВЕК ТОВА Е НЕКАКВО *** КОЕТО РЪМЖИ И МУЧИ КАТО ДИВАК ОТ ДЖУНГЛИТЕ НА КОНГО. НО ЗА ТАКИВА СБИРКИ ОТ ПО-20-30 ПРЕВЪРТЕЛИ СТАРЧОКА В ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ НА ДЕМЕНЦИЯ, ТАКОВА ШИМПАНЗЕ ВИНАГИ ЩЕ НАМЕРИ МЕСТО НА ТРИБУНАТА ИМ ТЕ НЕ ЗНАЯТ НА КОГО ДА РЪКОПЛЯСКАТ И КОИ СА ВНУЦИТЕ ИМ. СВ.ПЕТЪР ГИ ЧАКА ИМАТ ПОВИКВАТЕЛНИ ТА ЗАТОВА СЕГА СИ ПРАВЯТ СБИРКИ ЗА ПОСЛЕДНО СБОГОМ.
177
1
 
27
 
! Отговори
bg преди 10 години
ПЪЛЕН ***.........НЕЗНАЕ НА КОИ ПОП ДА СЕ МОЛИ..........ТЪПО МОМ4ЕНЦЕ....
176
10
 
6
 
! Отговори
минчо преди 10 години
Това което получи Веско Маринов от последните управляващи е ,че тарикатите от ГЕРБ наебаха жена му.Не може да се сравняват с Шамарчето.
175
2
 
28
 
! Отговори
Nicolas_1 преди 10 години
Аз пък се питам колко са му платили на Шамара, за да се излага толкова безобразно.
174
5
 
33
 
! Отговори
Х преди 10 години
ШАМАРА ПОДКРЕПЯ СТАРЦИТЕ ,А ВЪВ ВАРНА НЯКОЙ ПОДКРЕПЯ ЖЕНА МУ.
173
5
 
43
 
! Отговори
Баба преди 10 години
Който не подкрепя протестите, няма как да не е платен. Няма как да виждаш какви ги творят ***, и да не подкрепяш протеста. Срам ме е, че съм българин, министър председателят ми не се вслушва в народния глас, а страната се управлява от украински гей, турски богаташ бей, и едно дребно и зловредно белокосо човече. За справка, Бойко подаде оставка след 3 дена, а тия не искат да подадат оставка след 38 дена. Тоест новите *** са с около 13 пъти по-нагли. Трябва да се махат, ако ще със сила.
172
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tretoklasen rapadjia,v zashita na tretoklasni *** aktiori,pred zriteli ot tretata vazrast! tova daje i shou ne bi moglo da se nareche!
171
3
 
47
 
! Отговори
Фенки,фенки преди 10 години
Очевидно нивото на българските журналисти е на нивото на Мишо Шамара, щом продължават да го канят по телевизиите! Горкото нищожество, явно съвсем е залязъл, щом опря до червените бабички!
170
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз така и не разбрах кой е тоя Виктор от ГЕРП ли е ?
169
13
 
2
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До ИванШамара ,докара бузите на опозицията до кървавочервния на цвят презрели харманлийси карпузи с дебели средни...петли ....мастики,помпи,съни бийч...пишете ако си нямате друга работа....чаоо
168
5
 
33
 
! Отговори
Loni преди 10 години
4удя се тоя шамар ли е,*** ли е в коя епоха живее.Тоя има ли деца,няма ли,и ако има не се ли срамува от тях.Кой млад на днешно време иска комунизьм,освен ако си много ал4ен за пари и морала ти не струва нищо.Долна продажна твар
167
3
 
30
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Помните ли рапърчето със гуруто си в Брюксел - голям *** в костюм.Всъщност дали е рапър ? Рапърите си ходят на участия,правят си клипчета,записват албуми.Май се е изчерпал и изкарва кинти при бабите.Ама и те как го гледат като им каже че Бойко е п...а - разтичат се от удоволствие.
166
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ, КОЙТО ОПРИЛИЧАВА БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ НА НАЙ БЕЗУМНИ И ПЕРВЕРЗНИ НЕГОВИ АСОЦИАЦИИ Е ЗАЩИТНИК НА БСП,ДПС И АТАКА.ДОБРЕ ЧЕ БЯХА ПО МЕСТАТА СИ ЧЕРВЕНИТЕ СЪДИИ ИНАЧЕ СЕГА ЩЕШЕ ДА Е В БОБОВДОЛ ДА КОПА КАМЪНИ