Майката на Момчил: Знам, че е жив и иска да си дойде!

Продължава мистерията около изчезналия 20-годишен студент
Обновена: 3 окт 2015 11:39 | 3 окт 2015 10:43, Анисия Иванова
48
Майката на Момчил: Знам, че е жив и иска да си дойде!
Снимка: Facebook

Продължава мистерията около изчезването на 20-годишния Момчил Семерджиев, който е в неизвестност от 18 септември. Два дни, след като се връща от бригада в САЩ, следите му се губят безследно.

Допускаме всичко. Не искам да мисля за най-лошото. Знам, че е жив и иска да си дойде. Помогнете хора. Това заяви пред Нова телевизия майката на изчезналия студент. "Ще го търсим до последно", каза през сълзи тя.

Още по темата

"Брат ми няма никакви наклонности към секти, наркотици или други подобни неща. Нормално момче е, радваше се, че се прибрал. Не дължи пари на никого, в себе си е имал само джобни средства", сподели Явор Семерджиев, брат на момчето.

"Той е безконфликтен, не се е карал с никого от своите приятели. Няма логика от това изследване. Той е едно слънчево дете", добави бащата на Момчил.

Студентът работи четири месеца като спасител в САЩ и на 16 септември се прибира в Пловдив. Разказва на брат си, че е доволен от парите, които е изкарал на студентската бригада. Два дни след това събира приятелите си вкъщи, за да отпразнуват завръщането му в България. В полунощ момчетата се качват на Альоша и не след дълго поемат към домовете си. 

На входната врата обаче Момчил забелязва, че няма ключ, обажда се на брат си, за да му отвори, но се налага да го изчака. От този момент следите на студента се губят. Вече 14 дни никой не го е виждал, а телефоните са му изключени. Близките на Момчил нямат обяснение за случилото се. Отхвърлят възможността да е бил нападнат заради пари, защото в себе си е имал само около 200 лева. Полицията работи по различни версии, но засега мистерията остава.

Нова телевизия научи от органите на реда, че до момента са разпитани 20 души и са проверени четири адреса. На два пъти полицаи с редови кучета са обхождали две от тепетата в Пловдив, където за последно Момчил е видян, но не са открили никакви следи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
36Ами всяка майка иска детето и да е живо. Жалко за момчето и за почерненото семейство.
25
0
 
1
 
! Отговори
койчо преди 8 години
Полицейските кучета не са редови, а СЛЕДОВИ!
24
0
 
1
 
! Отговори
Мисля си нещо преди 8 години
Чудим се къде може да е отишъл. Ами ако не е отишъл никъде, а е вътре в сградата?Защото, докато се върне брат му, е напълно възможно някой от съседите да се е прибрал и да му е отключил.Трябва не само да се говори с комшиите, а да се изтараши цялата сграда - мазетата, апартаментите, таваните, възможните кухини зад стените - например в комините, сега никой не пали печка, все още е топло.Може някой съсед да има зъб на семейството. Но може и да е станала злополука, за която никой да не подозира.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като бивш служител на МВР ми намирисва, че следата води към "момчетата" от Альоша! Да се установи колко, кои са били те, да се разследват досиетата им, да се подложат на разпити, да се издирят анонимни свидетели, които да потвърдят данните им, няма как да изчезне на улицата похитен от непознаващи го гангстери!
22
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина, българите сме долни и жалки ***.Срам ме е, че съм българин.
21
3
 
6
 
! Отговори
665 преди 8 години
Не съм оптимист,за съжаление.Или е донор или някой бежанец му е видял сметката .Кротко дете ми се вижда от снимката.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МВР-то разследва спокойно, нали знаете нашата полиция ни пази
19
4
 
6
 
! Отговори
Пич преди 8 години
От полицията да си поговорят по-сериозно с брата. Или не казва истината за това позвъняване, или някой се е опитал да му направи капан, като е отвлякал малкия *** и са го накарали да му се обади. При всяко положение брата има какво да каже. Иначе историята разказана по този начин е супер нелогична. Просто някой лъже. Две елементарни проверки - брата криминално проявен ли е, и на коя мобилна клетка е бил регистриран мобилния телефон на изчезналия брат при последното позвъняване.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами и аз това казвам - да се провери кой, кога, откъде му е звънял. После какви са тези хора и съответно те какви контакти имат. Криминално проявени ли са, зависими ли са, бедни ли са просто. Защото може и някой от приятелите му индиректно или директно да го е издънил на криминален контингент някакъв. Пак казвам - полицията и моб. оператор да се размърдат. Нещо, дето се прави за секунди, чакат един месец. Ами ако беше престъпник, а не обикновено момче? Пак същото никакво действие.
17
2
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
"Възможно ли е мобилните оператори да установят кога точно е бил изключен телефонът му и къде се е намирал по това време?" - да, възможно е. Триангулация на последните активни клетки, преди изключването. Но обикновената полиция не може да прави това. Не е точно като по филмите - "ей, там зад ъгъла е", но дава известна представа. Също така операторът може да проследи кога е бил последно активен този imei. Но той се сменя за секунди. А докааааатооо се размърдат.
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
които не знае за случая в американското посолство нека напише това в гугала и да чете /изчезнал младеж в американското посолство
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вариантите са два . изчезнал по собственно желание или някои го е принудил да изчезне като го е отвлякъл или убил,други варианти няма , няма защо да го търсят по горите с кучета и прочие , надявам се да е първия вариант защото ми изглежда свястно момче
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако се сещате преди няколко години имаше случаи с момче от гр. попово което влезе в американското посолство и така и не излезе макар че приятелите му го чакаха от вън на входа , понеже съм и аз от попово след това разбрах че след близо 1 месец полицаите са показали труп на разложено тяло и са искали от бащата да потвърди самоличноста му но тои не намерил никаква прилика със сина си дори по дрехите , така че случая ми намирисва много
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се проследят близките му приятели.Най вероятно те са подсказали на някого нещо и е станала заварката.Така че не да се чудим и маем а МВРто да действа - за да го открият жив.Ако почакат още малко нема нищо да намерят...
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако телефона му е смартфон тои може да се проследи и дори когато е в изключено положение
11
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пише че се е върнал от щатите , ще ви прозвучи нелогично но знам за случаи които младеш изчезна също така мистериозно и се появи след 10-15г и се оказа че е станаал наемник във френския легион ,там всички воиници са в неизвестност и няма данни за тях,нищо не намеквам но чета че има нещо общо с америка а на тях в момента им трябват точно такива хора,като го гледам на снимката ми изглежда висок и добре сложен което е едно от изискванията за легионери
10
0
 
9
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
както се казва, дано верни се окажат опасенията на жена му, а не опасенията на майка му
9
2
 
6
 
! Отговори
... преди 8 години
Възможно ли е всъщност да е имал ключове в себе си и да са му били отнети преди това, без той да разбере. Къде е държал парите? Ако съм разбрала правилно от текста, голямата сума пари е била в апартамента. Логично е на не я носи със себе си когато е на разходка. Да проверят броя на ключовете в дома и ако може да се установи дали има липсващи.
8
2
 
10
 
! Отговори
Феликс преди 8 години
До 7, не не съм сляп.Пише ,че телефонът е в момента изключен, а не веднага. Серверите на мобилната връзка държат информацията достатъчно дълго за да се определят преместванията му докато е бил включен.
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вероятно, докато е чакал брат си, при него е дошъл познат човек и двамата са тръгнали нанякъде. Едва ли е имал намерение на ходи надалеч и да се бави много, иначе щеше да предупреди брат си. Затова си мисля, къде най-близо е имало работещи камери? Засекли ли са например някаква кола?Едва ли е бил нападнат пред дома си от непознати - щеше да окаже съпротива и да вдигне шум.Възможно ли е мобилните оператори да установят кога точно е бил изключен телефонът му и къде се е намирал по това време?