Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?

Музиканти срещу мутрите във властта, "за" и "против" протестите
22 юли 2013 11:30,
243
Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?
Шамара на контрапротесите. Снимка: БТА

Двама музиканти – Виктор Стоянов и Михаил Михайлов – Мишо Шамара, спориха за това връщат ли шествията ДАНСwithme Бойко Борисов на власт и защо кабинетът „Орешарски“ трябва да остане да управлява.

След като Шамара упорито защитаваше тезата, че ходи, подкрепя и говори на станалите ежедневни контрапротести само и само да не се върне ГЕРБ на власт, Стоянов шеговито го попита дали се чувства като новия Веско Маринов – певецът напуснал едната кауза, за да застане зад другата.

Позицията на рапъра беше силният му страх, че при нови избори и сваляне на кабинета на Пламен Орешарски ГЕРБ отново ще застанат на водеща позиция във властта.

Още по темата
"Истинският комунизъм бе при управлението на Бойко Борисов, а не сега", аргументира се той.

Шамара обяви, че е стратегически сътрудник на контрапротеста и според него няма да има демокрация, докато Борисов не влезе в затвора.

Той определи участниците в про-Орешарски събитията, като "възрастни хора с носталгия по детството".

Виктор Стоянов пък посочи, че целта на ежедневните протести ДАНСwithme далеч не целят ново овластяване на ГЕРБ.

"Протестът трябва да постигне едно - управляващите да знаят, че няма да имат и ден покой и във всеки даден момент хората могат да излязат при всяка една несправедливост", предупреди той.

По думите му принципът - да подкрепим едните мутри, за да не дойдат другите мутри, е тотално сгрешен.

Стоянов допълни, че протестира против властта заради започнатата от тях подмяна.

"От СДС Орешарски беше изгонен заради лобиране към свой приятел бизнесмен. Първото, което сега направи той, е да промени закона за онлайн хазарта и да гарантира монополите на същия този приятел. Той назначи и престъпник за управител на Софийска област", добави той.

Според Шамара дясното няма потенциал, а властта е свършила много неща за краткото си управление – пенсии, майчински, поевтиняване на тока. Стоянов обаче заключи, че тези мерки са чист популизъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
4
 
3
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
Ако имате аргументи драги червенопалковци аргументирайте се.
124
15
 
5
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
А какво бихте казали драги сънародници за вчеращния репортаж по Нова телевизия.Не видяхте ли, че част от присъстващите са прлатени а това опорочава протеста.Точно срещу това е и Шамара.Не съм му фен, не харесвам песните му, но е прав за КОМУНИЗМА при управлението на ГЕРБ.Убедете ме, че след падането на Орешарски Борисов няма да се върне на власт и аз активно ще протестирам за оставката на Орешарски.Ако освен Фидосова бъдат отстранени Цветанов и Борисов, тогава дори бих гласувал и за ГЕРБ.
123
2
 
29
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Този легендарен РАП изпълнител предвожда армия протестиращи....Да се смееш ли да плачеш ли...
122
1
 
31
 
! Отговори
аз преди 10 години
ЕЙ,ШАМАР,ТИ ,БАРЕКОВ И ДЪЛГИЯ СИ НАПРАВЕТЕ ЕДНА ПАРТИЙКА.РББ-РЕПРЕСИРАНИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ.МОЖЕ ДА ВИ ОЛЕКНЕ
121
1
 
33
 
! Отговори
Боб преди 10 години
Този шамар като му гледам снимката ми се струва, че нещо не е наред с главата. Не съм психиатър, но все пак мога да преценя очебийните неща.
120
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къв е тоя Виктор? Да не би да е оня седерунгел дто обикаляше около Надка Пиратка? Само преди 2 месеца народът изхвърли за пореден път седерунгелската *** на бунището на историята. Мислех си, че този път е за винаги, но май *** пак се надигат.
119
2
 
13
 
! Отговори
gost преди 10 години
колко ли му пла6тат на тоя де виси там като клун секки ден.Обзаагам се 4ее лиубимец на некое детенце на техните и си виси там да си 4ете морала като некои поп
118
1
 
41
 
! Отговори
God преди 10 години
Пенсиите още не са вдигнати и не се знае ще се вдигат ли? Същото е положението с МРЗ. Вдигнаха майчинските, което е директно наливане на пари на ***. И после пак ще ревем, че няма пари за детски градини. Свалиха тока с 5%, при условие, че само последните години го вдигнаха с близо 20%. Пълна подигравка. Хората ще спестят за 1 хляб. Съгласен съм да се режат разходите на ЕРП-тата, но да се режат и тези на НЕК и АЕЦ-Козлодуй. Там какви кражби стават само един Р.Овч. знае.
117
4
 
48
 
! Отговори
срам преди 10 години
ШАМАРЕ, твойта работа е "АЗ ТА ЛЮБЯ;ТИ ХАБЕР СИ НЯМАШ!"1. Станишев, Орешарски, Манолова, Местан, Волен, КАк ги виждаш да дойдат и да те ПРЕГЪРНАТ, да ти слушат песните, да ти пляскат на ЖЕСТИКУЛАЦИИТЕ??? АМИ нали народът ще ги НИЗВЕРГНЕ.2.Скришом си хихикат като те гледат- голям кудош пада ! 3.Надяваш се я СЛУЖБИЦА да ти дадат, Я да те викат да им пееш, ама няма. Как се виждаш до Орешарски в ресторант и ти да му пееш? Или до Местан? 3.Голям срам сътвори за семйството си.И за БЪДЕЩЕТО ТИ .
116
3
 
38
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 10 години
Мишо върви да си пееш щуротиите пред микрофона и не си ври гагата там където не и е работата , явно някои ти плаща да плямпаш след като не можеш да пееш , най-добре изчезни от ефира никой няма нужда от теб .
115
1
 
38
 
! Отговори
abv преди 10 години
Misho Shamara-liceto na kontra protesta! Boje:....... Da umresh ot smqh!!!
114
5
 
37
 
! Отговори
хахаха преди 10 години
От кога Мишката е пенсионер та да контрапротестира :) аз си мислех че само пенсионерите и *** са контрапротестанти :) бааааа хххх ти *** БИГ ВЕСКО ША :)
113
2
 
28
 
! Отговори
anahronizym преди 10 години
Този Мишо Шамра не може да си вади хляба и иска да се ПРИСЛАМЧИ някъде:1.На снимктаа този МИшо няма и да се изплюе върху тези хора- толкова ги смята ПО-ДОЛУ от себе си.2.А и те( горките,) гледат с НЕПРИЯЗЪН и НЕРАЗБИРАНЕ това момче, което перка ръце, показва среден пръст и други"забучвания', пипа се по ЧАТАЛА, и тези пенсионери са ОТВРАТЕНИ.ЕЛЕ ако им ЗАПЕЕ за "..." да не цитирам текстовете му- ЩЕ ГО СМАЧКАТ и НЯМА да го искат край себе си.Мишо, смешен, глупав и ОТВРАТИТЕЛЕН си.ОПОЗОРИ се.
112
4
 
47
 
! Отговори
didi преди 10 години
откакто го осъдиха, така наречения мишо шамара стана голям противник на ГЕРБ. просто не мога да разбера защо телевизиите дават трибуна и занимаат хората с такива като него. пфу
111
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До fnДеде, искрено ме разсмя :-)
110
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквото и да ви говорят става дума за пари. Биг Ша е много ядосан на ГЕРБ защото Герб се първата управляваща сила която се осмели да издои "свещената крава", а именно певци, артисти и др. така наречени творци. Тази гилдия още от Тошово време беше свикнала на привилегии и неплащане на никакви данъци. Мишо беше ударен особено силно и плати всичко каквото дължеше на държавата. Но преди това си спомням как се гушкаше с ББ по новогодишни банкети и прочие тържества.
109
3
 
43
 
! Отговори
Бани преди 10 години
Мишо варненка съм,но моля те *** се прегледай! Тези страхове не са на хубаво. Ако кариерата ти е в застой ,не мисля ,че това е начина да ти се обърне внимание.Имаш семейство и като показваш страх ще съсипеш и тях.Носталгията на пенсионерите която подкрепяш,не ти ли се струва че е малко лъжлива? Мерките които се ,,вземат,,са чист популизъм.Осъзнай се момче!
108
3
 
51
 
! Отговори
ЮМРУК преди 10 години
ЦВЕТАНОВ РАЗБИ ДАЛАВЕРИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ *** , НА ТОЗИ ДРОГАДЖИЯ МИШО ОЛИГ*ФРЕНА -ШАМАРА , А ПЪК ДЯНКОВ ГО НАКАРА ДА СИ ПЛАЩА И ДАНЪЦИ ... ТЕЗИ УДАРИ МУ НАТРЕСОХА ТАКЪВ ШАМАР , ЧЕ И НА ОНЯ СВЯТ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОСВЕСТИ ТОВА ИЗЧАДИЕ ... ЗАТОВА СЕГА ВИКА ЗА БКП ЗАЩОТО ТЕ ГО ПАЗЕХА... БОК*УКА СИ Е БОК*УК ...
107
33
 
10
 
! Отговори
fn преди 10 години
Уважаеми многознаещи. Ако някой се подписва с пръст това са протестиращите, от които много малко могат да четат и пишат. Колкото до възрастните - по тяхно време училището беше задължително и няма неграмотни хора. Справка - вашите родители.
106
3
 
42
 
! Отговори
7 преди 10 години
Мишо ми звучи кат МИШОК и то голям МИШО