Плащали на криминално проявени за протести срещу властта

Рашков обявил, че част от тях са купувачи на гласове
355
Плащали на криминално проявени за протести срещу властта
Снимка: БГНЕС, архив

Криминално проявени са стимулирани с пари да участват в протести срещу правителството. Част от тях са купувачи на гласове в отделни региони, които са известни на органите на МВР.

Още по темата
За това е информирал вътрешният министър Бойко Рашков на оперативно заседание на правителството, съобщи след заседанието на МС началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова.

Днес премиерът Кирил Петков ще се срещне с представители на синдикатите в МВР, на които ще бъдат обсъдени техните проблеми. Бориславова посочи обаче, че въпреки диалога, тече стройна организация за протести.

Поне едно от лицата в списъка от 19 човека, който премиерът предостави на Прокуратурата, също има данни, че съдействат за организиране на по-масови протести, въпреки течащия диалог с правителството и работата по отразяване на тези искания, посочи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
3
 
31
 
! Отговори
Ние преди 2 години
Вие май забравихте Радев с вдигнатия юмрук. Той е човека който зове НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ. Това беше вчера, още по валидно е днес. Защо да не ви изнася, или нямате представа каква мизерия създадохте. Много лошо ви се пише.
211
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С лъжи дойдоха на власт и така си продължават.....
210
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А,добрутро..
209
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом Ленчето е подала информацията, значи не е вярна.
208
0
 
32
 
! Отговори
Начи, ако преди 2 години
сме опозиция - справедливи искания, граждани, мирен протест, недоволство на гражданите и т.н. Обаче ако сме на власт - размирици, криминални елементи, материално стимулирани, фашисти, дестабилизират *** го разбери - едни и същи хора, пък как си връткат гледната точка.
207
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя отявлен милиционер Рашката ли го измисли? За да може да се оправдае после като ги понабият. Голям фантазьор е Рашката.
206
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярва ли някой вече на тези корумпета?
205
21
 
3
 
! Отговори
на финалЪ преди 2 години
Баце да отваря поредното чекмедже , да не се стиска !
204
17
 
4
 
! Отговори
Е , и ! преди 2 години
А Бойко си брои чекмеджеАта !
203
11
 
4
 
! Отговори
кофти преди 2 години
Стъки ще марширува , от мъки ....сушаааа!
202
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига лъгахте бе ***!Защо не публикувате документа от испанската прокуратура от миналата година,че няма нито следствие нито разследване поради липса на престъпление! А публикувате снимка на бойко с футболиста аймен белаид ,уж че братът на набедената му за любовница .жалки и продажни сте
201
1
 
14
 
! Отговори
шоп преди 2 години
Щом *** казва!!! !
200
11
 
5
 
! Отговори
Колчо Слепеца преди 2 години
До Всеки вижда... Като гледаМЕ как Бацето сам си провежда пресконференция , и единствената слушателка е Севдето , напраО ми се реве !
199
10
 
5
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
До Въпросчо..По-странното е :Къде е Баце със *** чорапи , нали и той се пише на ''генерал'' , обаче е със кафяви , и то не само чорапите ...
198
3
 
16
 
! Отговори
НАБЛЮДАВАЩ преди 2 години
ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ НА ЛЕНА ГУГЛЕТО ПОЗОР!!
197
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам днес В.Горанов,после Дунда Петкова,Бацето...Абе нещо много изменили физиономиите,бря.Апък Ментата сякаш е от музеят на мадам Тюсо.Га,че е от восък в главата.
196
5
 
22
 
! Отговори
Да така е, преди 2 години
Усетиха се най после - отровното трио на Маямата галева организираше криминалните и м плащаше с парите на мафията олигархия
195
4
 
24
 
! Отговори
Въпросчо преди 2 години
А къде е оня с пъпката ? Да си вдигне умручето и да размаха зеления си миризлив чорап ? Нали той искаше подмяната ? Е , дойде подмяната ! Сега какво ?
194
11
 
8
 
! Отговори
Бойко Българоубиец преди 2 години
Другата седмица свалям киро и асен и ги вкарвам в затвора доживот, а аз ставам пожизнен премиер до гроб! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!
193
4
 
25
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
ОСТАВКА ПОДМЯНАТА ВЪРНЕТЕ БЮЛЕТИНИТЕ НЕ ИСКАМ СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА НА ФИГУРАНТА НЕ ИСКАМ КОКОРЧОВЦИ КИРОВЦИ ЛЪЖЦИ НАЗНАЧЕНИ РАЗРУШИТЕЛИ РЕВИЗИЯ НА СЛУЖЕБНИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ ГЕШЕВ СЪБУДИ СЕ ЗАЩО МЪЛЧИШ КАК ТАКА СТАНА ДБ БКПЧАЛГАРИТЕ С НИЩО ДЕПУТАТИ И КИРО И КОКОРЧО ПРЕВЗЕХА НА АБОРДАЖ ВЛАСТТА КАК ИСКАМ СИ ПРЕДИШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ