"Хващат" депутати на въдица, мятат компютърни мишки по НС

Протестиращи подкрепиха електронното гласуване
74

Снимка: БТА

Протестиращи замеряха днес с компютърни мишки сградата на парламента, за да изразят подкрепата си за електронното гласуване.

Хората носеха и плакати, с които изразяваха възмущението си от депутатските заплати. Един от тях беше направил своеобразна въдица от пръчка и завързана на нея компютърна мишка, предаде БТА.

Той обясни, че идеята е да "хванат" депутатите на мишката и да се разреши електронното гласуване, а не да се осигуряват избиратели с автобуси.

"Хвърли мишки по мишките" беше основният лозунг на протеста, макар че събралите се скандираха и "Оставка".

Движението по "Цар Освободител" беше затворено само за кратко. След акцията протестиращите направиха обиколка на Народното събрание и завързаха на огражденията клавиатура и компютърна мишка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква яка демонстрация на пропаганда и управление на масите! Учете се!Властта си плаща и организират митинг от няколко човека, за да бъде прието тяхното предложение за лесна манипулация на избори и детайлна справка кой за кой гласувал. Питайте най-близкия програмист как става... После уж обществото мисли, че всеки против ел. гласуване е мишка! И мишките от страх да не ги мислят за мишки трябва да приемат това благо. ТА АЗ СЪМ МИШКА И НЕ МЕ Е СРАМ ВЕЧЕ ОТ ТОВА, НО ПОЧВАМ ДА МИСЛЯ КАТО ЛЪВ...
69
0
 
2
 
! Отговори
сс-23 преди 10 години
Нали не си забравил, че към червено турските кухари са и др.Ц.Цачева и др. Б.Борисов(най- младият член на БКП) дето се целуваше и прегръщташе с Ердоган и сужителят. на 7 отдел на ДС др.Ц.Цветанов и братя Бончевии много други другари от Герб-БКП+ДС. Не си забравил нали........Тъпунгел.....
68
0
 
3
 
! Отговори
Аттилакиссе преди 10 години
До vesko02 Има, как да няма? Даже и изпревариха учителите си от БКП. Костинброд -Мултипринт-брата Бончеви- ГЕРБ- генерал -лейтенант Бончев(партизанин-зам- шеф УБО) .Само че самоувереността им ги провали. А относно електронното гласуване , това е най-лесният метод за фалшификации.Изборите в САЩ, Флорида , Дж. Буш са супер доказателство за това. Само супер *** и интЕлигентни, красиви и безсъвестни могат да искат това.Поредното доказателсто за ......... на умните протестъри.
67
1
 
3
 
! Отговори
вихър преди 10 години
Мишки сте вие протестиращите ,където си продадохте душите на Бойко Борисов .. Избрахте да приберете по 20 лева в джоба си пред това да имате истинска и лична позиция ,която да изразите без притеснения ! Бойковата манипулация е жестока към младите ...
66
2
 
2
 
! Отговори
Samo minavam преди 10 години
Прави сте пичове,ама как безродниците комунисти да разрешат електронно гласуване.Електоратът им е гламав,кои ще гласува за тях и как ще стане това.Голям смях ще е .
65
3
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
По големи специалисти в изборните машинации от БСП и ДПС има ли?
64
0
 
2
 
! Отговори
nektariy преди 10 години
до 65,напълно си прав ,просто се изчаква за да се намери метод и за неговото манипулиране
63
5
 
10
 
! Отговори
13818 преди 10 години
Рано или късно ще се гласува през интернет дори и в Бангладеш. Въпрос на време е. Нашите чевено-турски кухари мислят, че това ще се размине. Няма как да стане - мъртви сте!
62
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 10 години
До АнонимниятНе се бой нищо няма да ти се разтреперва след като ти отрежа главата куха.
61
0
 
1
 
! Отговори
zdf преди 10 години
sofiiskata avtogara s kasierkite v kletkite po nemskite tv kanali!hahahahahahahaha....:-)))))))))))bulgarskata natzia tehnicheska!:-)))))))))
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонимниятКОлко и да ши се ще хората гледат телевизия.Бисерчо си е ваш човек и толкова лесно няама да го хързулнете след като го арестуваха.Колкот успяхте бисеров да хързулнете на сдс толкова и петното на бойко.Петното прекалено дълго време беше лицето на контрапротеста и се канеше, че ще арестува платени протестъри:))И снимки имал
59
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонимниятДоста съм сигурен, че ти данъци не плащаш.
58
7
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Е, на Боко Му останаха малко пари (500 000) от нереализираната сделка с Бисер Миланов...за финансира протестите...
57
4
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
И с какви пари ГЕРБ ще финансира със субсидията ли, т.е. с моите пари! По закон тя е само за партийни нужди, не и за подписки на разни маргинали! Прокуратурата и сметната палата трябва да се намесят!Или от джоба си? Тогава данъчните да търчат да установяват произхода на парите му и дали си е платил данъците!С тая голяма уста и малък ум, пак се вкара в киреча! Стига да има кой да го провери!Ама, надали!
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щот си платена форумна *** с издънен животец за това.
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Б.Б. обещал на едни бивши протестъри и търсачи на меки служби, че ще им финансира подписката за референдума! Едно си Боко знае, едно си Боко бае финансиране, та финансиране! А сега,нека пак каже, че не е говорил с петната за пари!
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонимниятЩото толкоз ти е акъла.
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тука какво спамене пада ...
52
11
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Млади, умни, красиви и интелигентни ли бяха протестиращите ? Аз що продължавам да си мисля че са платени напушени *** без мозък ???
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Искрените хора на протестите, които излязоха с искане за промяна, започнаха постепенно да си отиват, защото видяха, че в основата на протестите не стоят някакви красиви идеи, нито искане за по-справедлив живот, а желанието на Реформаторския блок да влезе в парламента и на ГЕРБ отново да управлява.