Полицейският протест продължава, поне до 5 юли

Служителите на реда ще доведат и семействата си на митинга
21 юни 2015 20:57,
58
Полицейският протест продължава, поне до 5 юли
Снимка: архив, Булфото

Управителният съвет на синдикалната федерация на служителите в МВР/ СФСМВР/ реши да продължи до 5 юли провеждането на събрания на открито против промени в осигурителната система в МВР и за реформи в сектор "Сигурност", се казва в съобщение на организацията.

На 5 юли ще се състои и национален протест срещу промените в осигурителната система.

"Имаме решение, ако няма резултат от преговорите на 5 юли, когато е празникът на полицията да организираме национален протест под надслов "Ние не празнуваме", посочи Валентин Попов от организацията.

По думите му от синдикалните организации в МВР ще се обърнат към колегите си, независимо дали членуват, или не в синдикални организации на МВР за подкрепа. "Този път ще доведем и семействата си, както и хора от други организации. До момента имам разрешение от Столична община до 24 юли да стои палатковият лагер, а утре ще предприемем мерки за удължаването му до 5 юли”, коментира Валентин Попов.

СФСМВР е основана през февруари 2009 година, непосредствено след полицейските протести от края на 2008 година. В организацията сега членуват над 6500 служители на МВР - както полицаи, пожарникари и спасители, така и държавни служители и лица, работещи по трудово правоотношение, заети във всички направления на дейност на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
3
 
! Отговори
На баба ти преди 8 години
До АнонименДай ги по именно 75 000 като ги имаш ..... Да не си объркал със 3-*** 4-*** човека !
13
2
 
16
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Тази част от обществото ни, която е от репресивния апарат, първо да направи така, че останалата да я уважава! И чак тогава да иска разбиране и подкрепа. Иначе казано назовете истинските проблеми в МВР и хората ще ви подкрепят.
12
1
 
9
 
! Отговори
Тъпанари преди 8 години
Този, който говори за бог е толкова ***, колкото този, който говори за Аллах. Отчетата, равините и имамите само потриват ръце и лапкат от простотията ви, а крале, царе, олигарси, властимащите иполитиците ви карат да се избивате взаимно заради техните печалби. Както е казал най-умният човек на хилядолетието "религията е опиум за народите".
11
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много полицаи много нещо как ще ги храним
10
1
 
8
 
! Отговори
до 7 от славянин преди 8 години
Значи тогава ''правоверните'' сте вършили непростими грехове в продължение на векове по времето на османската империя и затова ислямският ви ''рай'' ще го сънувате само като четете корана!
9
23
 
10
 
! Отговори
Полицай преди 8 години
Повярвайте, злобни плювачи и платени хейтъри, че на нашите протести не идват и няма да дойде нито един от тези, с които ни отъждествявате всички. Борете се за права, а не пречете на тези, които го правят. Когато вие протестирате, ние не може да не сме там - просто си вършим работата.
8
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЪРТЕИ СЪКРАЩЕНИЕ ОТ 50% ЗА ВАС И НА БОРСАТА
7
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BOJE KAKVA NAGLOST , AMI DOVEDETE BEBETATA BABITE I BRATOVCHEDITE SI MURZELIVA PAPLACH, SGAN OT NEKADURNITSI BEZ ELEMENTARNO DOSTOINSTVO I KULTURA...JALKO ZA NARODA KOITO GO E STRAH OT VAS ZASHTOTO STE DEBELI NEPODVIJNI I NAGLI V OBNOSKITE SI S HORATA
6
31
 
2
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 8 години
Най големият грях е правоверен да смеси кръвта и гените си с каурка.Единствено османската кръв ще ни спаси.
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оплачете се на оня с шлифера...
4
4
 
11
 
! Отговори
pet преди 8 години
bravo, a bat sali da gi pazi dobre da ne gi zakachat.;)
3
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви протести бе търтеи? Разтуряй седемдесет и пет хилядната шуробадженакорушветчийска орда престъпници и некадърници. И без това полза от тях никаква, освен да ви бият, защото сте недоволни от това, че едни други ,ученолюбиви,работливи и силно вярващи ви крадат. Като за едните се харчат над 1,5 милиарда лева годишно ,а за другите берящи такива ,над 4,5 милиарда лева годишно ,като това са преки разходи, без да броим щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие.
2
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хррааак.....пЛюв по тая ЗГАН !!
1
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега заслужават , да им пуснат полицаи, да ги бия, гонят и арестуват :))