Ню Йорк в София? 4000 души посрещат 2020 г. в киноцентъра "Бояна"

Новогодишно парти пренася култовия мегаполис в София
Обновена: 31 дек 2019 23:27 | 31 дек 2019 23:14, Елка Василева
12
Ню Йорк в София? 4000 души посрещат 2020 г. в киноцентъра "Бояна"

Новогодишно парти пренася Ню Йорк в София за близо 4000 души, които ще посрещнат 2020 г. в киноцентъра "Бояна".

15 закрити пространства с различна музика ще помогнат за пресъздаването на нужната атмосфера, предаде Bulgaria ON AIR.

"Идеята ни е да наподобим максималко жив град, така че, разхождайки се в Ню Йорк, ще откриеш много заведения", сподели организаторът на събитието Влади Герасимов.

Има заведения с хип-хоп, рок, с шейм парти със стари популярни парчета. За различните вкусове има различни зони за забавление като вино бар, коктейл бар, шот бар, уиски бар и champagne room, а за тези, които обичат тропическа атмосфера, има обособена специална jungle room, където ще се пуска електронна музика. Това е Новата година, за която всички говорят и за която само в рамките на 48 часа всички билети бяха разпродадени.

Посрещането на заветния 12-и час ще е на открито, на голямата сцена, която буквално ще е в центъра на Ню Йорк и със сигурност ще е най-фотогеничното място, на което можеш да си в този миг от годината.

Организаторите на събитието уверяват, че то ще се превърне в традиция. Само дестинацията ще е различна. А дали следващата година ще ни поканят в Рим или Бали, времето ще покаже.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Е как очакват с 8 камиончета за фаст фууд да нахранят 3000 човека? А опашката за химическа тоалетна дори няма как да се коментира...
4
1
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Новогодишните незгоди на чиновническия апарат будят дълбока жалост.
3
1
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 4 години
Нищо ново под слънцето Преди 30 години пренасяхме Москва..
2
0
 
4
 
! Отговори
Бай Танас преди 4 години
До 3. Съгласен. Но имаше много хора с покани за двама. Повече от 3k бяхме. А и да не забравя. За тъпо греяно вино се редиш 40 мин. После "касата" блокира. Няма резервна и те прехвърлят на друга опашка за да платиш. За това време греяното вино дали е греяно. Дори не ти го дават - седи на маса в шатрата и си чака да е бъде платено. А тази шатра е на открито. Имаше супер малко места за сядане. Имаше супер малко "гъби" за сгряване навън. Не беше почистен снега, и имаше лед по стълбите...
1
0
 
11
 
! Отговори
Бай Танас преди 4 години
Пуснаха ни 30 минути след обявения час. За химическа тоалетна се чакаше 20 - 30 минути. За бара - 40. Навън... водещия беше *** та вдлъбнат.Иначе добра идея и за първи евент. Ще се научат хората. Лошото е, че имаше мега неадекватни люде, които допринесоха нещата да се случват бавно и тегаво, но би трябвало някой да предвиди пияни и дрогирани тийнове.