Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?

Музиканти срещу мутрите във властта, "за" и "против" протестите
22 юли 2013 11:30,
243
Виктор към Шамара: Чувстваш ли се новия Веско Маринов?
Шамара на контрапротесите. Снимка: БТА

Двама музиканти – Виктор Стоянов и Михаил Михайлов – Мишо Шамара, спориха за това връщат ли шествията ДАНСwithme Бойко Борисов на власт и защо кабинетът „Орешарски“ трябва да остане да управлява.

След като Шамара упорито защитаваше тезата, че ходи, подкрепя и говори на станалите ежедневни контрапротести само и само да не се върне ГЕРБ на власт, Стоянов шеговито го попита дали се чувства като новия Веско Маринов – певецът напуснал едната кауза, за да застане зад другата.

Позицията на рапъра беше силният му страх, че при нови избори и сваляне на кабинета на Пламен Орешарски ГЕРБ отново ще застанат на водеща позиция във властта.

Още по темата
"Истинският комунизъм бе при управлението на Бойко Борисов, а не сега", аргументира се той.

Шамара обяви, че е стратегически сътрудник на контрапротеста и според него няма да има демокрация, докато Борисов не влезе в затвора.

Той определи участниците в про-Орешарски събитията, като "възрастни хора с носталгия по детството".

Виктор Стоянов пък посочи, че целта на ежедневните протести ДАНСwithme далеч не целят ново овластяване на ГЕРБ.

"Протестът трябва да постигне едно - управляващите да знаят, че няма да имат и ден покой и във всеки даден момент хората могат да излязат при всяка една несправедливост", предупреди той.

По думите му принципът - да подкрепим едните мутри, за да не дойдат другите мутри, е тотално сгрешен.

Стоянов допълни, че протестира против властта заради започнатата от тях подмяна.

"От СДС Орешарски беше изгонен заради лобиране към свой приятел бизнесмен. Първото, което сега направи той, е да промени закона за онлайн хазарта и да гарантира монополите на същия този приятел. Той назначи и престъпник за управител на Софийска област", добави той.

Според Шамара дясното няма потенциал, а властта е свършила много неща за краткото си управление – пенсии, майчински, поевтиняване на тока. Стоянов обаче заключи, че тези мерки са чист популизъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
14
 
6
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До boyko_stoewнаправо ме провокираш отговор лесен да ти дам...изяж ми,Бойко...мазния,дебел салам!
164
3
 
3
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Чета си в Днес.бг актуалните новини, а в главата ми се върти Една мисъл:какво по-ми се яде...Ако си взема черен хайвер трябва да се напъвам да си препичам филийкии...Луканката иска белене и рязане...Доматите и краставиците-мий,бели,овкусявай...На кръчма да ида,ама Иширихия коли и др.купища дизинтерийни бактерии ме дебнат там.ВСЕ ЗОР.Най-добре да си седя в къщи ГЛАДЕН -НЯМА ДА СЕ НАПЪВАМ да си готвя и от Болести се Предпазвам.
163
6
 
33
 
! Отговори
Стара преди 10 години
Цирк,цирк! Шоуто на Мишо клоуна продължава. Е, всеки търси поле на изява и 5 минути слава!Докога ще ни се показват такива ***. Писна ни !
162
28
 
10
 
! Отговори
аз преди 10 години
веско маринов си е потно дупе и знаем с кой се барва женка му, шамара не е моят даже ме е смях да кажа певец, но си е борбен пич, даже бих му казал че независимо дали му плащат за това което прави, ,,прави го добре,БРАВО ШАМАР БЪДИ СЕБЕ СИ..
161
22
 
6
 
! Отговори
Roki преди 10 години
Misho e N1 a vii gerberi dolni go duhaite
160
1
 
1
 
! Отговори
Една преди 10 години
До г-н ТауВажното е , че ти си велик
159
2
 
3
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
прави ми впечатление че където и да се нахакам в скапания нет и тъпите сайтове все попадам на банди чичаци и лелки които със зъби и нокти се дърлят да превземат всякакви измислени интернет пиедестали за да се увековечат като най-умните,най-красивите,най-неадекватните и най-смешни животни ,които познаваме...успех:)
158
0
 
0
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До г-н Таукак плаМ бе...ПЛАННН имах предвид:))
157
2
 
0
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До graywatchти си обременен ,момче...колкото и парадоксално да звучи това..а не мен не ми пука...
156
2
 
0
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До да 176до 177...аз не пискам за нищо..имам си плам и си го следвам....кво толкова.лоша ли е Наташка бе...(Вилна зона);)
155
3
 
21
 
! Отговори
ooo nenene преди 10 години
Какви мишовци(много точно има между другото,а и така трябва да се изписва,с малка буква), какви шамари,какви плесници бреее...тоя най после намери поле за изява,макар и сред бабите и дядовците,най-после е "лидер"...да защитаваш това престъпно правителство означава само едно...ти си същия престъпник...социални мерки постигнати само за един месец...пълни глупости,няма такива,има единствено и само назначения...престъпни назначения за тоя въпросен месец...всеки божи ден гаф..и гаф...
154
3
 
17
 
! Отговори
Явор преди 10 години
Как може да се сравнява това недоразумение ,с Веско Маринов?***,от пилоните директно към бузлуджа,да им рапираш на червените баби.Някои знаели,тоя ходил ли е на гости на учиндолския селянин?
153
14
 
4
 
! Отговори
Фенка преди 10 години
Шамара го знам кой е. Кой беше тоя Виктор Стоянов?
152
2
 
16
 
! Отговори
Една преди 10 години
Що за глупост- легитимно избрано правителство?! Точно тази легитимност основаваща се на любезното съдействие на популярното лице Сидеров се оспорва от всеки здравомислещ българин. Щеше да е легитимно, ако БСП беше спечелило изборите, ако беше заявило преди изборите, че ще се коалира отново с ДПС, ако преди изборите БСП не се кълнеше, че не може да има допирни точки с Атака. Никой вече не може да ме убеди, че избора на Пеевски не вещаеше , разправа по комунистически с ГЕРБ.
151
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименМишо шамара е новият Болен Сидеров!
150
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разликата между Веско Маринов и Мишо Шамара е много голяма.Първия може да пее
149
1
 
6
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Ei,tup shamar,edin put ne kaza nishto za Ani.Nale znaesh koia e? Jena tiA,ako si uspyal sa se iznervish,ei taka s tupotiite si draznish dosta bulgari da ne kaja stotici hilyadi.No poneje e izvestno,che ti davat pari da peltechish,ochakvai resto ne ot 70pensionera,a ot stotici hilyadi,koito prosto ne iskame da te chuvame I prilichash na palestinski patriot,tupak..
148
3
 
5
 
! Отговори
да 176 преди 10 години
Така е приятелю Тау, затова сега ще търпиш натиска и няма да пискаш срещу протестиращите.
147
1
 
1
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До до 171174-ти,приятелю...това е мнението ,което подържаш ти...на всяка сила действа противополжна и равна на натиск...и така до края на света:)
146
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров - клоун номер едно.Шамара - клоун номер две.Клоун номер три... предстои да разберем.