Правителствен шофьор – аут, спретнал ПТП и наглял

Като катастрофирал се похвалил, че няма да бъде наказан
9 юни 2015 22:00,
59
Правителствен шофьор – аут, спретнал ПТП и наглял
Уволненият вече правителствен шофьор. Снимка: Facebook

Снимка в социалните мрежи остави без работа служител в Министерския съвет. Правителственият шофьор е предизвикал катастрофа в София и се е похвалил пред свидетели, че няма да бъде наказан.

В неделя в три през нощта такси в столичния квартал "Дружба" направо е пометено от връхлитаща кола. Ударът чупи парапетите на булеварда, а шофьорът, предизвикал инцидента, не само признава, че е пиян, но и заплашва.

Петър Караиванов, който нощем кара такси, снима нарушителя и публикува снимката в социалните мрежи с идеята, че шофьорът не трябва да се размине с наказанието.

"Той сам каза – пиян съм, идвам от сватба. И категорично отказа да даде кръвна проба. И когато го попитах – добре, а ако в тази кола беше детето ми, той най-нагло ми каза: Ддеца нямат работа в колите в 3 часа през нощта", разказва шофьорът.

От КАТ отказаха коментар пред bTV, но потвърдиха за инцидента. Заявиха, че пияният шофьор вече е санкциониран. Заради това, че е отказал да даде кръвна проба за алкохол, книжката му е отнета за две години.

На правителствения шофьор са съставени актове за несъобразена скорост и го очаква глоба.

След запитване за скандалния случай шофьорът беше уволнен по разпореждане на премиера. Мотивите – извършил е нарушение и е злоупотребил с името на Министерския съвет.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Четох статия за промени в КТ - защо не въведат лишаване от свобода за държавни служители със срок от 5-10г. ? Навярно защото няма толкова затвори у нас...
41
0
 
5
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Аут с червен картон илио с два жълти?
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поздравления за заглавието. по-безмислено и граматически грешно не съм чел.
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Калоян
38
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЕ ЩОМ ПОДЧИНЕНИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ТАКА.ТО КАКВО ДА ГОВОРИМ ЗА ШЕФОВЕТЕ ИМ
37
0
 
21
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
За това видео и снимки иначе наглите *** има се разминава всеки път. Все пак напоследък поне когато се вдигне шум за нещо такова отреагирват номенклатурките. Дано се запази тенденцията, че и тия наглеци да се научат че закона е за всички.
36
0
 
19
 
! Отговори
Ин диго преди 8 години
Чувство за безнаказаност, чувство, че има имунитет като на депутат, чувство, че няма да е наказан кой знае колко строго, както и стана, защото не е само за взимане *** книжката ами за поне 1 година затвор.....
35
1
 
9
 
! Отговори
v.v.vici преди 8 години
bravo na aktivnite dobri grajdani ot bg narod za foto iniciativata i barzata reakcia! stom ima okati smeli hora oste, ima nadejda za dobar vatreshen red v rbg. :)
34
0
 
21
 
! Отговори
Името преди 8 години
Напишете му името !
33
3
 
18
 
! Отговори
EEEEEEEE преди 8 години
E трябваше ли да го снимат? Не беше ли задължение на служителите да го санкционират, службата му да го уволни, т.е. ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ЗА КОЯТО ИМ СЕ ПЛАЩА?? Така ли се управлява държава ?! Затова на есен АУТ !
32
0
 
20
 
! Отговори
Нищо чудно преди 8 години
Държавната администрация наред с НСО се изживяват като всевласт имащи.Злоупотреба със служебно положение. Например, *** от НСО (офицер), срам за пагона, си позволява да привика работна група, за да демонстрира в градинката, че има физическа сила, която да гоподкрепи в спора на сина му с други деца за топка ... Коментари не са необходими повече. Струва ли си за всеки такъв да се рамърдаш, за да докажеш, че не в правото си и да го оставиш без работа? Не знам кое е правилното. Пропада България.
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Грози го и още по-голямо наказание - ще бъде преместен в президентството.
30
2
 
16
 
! Отговори
Пичай преди 8 години
И сега като не е шАфьорче в Министерския съвет, няма да може да се репчи. С отнета книжка, даже шАфьорче на баничарка няма да може да стане.
29
0
 
44
 
! Отговори
Десислава преди 8 години
Гнусен, самозабравил се плазмодий.Много се радвам за снимката,така трябва да бъде!Жалко е ,че трябва да има снимка,клипче или телевизия,за да има ефект!
28
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ШОФЬОРИТЕ НА ОЛИГАРХИЧНАТА КЛИКА СА СЪЩИТЕ КАТО ОНИЕЗ ДЕТО ГИ ВОЗЯТ!
27
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом този *** се дървил така означава, че атмосферата при баровците е една, наглост и безнаказаност. Щом Тикваров минава на спуснати бариери какво искате от един *** шАфьор. До кога ще съществува НСО която струва на лъгания и грабенето народ над 40 милиона лева??? От какво и кого пази крадците от правителството?
26
10
 
38
 
! Отговори
за Банкя преди 8 години
а Премиерът кой ще го уволни , след като и той си позволява да премине през спусната бариера на ж.п. прелеза между Иваняне и Банкя ?
25
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябваше и мой близък да снима една прокурорка, която го удари и после го изкараха него виновен ! Нагли и гадни !
24
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те са си свикнали така безнаказано да си карат пили и с връзки да се отървават,ама ето,че тоя изяде дървото.Въпроса е след 2 години дали пак ще го назначат.Много лесно се забравя в България.
23
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А смятайте колко са по-нагли, недосегаеми и над заКОНЯ по-висше стоящите в правителството :) ,щом един обикновен шофьор от този осарник смята хората за червеи !