В знак на добра воля освобождават кръстовището пред Ректората

Протестиращите местят палатките си пред Министерския съвет
Обновена: 10 авг 2020 09:23 | 10 авг 2020 08:58, Елка Василева
170
В знак на добра воля освобождават кръстовището пред Ректората
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите пред Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще преместят палатките си пред Министерския съвет, съобщиха самите протестиращи. Те определиха действията си като знак на добра воля. Премахването на палатките започна в 8 часа.

32-ият ден на протести в София снощи завърши с факелно шествие и затваряне на булевард "Цариградско шосе" до спирката при хотел "Плиска".

Още по темата

Другите две кръстовища - това пред Министерския съвет и на Орлов мост, остават блокирани.

Спокойна е обстановката на място тази сутрин, такава е била и през нощта. Хората, които са пренощували нощ на „Орлов мост“, казват, че нощта е преминала спокойно и без провокации. Сега утрото е спокойно. Не се забелязва засилено полицейско присъствие в района.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе добра воля.Парите свършиха.Уволнени са.
37
1
 
24
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Ректората беше окупиран от тази , която щеше да се пали. Явно са разбрали, че са минали всякакви граници и приличат на рекетьори.
36
3
 
28
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
Какво значение има? На тоя или на оня площад? Обречени са да са цял живот по площадите, докато не вземат да направят нещо с живота си вместо да винят мафията/държавата/правителството/олигарсите/доган/пеевски/бойко/гешев/тръмп/путин или каквото друго извинение си изберат за своятта посредственост.Но е факт, че бройката им намалява и губят инерция.
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тръгва ли си днес?: В колко часа това, че аз съм на работа и не мога да следя цял ден телевизора...
34
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха, как генерирахте 140 зелени палчета за 3 минути, еййй, ама наистина нямате работа тва протестиращите анархисти, някой хакер ли наехте да виси на платените палатки?....и кво стана като направихте палчетата???....вдигна ли се самочувствието, либидото??
33
1
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Нищо НовоХайде товарищ, спусни ни вярните новини!От Пасольството ли ги научаваш, или от "***" 20, централата на ЕТ "Корнелия Нинова"!:)
32
20
 
1
 
! Отговори
Тръгва ли си днес? преди 3 години
Чакаме Бойко днес да се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет. Обръщение по всички телевизионни канали на любимий бащица гербаджийски.
31
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изгонили Мая Манолова от Орлов... Какво падение... А беше Омбудсман... Ама така е: ум робува, ум царува, ум патки пасе. Айде гирррр.....
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
малко останаха
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей :) Само се спомена Маджо, и спря live предаването, пейки падат хехе. Ако още 1-2 имена се споменат преди Ристя, и един протестер няма да остане май.
28
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи добра воля??? Кои сте вие та да имате добрата воля??? Столицата един вид трябва да ви е благодарна. Ами това е чиста проба вандализъм. Лошото е, че у нас е ненаказуем.
27
16
 
6
 
! Отговори
Треперете, мутри! преди 3 години
Въпрос до троловете:Как шепа хора от 50 човека окупират цял булевард - от Орлов мост до хотел Плиска и чак до 4-ти километър???
26
3
 
27
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Еха, ама тези си намериха рахата. Цял ден цъкаш си лаптопчето или телефоня, хранят те без пари, минерална вода също, плащат ти по 50лв всеки ден и вечер само трябва да повикаш час-два "Оставка" и си дерибей през останалото време. Ако бях беден маргинал като тях сигурно и аз щях да ида на палатковия къмпинг. Вечер за 10лв. щях да си взимам по едно шише водка и да пестя по 40лв всеки ден. Сутрин мин. водичка за махмурлука и някоя биричка, може и да лапна някое и друго кебапче аванта.Пълен рахатлък
25
0
 
19
 
! Отговори
Инфо преди 3 години
Тези Мажджо ще ли да го правят премиер и да им плаща здравните осигуровки.
24
19
 
183
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Победата на народа над хунтата е...предизвесена и безалтернативна.Ако Боко отиде довечера и говори пред насъбралото се мнозинство,че подава оставка и тръгва на...предсрочни избори,ще влезе в...историята.Ако се...запъва и се крие зад патриотарския...чаршаф,пак ще падне,ама няма да се запомни поне с...една мъжка постъпка като премиер.
23
3
 
179
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изгониха Манолова и агитката й от Орлов мост и сега тя оттегля подкрепата си за божковиститее на орлов мост. Боже и тея всипки били промяната :) Полицията да почва да бие наред.
22
0
 
179
 
! Отговори
Маджо преди 3 години
Бойкикиев и като станеш премиер, да не ме забравиш!
21
18
 
165
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
На барикадата, гербаджийски ***. Днес цял ден трябва да се пишат п'ростотии под тази статия.И да не забравите Масква, Кремъл, Путин, Радефф, зеления чорап, Фигуранта, Черепа и т.н. Пишете, иначе кеш няма.
20
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми полицията вече няма да ги пази през нощта и те гледат да са повечко на едно място... Че в тъмното някой, броди...
19
0
 
33
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 11Да бе, много несериозни тези метежници. Онзи дебелият му се събират вече 14 дена как не е пил вода и още е жив и не е умрял. Вчера една пък приказваше, как щяла да се самозапали, ако Бойко не си подадял оставката и ей, на! Бойко не си я подал, а тя не се самозапали. Несериозна работа. Дайте малко по-сериозно, искам екшън да има, да ви се смея на акълите. Палете се, умирайте от глад, ако трябва някой да се обеси в знак на протест. Тогава ще ви призная за сериозни терористи