Залепена съм, дръжте барикадите, идвам!

Елисавета, окървавеното, но усмихнато лице на протеста
Обновена: 24 юли 2013 12:36 | 24 юли 2013 12:33, Екип на Dnes.bg
481
Залепена съм, дръжте барикадите, идвам!
Тя е добре и днес пак ще е там, пред парламента, довечера. Снимка: Булфото

Тя бе на снощния протест, в първите редици. Тя изяде полицейска палка в главата. Тя е добре и днес пак ще е там, пред парламента, довечера. Тя се казва Елисавета, но във Facebook се подвизава като Letiashtata Kozzila Erato.

"Добро утро. Няколко неща", пише тази сутрин тя в профила си.

1. Всичко е наред. Имам няколко залепени места, но съм си на работа и краката ме болят повече от главата.
2. В разрез с общото мнение полицията беше там, за да си свърши работата. Ако някой е очаквал, че ще се дуелира с карамфили, да си беше седял вкъщи. Полицията бие и това е навсякъде. За това й се плаща.
3. Орешарски, love, GIVE IT UP!

Още по темата
Напук на общото схващане, че ще се оплаква и кахъри, още снощи Елисавета се обръща към колегите си по протест: "Дръжте там барикадите, утре идвам! И, Боже, изпуснах най-важното!!! Ако Боко си въобразява, че ще яхне здрава девойка като мен, за да си направи жалък PR, отсега да му кажа, че не е познал. Ако дойде на власт, ще го чакам на същото място по същото време", допълва тя.

Часове по-рано, "окрилена", че се е запознала с плана "Орешарски", Елисавета пише следното:

"Запознах се с Програмата (екшън план) на Орешарски
Плача...
Пълна победа на пролетариата.
Пенсии
Прозрачност
Поемане на отговорност
Приятели, много букви "П" станаха, ако не сте забелязали. И тъй като се сещам за още две думи с буквата "П", а пролетта вече мина....".

Накрая Letiashtata Kozzila Erato отива да пуши, но с няколко въпроса, които й се въртят в главата.

"Какъв е тоя свят, в който живеем? Кога киселото мляко се режеше с нож? Кога хамбургския салам беше от еко найлон? Къде отиде кафето "Инка" и свободните игри с децата от село, които живееха в къщите на хората в Лозенец, дето им ги бяха взели и ги бяха изпратили в провинцията като на разменни начала? Вече няма разнообразие. Всички имаме паста Колгейт. И всички сме нещастни!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"ако нямаш работа от година и нещо и се чудиш как да издържаш семейство и ти ще си там, но ти не си, явно си от същите тия комунистически *** и охрантутени ***, които упорито и нагло не искат да се махнат от власт."Прав си, но все пак има и почтени начини за изкарване на прехраната. Политическата проституция е жалка.
330
50
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледах я тази по БТВ при Ризова, едно е ясно тази рана не е от палка, а и нещо ми мяза на момиче от занаята, което е нормално за контингента на ББ
329
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименако нямаш работа от година и нещо и се чудиш как да издържаш семейство и ти ще си там, но ти не си, явно си от същите тия комунистически *** и охрантутени ***, които упорито и нагло не искат да се махнат от власт.
328
12
 
23
 
! Отговори
готин преди 10 години
супер си маце само така даваи напред и да не ти пука от тия лаинари,и то голями
327
3
 
3
 
! Отговори
s_641031 преди 10 години
До deputate.......абе стига боклутси приказваха от името на народа-ясно ли ти е !!!на,чи се пйрво да говориш правилно Български,после се опитай да разсъждаваш-а не да повтаряш чуждите тъпотии и едва тогава се пробвай да кажеш мнение
326
16
 
27
 
! Отговори
Anonimnik преди 10 години
Браво, мацка - само така :)
325
22
 
36
 
! Отговори
От Бургас преди 10 години
До АнонименТочно така и аз питам същото. Тези надрусани *** да не ми ги показват по телевизията, видите ли какви мъченици са.
324
20
 
19
 
! Отговори
deputate..... преди 10 години
Ченгесари , доносници и нагаждачи ни управляват-за какво са ни такива.....явно тука ,четат и пишат много ***,ченгета и депутати...
323
22
 
38
 
! Отговори
ani преди 10 години
Тая психически не е нормална, има и тикове. И се представя от името на народа, аз не искам такива да ме представляват нито на улицата, нито в парламента.
322
16
 
26
 
! Отговори
АНТИ преди 10 години
КОГА ЩЕ СЦЕПИМЕ ТАКА ДЕПУТАТСКИТЕ ТИКВИ. НА БОКО-ТИКВАТА НА СЕР-ГЕЙ И НА ДОГАН ДА СПУКАМЕ КРАТУНИТЕ. КОГА ЩЕ ГИ ВИДИМЕ ТЯХ С РАЗБИТИ ГЛАВИ, КРАДЛИВИТЕ ***. ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ВСЕКИ ДЕН ДОКАТО СЕ МАХНАТ ГАДОВЕТЕ
321
21
 
30
 
! Отговори
xqzt преди 10 години
Понеже когато ГЕРБ беше на власт, от полицията галеха с перце на протестите преди 4 месеца, а сега за 2 месеца лошите комунисти им промиха мозъците на полицаите и сега бият дори при проверка на шофьорски документи. Естествено, че ще бият, когато протестиращите държат под арест цяла нощ служители на парламента и рушат общинска собственост на стойност 40 хил. лв. Вие тия мозъци за какво ги ползвате? Пълнеж?
320
18
 
37
 
! Отговори
! преди 10 години
Ако е емблемата е напушена, деградирала, грозна жена без трезва мисъл да тази е! Но моята емблема да е тя не благодаря!
319
8
 
9
 
! Отговори
deputate....... преди 10 години
Tuka ,mai mnogo chengeta,jandarmeristi I deputati pishat,kolkoto I da ne vi se iska no tova e-naroda ne vi iska.Tova e samata istina-ne iskame poveche samoupravstvo I lentiai...
318
3
 
5
 
! Отговори
Милен преди 10 години
До мързеливата СГАНЕй шефе дай някаква работа че иначе не се живее . Нещо като за 900 лв , че като си платя данъците и осигуровките да ми останат .
317
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая що не си намаза малко и носа.Сигурно си мисли че я снимат в някой екшън филм и затова все се навира между апаратите и камерите.
316
16
 
18
 
! Отговори
Mario преди 10 години
Ей *** не викайте на жената че е *** и т н а си пуснете БТВ и вижте за каква красота става на въпрос бе !! МИШКИ !
315
4
 
14
 
! Отговори
milen преди 10 години
Абе не ми е ясно като няма работа в България и кой да работи и да внася в хазната, кой ще връща този заем . Аз като нямам сигурност за нищо на света не бих взел заем защото не съм сигурен как ще го връщам . Може семейства и фирми да фалират от непосилни заеми, а нима държави не могат .
314
30
 
19
 
! Отговори
СТАМАТ преди 10 години
бОЙ И ТРЕПАНЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ГАДОВЕ НА ПЛОЩАДА.САМО БАРЕТИТЕ.
313
31
 
17
 
! Отговори
мързеливата СГАН преди 10 години
Бои по мързеливата *** , само за протести мислат , а кой ще работи , кой данъци ще плаща , ''които не работи не трябва да яде''
312
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И от какъв зор ни занимавате с тази личност?Кому е нужна нейната история, освен ако не и правите реклама?!?

Спонсорирани публикации