Проф. Балтов с благодарности към колегите си

"Горд съм, че постигнахме толкова много за толкова кратко време"
21 юли 2021 12:27, Ния Христова
80
Проф. Балтов с благодарности към колегите си
Снимка: БГНЕС
"Горд съм, че постигнахме толкова много за толкова кратко време в името на колегите и в името на пациентите. Остава обаче и ненаправено, за което имахме планове, но ми отнеха времето". това написа в социалните мрежи отстранения директор на "Пирогов" проф. Асен Балтов.
 
"Благодаря на всеки, който повярва, че с общи усилия може да преобразим "Пирогов" и да покажем колко съвременна и високотехнологична може да бъде болницата на народа!", написа в личния си Фейсбук профил отстраненият от длъжност директор на "Пирогов" проф. д-р Асен Балтов.
Още по темата
 
"През изминалите малко над 4 години с екипа работихме почти денонощно, за да направим нашата болница по-добра. Денонощие след денонощие, усилие след усилие я изграждахме така, че да е по-модерна, по-европейска, по-сигурна за хората, които ни поверяват живота си. Днес "Пирогов" не е "Пирогов" отпреди 4 г. и това се вижда с просто око", написа още проф. Балтов.
 
Бившият шеф на "Пирогов" изказва благодарност и към всички, които от началото на COVID "забравиха за себе си, за семействата си в името на борбата за човешки животи! Вие сте носители на ценности, което не са привилегия за всеки, и заслужавате огромно уважение и признателност".
 
"Историята помни достойните хора. Тези, които имат чисти сърца и работят за градивни и благородни каузи. Повече отвсякога съм убеден, че истинските герои, които ще се помнят в COVID историята на България, сте вие, за което ви благодаря! За мен беше чест през тези четири години да ръководя Институцията "Пирогов", завършва проф. Балтов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
10
 
20
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
Абе Балта, не разбра ли, че хранилката спря ? Знам, че е гадно и супер неприятно, но така става в живота. Тече, тече, па спре. Ти какво помисли ? Така ще е завинаги ? Всяко нещо има своя край. По един или друг начин. Дори и да те върнат в Пирогов, вече няма да е същото.Древните мъдреци са казали: Живота е мост. Не си прави къща на моста.
15
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балтов гладен няма да остане. Той е специалист по пътните маркировки. Ще се строят яко магистрали и такъв велик специалист няма как да бъде пропуснат.
14
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да отива при Фандъкова ще отваря приют за гербави пудели.
13
18
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Благодарността на колегите ти, към товят професионализъм ще се излее и утре на прощада пред преЦеденството, лекарите подкрепени от гражданите ще започнат своя поход към възстановянае на българската държавност, с/у фигурантите на на Черепа и ген.Решетников обявили война на България, институциите и, гражданите и, и доказаните и специалисти ... !!!
12
8
 
21
 
! Отговори
Мъкаааа, мъкаааа.... преди 2 години
Когато крадяха бяха тихи и внимаваха да не се разчуе, сега като ги разкриха са много гласовити.
11
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уволненията са справедливи, но недостатъчни. Трябват и обвинения, но с каскетен прокурор няма как да стане, трябва си главен прокурор.
10
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз що не е в затвора още
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха първите коментатори са като Тошко неадекватния, много ербап а не знаят кои са и къде се намират.
8
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ахилесовата пета на здравеопазването ни е явлението клинична пътека. На запад се заплаща за дейност/действие на медика. Всяка дейност си има цена и за това се фактурира. Лекаря не знае нищо за цената. Той маркира извършените дейности и ги отбелязва в програма. След това клиента заплаща услугата на гише от администрацията. Лекаря не трябва да знае нищо за цената на дейностите/услугите, които предлага!!!!! Той само лекува и се усъвършенства. У нас направихме лекарите финансисти.
7
9
 
23
 
! Отговори
От Врат преди 2 години
Какъв прекрасен охранен мазен сурат от рода Добър ден докторе-50ЛЕВА.
6
10
 
23
 
! Отговори
стоян преди 2 години
Крайно време е такива като Балтов да бъдат осъдени за корупция.Здравната каса масово се източва,а тоя се прави на невинен.Но първо трябва да изметем каскета Гешев.
5
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фигуранта дано харесва мъже че в затвора ще го обичат много.
4
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мишките само плюят, после избраха Слави и той се скри.
3
12
 
27
 
! Отговори
noname преди 2 години
Споко пич, като махнем Каскета ще обясняваш как сте крали в Пирогов.
2
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка на Кацаров и импийчмънт на мракобесния тиранин румен радев ВЕДНАГА! ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА БАЛТОВ!
1
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде пътя , не се обеснявай