Коки се нуждае спешно от 8000 долара за 15 дни

Сумата е необходима, за да продължи лечението му
18
Коки се нуждае спешно от 8000 долара за 15 дни

Малкият Калоян Казаков се нуждае спешно от средства, за да продължи неговото лечение.

Коки страда от вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм. Към настоящия момент, здравето и животът на детето се крепи основно на дарения, които правят осъществяването на необходимите терапии възможно.

Майката на Калоян разясни, че е получила разрешение за вливане на стволови клетки, след успешния процес на хелиране.

Единствената мечта на семейството е детето им да живее пълноценен живот. Родителите не спират да се борят за неговото здраве, нека всеки, който може да помогне - да се включи в тази борба.

Семейството на детето постигна известен напредък в последните месеци.

"Коки има огромен напредък! Вече познава азбуката, брои до 40, познава количествено предмети до 10. Разбирането и говорът са напреднали много. В момента се работи върху въпросите и отговорите. Предстои му втора вливка на стволови клетки в началото на април. От клиниката искат сумата от 16 000 долара да бъде преведена до 20 март, за да се потвърди часът. Половината сума е налична, необходими са още 8000 долара", споделиха от семейството на детенцето.

Последният и най-ефективен за Коки и семейството му начин за дарение, е чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma.

Можете да дарите и на банкова сметка:

IBAN:BG89PRCB92301049318117
BIC: PRCBBGSF
ПроКредит Банк
Калоян Пейчев Казаков
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Калоян Казаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжалявам, ама стига вече употреба на нашия доверчив народ... събиране на средства само срещу конкретни резултати и медицински експертизи за ползата от лечението, щото и аз така мога да спекулирам с дайте да дадем...сещам се за онази наивна жена, която беше заминала за Бразилия, пък после държавата трябваше да и бере грижа...
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не искам да съм безсърдечна, но в подобни безнадеждни ситуации не разбирам даването на хиляди левове. Имаше дебат по една телевизия относно фактът, че разни чуждоземски фирми обещават на хора в крайно тежки фази едва ли не чудо, за да измъкнат пари от роднините... Те и тука давайте да дадем за лечение с нищо недоказан ефект...не разбирам как вливането на стволови клетки ще помогне при аутизъм...чесно...
13
1
 
1
 
! Отговори
Гошето преди 5 години
Какво е това 'Коки'? 'Калоян' е страхотно българско име. Стига лигавене.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А да питам - "Де е България?"До 10,Плащам данъци и осигуровки всеки ден. Допълнително за конкретно лечение давам на близки- достатъчно нуждаещи се има. Друго ще е, ако се събират средства за купуване на нужна нова апаратура, с която ще се помогне на много хора, а не да се поддържа живота само на един. И в "добре уредените общества" хората си правят добре сметката-кога има нужда и кога-не. Иначе желая чудо на детето, за да се оправи, защото очевидно медицината е безсилна.Има и такива случаи.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Не можеш да смяташ.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
21.02.1903.01.1925.10.1809.10.1810.07.1803.07.1813.06.1823.05.1811.04.18и т.н.
9
2
 
2
 
! Отговори
? преди 5 години
До АнонименТи да видиш :)И с това ти се изчерпва отношението към обществото ли :)Основната разлика м/у добре уредените общества и нашето егоистично завистливо племе е точно в това че не чакат само да държавата а излизат да си премитат градинката.. да си боядисат пейките в парка.. да свършат още много неща и до дарят за кауза или финансират нуждаещи се и.. и .. и.Има в общества в които има 2-3 степени на съдействие .. данъци, благотворителност и.. и дарения...А ние ЩЕ си газим в помията..
8
2
 
9
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Много странно много често почва да се завърта този пост, че трябват пари че и всеки път са някакви не малки суми и почва да ми става подозрително...
7
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука вчера ли беше или завчера, писаха че сме похарчили 70 милиона по празника... Всяка кола да беше дала по 50 стотинки на магистралата...
6
5
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
КАТО ЧУЯ ЧОВЕКА ИМА НУЖДА ОТ СПЕШНА ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ОПЕРАЦИЯ ЗНАЧИ ПАРИ МОЖЕ ДА СЕ ДАВАТ!А ТОВА ДАЙТЕ ДА ПОДОБРИМ СЪСТОЯНИЕТО МУ ВЕЧНОТО ПОДОБРЯВАНЕ СИ Е И ВЕЧЕН ХАРЧ!ЩОМ ИМАТЕ ПАРИ ДАВАЙТЕ АЗ ДОРИ МИЛИОНЕР ДА СЪМ БИХ СЕ ЗАМИСЛИЛ ПРИ ДАВАНЕТО НА ПАРИ ЗА ВЕЧНИТЕ ЛЕЧЕНИЯ!
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата да вади и да плаща - аз си плащам редовно данъците, като ежемесечно ми ги увеличават или ми измислят нови или пък под друг предтекст ми взимат още пари. Оставам с усещането, че работя само за държавата, лев не ми остава излишен...Иначе на детето му пожелавам чудо и да се оправи!
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеН 3Не преди 3 години, а преди 3 дни. Мине не мине време и се появява в този сайт. Срам си нямат.
3
3
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТОВА ТОЧНО ДЕТЕ И ПРЕДИ 3 ГОДИНИ БЕШЕ С НУЖДА ОТ ПАРИ И С ВСЯКА ГОДИНА СУМАТА КОЯТО ИСКАТ СЕ УВЕЛИЧАВА!ПОЧНАХА С 10 ХИЛЯДИ ИСКАНЕ! А МИНАЛАТА ВЕЧЕ БЕШЕ 65 ХИЛЯДИ! ЗА ТАЯ ГОДИНА КОЙ ЗНАЕ!ТОВА ДЕТЕ КОЛКО И ПАРИ ДА МУ СЕ СЪБЕРАТ ЩЕ ГИ ГЛЪТНЕ ВСИЧКИТЕ И ЩЕ ИСКА ПОВЕЧЕ!ТОВА Е ВЕЧНА ТЕРАПИЯ!
2
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боки да развързва кесията, за да помогне на детето. Милиарди окраде суджука му със суджук.
1
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Коки ли се нуждае от пари.