Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?

Музиканти срещу мутрите във властта, "за" и "против" протестите
22 юли 2013 11:30,
243
Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?
Шамара на контрапротесите. Снимка: БТА

Двама музиканти – Виктор Стоянов и Михаил Михайлов – Мишо Шамара, спориха за това връщат ли шествията ДАНСwithme Бойко Борисов на власт и защо кабинетът „Орешарски“ трябва да остане да управлява.

След като Шамара упорито защитаваше тезата, че ходи, подкрепя и говори на станалите ежедневни контрапротести само и само да не се върне ГЕРБ на власт, Стоянов шеговито го попита дали се чувства като новия Веско Маринов – певецът напуснал едната кауза, за да застане зад другата.

Позицията на рапъра беше силният му страх, че при нови избори и сваляне на кабинета на Пламен Орешарски ГЕРБ отново ще застанат на водеща позиция във властта.

Още по темата
"Истинският комунизъм бе при управлението на Бойко Борисов, а не сега", аргументира се той.

Шамара обяви, че е стратегически сътрудник на контрапротеста и според него няма да има демокрация, докато Борисов не влезе в затвора.

Той определи участниците в про-Орешарски събитията, като "възрастни хора с носталгия по детството".

Виктор Стоянов пък посочи, че целта на ежедневните протести ДАНСwithme далеч не целят ново овластяване на ГЕРБ.

"Протестът трябва да постигне едно - управляващите да знаят, че няма да имат и ден покой и във всеки даден момент хората могат да излязат при всяка една несправедливост", предупреди той.

По думите му принципът - да подкрепим едните мутри, за да не дойдат другите мутри, е тотално сгрешен.

Стоянов допълни, че протестира против властта заради започнатата от тях подмяна.

"От СДС Орешарски беше изгонен заради лобиране към свой приятел бизнесмен. Първото, което сега направи той, е да промени закона за онлайн хазарта и да гарантира монополите на същия този приятел. Той назначи и престъпник за управител на Софийска област", добави той.

Според Шамара дясното няма потенциал, а властта е свършила много неща за краткото си управление – пенсии, майчински, поевтиняване на тока. Стоянов обаче заключи, че тези мерки са чист популизъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
3
 
2
 
! Отговори
до 171 преди 10 години
Г-н Тау, няма нищо легитимно в днешното правителство, то дойде на власт благодарение на невиждани предизборни манипулации и конспирации, това много добре го осъзнават всички поддръжници на нелигитимния Орешарски и затова повтаряте от 2 месеца една и съща мантра за легитимността на правителството и парламента. Ако имахме истински конституционен съд отдавна щяхме да сме забравили за 42 НС.
144
2
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
А кой по дяволите е Виктор? Имаше един Стоян Михалев и Виктор, той ли е?
143
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мишо Шамара е вреден за обществото
142
8
 
5
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До ViturStStшменти капели...бла бла бла...не ми се слушат едни и същи глупости вече втори месец...има само едно правителство в момента и то е Легитимно избраното българско правителство с шеф Орешарски...още ли не ви е ясно?!
141
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По голям *** от Шамара едва ли може да се намери по нашите земи. Да пристанеш на една пъпчива столетница и да предвождаш група кандидат столетници в политическите им битки за комунизъм и в същото време да се мислиш за рапър, това наистина е голям майтап.
140
3
 
4
 
! Отговори
евлоги преди 10 години
аде биг ша го знам ама този виктор кое бе
139
4
 
3
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До Бай Йордана е...бай Йордане,ти що не си пиеш ичекията пода асмата...ми си седнал с държавнически работи да се задяваш,кефа си да правиш...наздраве
138
3
 
3
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До ViturStStти нали не закъсняваш с проницанието си,че този протест не е нищо друго друго освен един Сън в лятна нощ?!...Шамара е по-адекватен от вас!
137
3
 
8
 
! Отговори
Бай Йордан преди 10 години
Няколко приказки за така наречения шамар; Първо човек който не си харесва името рожденно е *** .Второ човек който не знае що е комунезъм също е ***.Трето човек който мисли че комунизма ще се върне в България е най-големия ***. Четвърто човек който си мисли че е човек на искуството т.е. певец а в главата прилича на някогашните чалмалии не му е мястото в България защото може да го объркат и да го обидят ...........
136
4
 
4
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До ViturStStот къде ги изкопаХа такива унисекс-мумии като Викито ...Шамар,не си гледаш работата,червеите ти се качиха на главата...шамари,човек...само шамари;)
135
3
 
4
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До ViturStStот къде ги изкопаХа такива унисекс-мумии като Викито ...Шамар,не си гледаш работата,червеите ти се качиха на главата...шамари,човек...само шамари;)
134
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой за бога е виктор ???!!!!
133
3
 
4
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
Викторе ,Виктореее...ти и на *** не мязаш...еднополово скопено *** такова!
132
3
 
2
 
! Отговори
123 преди 10 години
До плесникаА ТИ ИСКАШ ЛИ ДА МИ ПРОБВАШ ПИТОНА
131
8
 
4
 
! Отговори
плесника преди 10 години
Викторчо искаш ли да ми пробваш Шамара?
130
5
 
18
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
Мишо всъщност си мисля, че е доста тъпо парче. Объркал е митинга нещо. То протеста там дето ходи е в подкрепа на Орешарски, а пък се окза, че Мишо не подкрепял Орешарски ами бил против Бойко. Те тия, дето не подкрепят Орешарски, а пък са и портив Бойко са на другия протест.То Гошо от Почивка има 10 пъти повече акъл от тоя неврастеник!
129
3
 
18
 
! Отговори
Joro преди 10 години
Егати антипротеста 15-20 пенсионера,15-20 *** от Самоков и околията, които две думи на кръст не знаят, камо ли да знаят защо са там, И РАЗБИРА СЕ един дребен, злобен,нагъл човечец, които си мисли че всичко трябва да му е позволено. А и верно творчеството му май съвсем западна след случая Ванко 1
128
3
 
19
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
След цар-премиер дойде реда да гледаме и рапър-комунист...Леле каква държава...Батка, женките и фенките няма да ги намериш на тоя контрапротест...
127
4
 
3
 
! Отговори
wow преди 10 години
Извинявам се за невежеството, но кои е Виктор Стоянов? Като какъв се изказва? Някои тука знае ли да ми каже?
126
3
 
11
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Миши Шамарчето - най-новата *** на червените! Вместо да е в затвора заради песента си с която се подигра с светинята ни - българския трибагреник, като сравни цветовете му с наркотик и с менструален цикъл, това *** за пари продължава да се излага! Много се заблуждава, че БСП ще изпълнят обещанията си и ще го направи депутат!