Ужасът на Алиса: Мама скочи и аз след нея!

Детето е добре. Най-сериозна е контузията на белия дроб
20 мар 2015 09:00,
48
Ужасът на Алиса: Мама скочи и аз след нея!
Александра с дъщеричката си Алиса. Снимка: Нова тв

"Истинско чудо е, че момиченцето е паднало точно върху майка си. Дори в смъртта си я е предпазила. Успях да говоря с Алиса, тя самата ми каза, че е скочила след Саша", разказва пред "24 часа" Йоанна Гюрова, приятелка на загиналата рускиня Александра Наний.

Във вторник вечерта 34-годишната жена се хвърли от 5-ия етаж на кооперация в Бургас и почина на място. Детето бе прието в реанимация с тежки контузии.

Йоанна е филолог, работила е като журналист, помагала е на Александра да научи български. Посетила детето в сряда вечерта в болницата.

"Възприела е всичко като игра, разказа ми, че е видяла как майка ѝ скача и я последвала", обяснява Гюрова.

"Алиса е много живо и палаво дете, затова първо си помислих, че тя е паднала от терасата, а Саша е скочила след нея", разказва жената. Разговорът с малката обаче разкрил друго.

Според нея детето е добре, макар че говорело трудно. Алиса няма синини по лицето, гипсирани са едната ѝ ръка и единия крак", допълва Йоанна Гюрова.

Състоянието на 4-годишното дете е стабилизирано, но остава критично, съобщиха на свой ред от от МБАЛ-Бургас. Най-сериозна е контузията на белия дроб.

Според шефа на болницата д-р Георги Матев е рисковано на този етап детето да се транспортира за лечение в Русия.

Тялото на майката -  34-годишната Александра Наний все още не е прибрано от моргата. Очакваше се пристигането на баща ѝ и общото решение със съпруга Василий къде да бъде погребана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
2
 
! Отговори
faf преди 9 години
Никога не знаеш на един човек какво му е вътре, но пък да се самоубиеш пред детето си, без да помислиш за него.... само рускиня или болна жена е способна на това. Не са особено добри майки и домакини като цяло, живяла съм сред руснаци много и го твърдя най-сериозно и без да преувеличавам. Може да няма с какво да нахрани децата си, ама ще си купи парцалки и гримове. Не им се занимава с нищо. Дано малкото успее да го преодолее, достатъчно е голямо за да осъзнае какво е станало и да се травмира.
30
0
 
23
 
! Отговори
Гергана преди 9 години
Много ми е тъжно за малката душичка...Да остане без майка :(Дано се оправи и дано баща й да е свестен човек...Детенцето ще има нужда от огромна любов и подкрепа...Дано душата на майка й намери покой :(
29
2
 
18
 
! Отговори
33 преди 9 години
Въобще не вярвам, че жената се е самоубила! Докато детето е САМО с нея.Ако толкова е искала да го направи - можела е да скочи, докато е на детска градина. / нали от там са се прибирали /Нещо друго е станало, но няма да разберем истината! Може нещо да й е прилошало на жената, да е излязла на въздух и да е паднала / Същото се случи с моя приятелка, но добре, че живее на първия етаж /Мисълта ми е, че е възможно и да е скочила САМА, но някак прекалено БЪРЗО се изключиха всички възможности.
28
3
 
14
 
! Отговори
Много жалко преди 9 години
До Анонимен 31Хичкок сладкарски цех да си направи . "Нема такъв филм" Дори ИД решава проблема бързо и завинаги. А нашата действителност те убива всеки ден по малко , бавно , мъчително докато не ти писне и не я изненадаш с подобно действие. Жалко за погубения млад живот. Моля се на Бог да спаси детето .
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хичкок-пасти да яде пред нашата действителност
26
2
 
25
 
! Отговори
Случаен преди 9 години
Съдници много, акъли много. Светът е глобален. Кой където му е добре там ще живее. Въпрос на едноличен избор. Да почива в мир жената. Да се молим детенцето да се оправи и да има добър живот.
25
1
 
18
 
! Отговори
Цвете преди 9 години
Как разбрахте , че е скочила ? Може да е политнала и паднала ...
24
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Judge DreddЕ межди 150 000 000 пияници все ще се намерят няколко свестни.
23
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Видяло, че някой скача и то по него.РУСКА РАБОТА!
22
0
 
32
 
! Отговори
БУТРАГЕНЬО преди 9 години
Това наистина, е ужас!
21
1
 
37
 
! Отговори
Пояснение преди 9 години
Това че е била сама с детето си и нямала подкрепа на лели и баби не може да обясни постъпката й. Аз гледах едно телевизионно предаване за една сирийка, която се развежда, продава си апартамента в Алепо и идва в България с трите си деца сама! И нямаше намерение да се самоубива, а искаше децата да учат. Просто тук има някаква причина която не знаем, а и не трябва да ровим. Мир на душата й!
20
16
 
28
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
До рускинята във форума. Вместо да броиш българите в чужбина, виж колко са руснаците в Европа. Като не ти харесват българите и България прибери се в Русия. Сега в Русия и Путин е истински "рай", празни магазини обезценена рубла нефт и газ колкото искате може да си го ядете и пиете. Колкото до българите, които са отишли в Русия, не са чак толкова много и повечето се върнаха, а останалите чакат колетите от България.
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До nobine sudi horata, depresiqta, otchaqnieto ... ne se vikat suznatelno
18
34
 
6
 
! Отговори
nobi преди 9 години
Проста гъска, да се хвърли пред детето. дано се мъчи в ада
17
1
 
31
 
! Отговори
Миличкото ... преди 9 години
... детенце! Да се оправи без физически последствия и да попадне на добри хора, които да се грижат за него добре!Самотни майки с деца в нашето асоциално, неолиберално, дяснокапиталистическо, мафиотско общество са сред най-уязвимите!
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Определено не се е метнала от хубаво!!!Или е любовна драма или е безпаричие повече от пределно ясно е!
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
горкото дете ...
14
12
 
8
 
! Отговори
MP преди 9 години
Според мен е изперкала! Любовта и лудоста не познават граници!
13
1
 
43
 
! Отговори
Марин преди 9 години
Ужас! Горкото дете. Ами майката, как може да направи нещо подобно пред дъщеря си та и да я остави само в къщи. Не мога да повярвам.
12
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мир на душата и. Живота продалжава. Амин !