Грозев: У нас няма руски шпиони

Според журналиста в списъка, разпространен от Украйна, няма български граждани
31 мар 2022 16:40, Йоана Цонева
69
Грозев: У нас няма руски шпиони
Снимка: БГНЕС

Според списъка, който разпространиха от украинското военно разузнаване, в България няма руски шпиони. Това каза в ефира на Нова телевизия журналистът Христо Грозев.

Той обясни, че във въпросния списък присъстват много познати имена, включително и такива, които са свързани с отравяния на политици в Русия.

"Виждаме и хора, които общуват в българския военен съюз "Левски". Това е една българска връзка, която виждаме в този списък", добави той.

Още по темата
По думите му ФСБ е структура, която се занимава с вътрешни действия. Грозев заяви, че неговия списък съдържа 160 имена. Журналистът посочи, че това са хора от 5-та служба на ФСБ. "Тяхната цел е да създават дестабилизиция в бившите страни от Съветския съюз. Понякога излизат от тези граници и влизат в бивши социалистически страни", обясни той.

След като бе попитан дали това са български граждани той заяви, че става въпрос за руски бизнесмени, като има и случаи на хора от посолствата.

Журналистът каза, че сред тях няма български граждани, но добави, че има трима, които поддържат редовен контакт с тази група.

"Не съм готов да назова имената им. Срещу едното имаше дела", каза той.

Христо Грозев заяви, че шпионите са се срещали със своите инфрматори на екзотични дестинации, като всичко е било прикрито като почивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Руснак преди 1 година
Тоя яде голата опашка горкият,не знае на кой свят е!!!
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ама верно ли украинските дипломати седейки на стълбището пред СУ с бинокли гледат кой връщайки се от работа минава по бул Руски, се отбива в бакалийте за бутилка Водка, буркан Сельодка и Консерва Руска салата, след което сяда пред телевизор Рубин и гледа руски филми?
52
0
 
1
 
! Отговори
88 преди 2 години
Русофили и русофоби има, но най-много са !!!
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ти *** ли си, тук и по всички медии е пълно с коментари на руски шпиони-ей този чуков, П.Волгин.
50
2
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Как да няма: Малинов, Копейкин, Болен, Волгин, В.Енчев, Т.Ерменков, Р.Петков...............
49
5
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
гонете руските дипломати като се сдават бандеровците и руснаците на моретоще ви питам ако съм жива какво ще прави българия тогава всичко е по диктата насащ да не пречат на седенката която ще се заформи никакви поуки за нищо
48
3
 
11
 
! Отговори
между редовете преди 2 години
Разбира се, че има български шпиони на руска хранилка, дори са прекалено много в сравнение с другите страни. Няма още осъдени, затова и не могат още да се назоват с този термин. Сега са само слуги -
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да няма шпиони,няма и бедност,ние сме най-богатите в света и няма корупция също така.Няма и мафия и прокуратурата е перфектна.
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това виц ли е?
45
1
 
8
 
! Отговори
... преди 2 години
Добре де,ама Костя Копейкин,ген.Шивиков,П.Волгин,Б.Чуков,Н.Павлов...,в кой списък да ги сложим?...
44
2
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
на неудобните или казвст че са луди или че са шпиони
43
4
 
9
 
! Отговори
До 49 преди 2 години
Готин,казваш Путин разстрелват шпионите.Ссмо да попитам лично или само в болния ти мозък тролски
42
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руски шпиони естествено че няма защото няма какво да шпионират в една държава превърната в бананова република. В България има единствено продажни предателски слуги на господарите от евроатлантическия пакт. В знак на благодарност господарите са ги оставили да крадат кой колкото може. За сега.
41
6
 
10
 
! Отговори
1 преди 2 години
Да бе няма , днес пак хванаха няколко.лошото е че не ги съдят а пускат да си ходят уж в домашен арест. Путин разстрелва чуждите шпиони, а ние неговите ги галим с перце.
40
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе то имаше един руски шпионин ама украинците му сложиха черния печат на границата и ни го върнаха обратно да лае из българския парламент без каишка.
39
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Останаха само шпионите на ЦРУ и Мосад ама те вече няма какво да шпионират ние сме разграден двор. До 30 години ще сме по малко от 4 милиона благодарение на "приятелите" ни от сащ и ЕС.
38
12
 
13
 
! Отговори
Русия в изолация преди 2 години
Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...
37
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шпиони абе ало добре ли сте ?Шпиони няма какво да шпионират?Знаят всичко един застава и вижда какво излиза от Арсенал и готово .Шпиони абе бегай оттука .
36
10
 
13
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 2 години
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слава Богу, отдъхнах си!