Плащали на криминално проявени за протести срещу властта

Рашков обявил, че част от тях са купувачи на гласове
355
Плащали на криминално проявени за протести срещу властта
Снимка: БГНЕС, архив

Криминално проявени са стимулирани с пари да участват в протести срещу правителството. Част от тях са купувачи на гласове в отделни региони, които са известни на органите на МВР.

Още по темата
За това е информирал вътрешният министър Бойко Рашков на оперативно заседание на правителството, съобщи след заседанието на МС началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова.

Днес премиерът Кирил Петков ще се срещне с представители на синдикатите в МВР, на които ще бъдат обсъдени техните проблеми. Бориславова посочи обаче, че въпреки диалога, тече стройна организация за протести.

Поне едно от лицата в списъка от 19 човека, който премиерът предостави на Прокуратурата, също има данни, че съдействат за организиране на по-масови протести, въпреки течащия диалог с правителството и работата по отразяване на тези искания, посочи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех... Всеки протест срещу властта може да е единствено и само платен. Явно забравиха, че с протести взеха властта. А и той народът нали не може да мисли, та да взема и да се вдига.... Едни 70% и нагоре са без ваксини и страдат от сертификатите, но няма грам начин да се вдигнат, ако не им се плати от олигарх. Толкова ли тия на власт си вярват, че хората са по-нисши и глупави от тях?
231
4
 
10
 
! Отговори
Нарко Плъх преди 2 години
Разбира се !! Това е истина !! В СТАРА ЗАГОРА ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ СЪБИРАШЕ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ ЛИЦА И ГИ ИЗКАРВАШЕ НА ПРОТЕСТИТЕ В ГРАДА !! ПРИМЕР ЧОВЕК С 2 ТЕЖКИ ПРИСЪДИ БЕШЕ НАГРАДЕН ДА ПОЛЗВА ЛИЧНИЯТ АВТОМОБИЛ НА ДЕПУТАТКАТА ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДСТАВИТЕЛКА ЗА ГРАД СТАРА ЗАГОРА !! ПРИЯТЕЛЯТ НА СЪЩАТА ДЕПУТАТКА МНОГОКРАТНО Е ИЗВЪРШВАЛ ТЕЖКИ КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ СЪС СВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ !! ТОЛКОВА ЛИ НЯМА КОЙ ДА ГО ПРОВЕРИ ТОЯ КАРИКАТУРИСТ !?!?!?!?!?
230
1
 
13
 
! Отговори
хаха преди 2 години
кой го казва тъпата овцаЛЕНА
229
0
 
19
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 2 години
АБЕ РАШКОВ ....КВИ СА РАЗЦЕНКИТЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ ??!!!...КАТО ТИЯ ДУБАЙСКИТЕ ЛИ СА.....???!!!!!!!.....КАЖИ НЕЩО.....ДАЙ ПОНЕ ИДЕЯ!!!!!
228
0
 
18
 
! Отговори
Вие си ги избрахте преди 2 години
Като ви говорехме навивахте глава на една страна и перехте с опорките за чекмеджан, бибитко и джипката. Ето сега ще видите как гази комунист. Честита Промяна!
227
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярно е. Плащаха им и протестиращи туристи идваха с автобуси. Рашков получава дежавю от миналото лято.
226
1
 
26
 
! Отговори
Тарифа от Дубай преди 2 години
Тарифа протести 2021 спонсорирани от Дубай: 150 лв за човек със знаме; 75 лв за кубик в палатка; 500 лева за палеж на полицай със слама; 500 лв за пръскане на полицай с лютив спрей; 1000 лв за мятане на гранати по жандармерията; 1500 лв да закараш 10 човека на протеста. Еднакви палатки изпратени по Еконт. Бира на корем.
225
0
 
12
 
! Отговори
И" кво сега ... преди 2 години
Като забранят протестите ....КВО....... ??!!!...ДА СИ КУПУВАМЕ ДЖЕПАНЕ ЛИ...? МАЙ НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА....
224
1
 
23
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
АБЕ , НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ , ЧЕ РАШКОВ Е ГОЛ ПИЯНСКИ ТУМБАК С ЧИФТЕ ПИЩОВИ И 19-ИМОТА ОТ "НОТАРИАЛНИ ДАЛАВЕРИ" , А ЛЪЖАТА МУ Е "ВТОРА ПРИРОДА "....ХА,ХА,ХААААА......
223
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дойдоха на власт с протести, за да забраняват протестите.
222
3
 
25
 
! Отговори
Абееее преди 2 години
Ценатан на ТОКА Е ПО ЧЕТИРИ бок.л,уци сами си плащате за да има протести и този път и аз ще изляза следват фалити и безработица махнете прекупвачите на тока ....................
221
4
 
17
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
До ПЕНСИОНЕР България се бори да е начело в класацията на антирекордите на Гинес. Всичко най-зле, ние да водим... Сегашните ще покажат как се разграбва държавата за отрицателно време и ще викат на боко аматьор хаха...
220
2
 
30
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 2 години
Преживях и чаках да узрее социализма ,оживях през виденовата зима ,видях пладнешко крадене и грабене с приватизацията ,но никога не съм и мислил ,че лъжци ,духачи ,кръкачи и чалгаджии за толкова малко време ще съсипят държавата .
219
3
 
31
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Това в гугъл ли го откриха? Кои са тия лица или ли осъдени за това нещо? Доказателства има ли или просто хвърлени празни приказки в пространството? Един осъден политик няма, а се занимавате с някакви смешници и хорицата, които се продават за по 30 лв. да се правят на маймуни по площадите. Направете живота достоен на хората и платени протестиращи няма да има повече със сигурност.
218
0
 
31
 
! Отговори
Резидент разединител преди 2 години
Само не знам защо никой не попита Василев в какво ще се инвестират тези 8 милиарда, които ще се теглят за новия бюджет и къде потънаха предните 9 изтеглени за месец. Защото просто Киро като го гледах при Цветанка Ризова и той не знае. Или се знае ама не се казва та нашите фирми да заемат стартова позиция и да се подготят с оферти и какво ли още не. И друго не разбрах полицаите и пожарникарите ли са криминалните елементи?
217
5
 
25
 
! Отговори
"КРИМАЛЧЕ" преди 2 години
АЛОУ , РАШКОВ , ОБЕЩАВАМ ТИ ПРЕДИ ДА ПАДНЕТЕ ОТ ВЛАСТ ТИ ЦЕЛАТА ТИ "ПРОМЕНЛИВА ШАЙКА" , ДА ТИ ТЕГЛИМ ЕДИН ЯК ЛАБУТ И ДА ТИ ОТРЕЖЕМ ЕДНОТО УШЕ ...ТА ДА ПОМНИШ , КОГА СИ СЕ ПИСАЛ "МИЛИЦИФАЙ"--ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА....!
216
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леночна малка ама вече ги знае похватите
215
0
 
28
 
! Отговори
Резидент разединител преди 2 години
Че то всички протести са платени и опорочени. Даже всичко почна с простотията наречена контра протест. И оттам вече си има хора, които работят това. Справка дремещите по площадите миналата година. А майките на децата с увреждания вече системата не ги убива(не ми се мисли и как се справят с новите цени). Еййй хорица много бързо забравяте червените отпадъци какви бяха и какви ги вършеха. Нищо де сега ще си спомните лошото е че всеки път за малко изтриват заработено с години.
214
2
 
18
 
! Отговори
СМЕХ...САМО ПИТАМЕ : преди 2 години
АБЕ , РАШКОВ , ТИЯ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИТЕ И У МВР-тО ЛИ СА ....ХА,ХА,ХААААА...ДА НЕ СТЕ ГИ ПРИЕМАЛИ НА РАБОТА ПРИ ВАС , ЗА ЗАСЛУГИ ОТ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ГЕРБ....??!!!.....ЩОТО , СЛЕД 9.09.44г..ТОЯ НОМЕР ГО ПРАВЕШЕ И БКП/ДС...ХА,ХА,ХАААА И МАСА ХОРА ИЗБИХА ТОГАВА.... И ВСЕ ---"В ИМЕТОНА НАРОДА " И ЗА "РОТ-ФРОНТ" КАТО РАДЕВ??!!!
213
1
 
26
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Тия криминално проявените сигурно са същите от миналото лято затова Рашков и новите ....... са ги разпознали.