Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?

Музиканти срещу мутрите във властта, "за" и "против" протестите
22 юли 2013 11:30,
243
Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?
Шамара на контрапротесите. Снимка: БТА

Двама музиканти – Виктор Стоянов и Михаил Михайлов – Мишо Шамара, спориха за това връщат ли шествията ДАНСwithme Бойко Борисов на власт и защо кабинетът „Орешарски“ трябва да остане да управлява.

След като Шамара упорито защитаваше тезата, че ходи, подкрепя и говори на станалите ежедневни контрапротести само и само да не се върне ГЕРБ на власт, Стоянов шеговито го попита дали се чувства като новия Веско Маринов – певецът напуснал едната кауза, за да застане зад другата.

Позицията на рапъра беше силният му страх, че при нови избори и сваляне на кабинета на Пламен Орешарски ГЕРБ отново ще застанат на водеща позиция във властта.

Още по темата
"Истинският комунизъм бе при управлението на Бойко Борисов, а не сега", аргументира се той.

Шамара обяви, че е стратегически сътрудник на контрапротеста и според него няма да има демокрация, докато Борисов не влезе в затвора.

Той определи участниците в про-Орешарски събитията, като "възрастни хора с носталгия по детството".

Виктор Стоянов пък посочи, че целта на ежедневните протести ДАНСwithme далеч не целят ново овластяване на ГЕРБ.

"Протестът трябва да постигне едно - управляващите да знаят, че няма да имат и ден покой и във всеки даден момент хората могат да излязат при всяка една несправедливост", предупреди той.

По думите му принципът - да подкрепим едните мутри, за да не дойдат другите мутри, е тотално сгрешен.

Стоянов допълни, че протестира против властта заради започнатата от тях подмяна.

"От СДС Орешарски беше изгонен заради лобиране към свой приятел бизнесмен. Първото, което сега направи той, е да промени закона за онлайн хазарта и да гарантира монополите на същия този приятел. Той назначи и престъпник за управител на Софийска област", добави той.

Според Шамара дясното няма потенциал, а властта е свършила много неща за краткото си управление – пенсии, майчински, поевтиняване на тока. Стоянов обаче заключи, че тези мерки са чист популизъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
2
 
36
 
! Отговори
888 преди 10 години
АМАН ОТ НАРКОМАНИ И ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И В НЕТА ЧАК ГИ ПОСТВАТТОЗИ ПЪТ НАРКОМАНЧЕТО НА СНИМКАТА ПРЕДСТАВЯ ВАРНА
104
42
 
7
 
! Отговори
7 преди 10 години
Прав е МИШО. Аман от олигоф*ени който незнаят КАКВО ИСКАТ
103
0
 
37
 
! Отговори
да преди 10 години
Дрогата убива...
102
1
 
34
 
! Отговори
Mънгал преди 10 години
Гавра ли е "художествената" гавра с флага на Мишо ШУМКАРА ?/мисля ,че това прозвище най му приляга предвид новите му убеждения и новото му обкръжение ......... бих гледал клип на епохалният му хит ако включи кълчещи се червени бабички
101
3
 
32
 
! Отговори
гост5 преди 10 години
Вместо плакати,преобладаващи са бастунчетата на този контра протест.
100
2
 
16
 
! Отговори
гост5 преди 10 години
Вместо плакати,преобладаващи са бастунчетата на този контра протест.
99
2
 
22
 
! Отговори
уса преди 10 години
До АнонименАко си позволяваш да плюеш много Управляващите сайта ти дава исконното право на глас .Така разбират демокрацията *** .Щом е за нас е добре а другите да ги тъпчем-нямат право на мнение .Популистките мерки не са ли закупуване на гласове за изборите?!?Най лесно се маниполират пенсионерите и *** /едните изкукали по святото минало другите неграмотни/Защо не барат закона за изборите над 70 години и без основно образование без право на глас ?!?Защото няма да има БСП и ДПС
98
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До silanceГовори се, че обикалят селата и карат бабичките и старците да удрят палците. От техния електорат няма 200000 които да могат да се подписват.
97
5
 
47
 
! Отговори
а стига вече преди 10 години
На всяко показване на тоя *** по телевизията трябва да излиза надпис "препоръчителен контрол 70+".То бива байганювщина , ама това вече ми идва в повече...
96
40
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Истинският комунизъм бе при управлението на Бойко Борисов, а не сега", аргументира се той.Не съм никакъв фен на Шамара,точно обратното.Но тука е прав.
95
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мишока идеално се вписва там.
94
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбираемо е - все пак Шамара го привикаха само заради текста на няква песничка, да се обяснява. Нормално е да е сърдит на ГЕРБ!
93
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези двамата кои бяха точно и за какви се мислят? Те ли са говорителите на хората? Единият е ***, другият два пъти по- голям! Толкова ли няма капацитети, че тези двамата да се правят на народен трибун? И с тъпите протести освен разделение нещо друго постига ли се?
92
1
 
38
 
! Отговори
2415 преди 10 години
КАКВАТО ПАРТИЯТА-ТАКИВА И ПОДРЪЖНИЦИТЕ
91
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подписалите се в подкрепа на Олигарски са 200000 според тях. Хубаво е че ги има поименно. Парите, които открадне това правителство трябва да ги връщат тези 200000, начело с недоразумението Мишо Шебека.
90
4
 
3
 
! Отговори
Val преди 10 години
Смисъла на всичко написано е, че е по-добре първо да знаеш какво искаш да кажеш на останалите, но да кажеш, че Орешарски е прекарал този закон е меко казано ТЪПО!Ако тия /Орешарската шайка/ не си отидат, то трябва да променят въпросния закон-начин на облагане, режима за лицензиране и т.н.Ае със здраве 101!
89
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червените са му обещали да му се размине присъдата ако им съдества.Има образувано наказателно производство от прокуратурата срещу Мишо Шамара (Биг Ша) заради това, че в една негова песен се обругават националният герб и националното знаме.В песента, която се казва "Бяло, зелено и червено", се пее: "От трите цвята най-много обичам бялото. Зеленото го пуша и съм high. Не прекалявам с нищо, щото I dont wanna die, die. Червеното е като мензис, като кисела мацка с Тойота Авенсис", както и: "Не вя
88
2
 
3
 
! Отговори
Val преди 10 години
101-както искаш/те ме разбирай, против съм сегашното правителство, не искам да се връщат и предишните ***, ама не мога да не си кажа мнението като прочета *** коментари. А те са много .... повярвай ми. И един от тях е твоя. Има хиляди на тази тема и на твоето мнение, което е още по жалко и поредното потвърждение, че арената наречена Интернет се ползва от всякакви ***, какъвто си и ти. Не исках да обиждам, но е неминуемо. Та да се върна по същество-кой прецака он лайн хазарта?
87
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мишо Шамара може да и да не е от най-интелигентните,но е мн по=голям мъж от всичките псевдо-звезди,"интелигентни и иноватори-артисти" и други смешници4 г. никой от тези "готини демократи" не каза и думичка срещу диктатурата на БУДАМишо е човек от народа и усеща нещата такива каквито саПо-добре Мишо ,от колкото група смешници,самоопределила се за звезди
86
2
 
35
 
! Отговори
jorkatta преди 10 години
До Монархист; Абсолютно си прав, "Великият рапър" намрази бойко заради "великата си песен"на която текста е абсолютна подигравка и гавра с Българския трибагреник. Незнам какво е очаквал. Световно известни имена в гангста рапа не биха посмели да се изгаврят така със знамето си.....