Ген. Миланов: Атентаторите вероятно са имали информация за маршрута на Гешев

„Автомобилите на НСО се преглеждат предварително”, припомни той
Обновена: 1 май 2023 17:19 | 1 май 2023 17:19, Йоана Цонева
167
Ген. Миланов: Атентаторите вероятно са имали информация за маршрута на Гешев
Снимка: БГНЕС

Възможно е детонацията на бомбата, поставена на пътя на кортежа на главния прокурор Иван Гешев, да е била задействана електронно. Това означава, че извършителите са имали информация за маршрута, по който ще мине обвинител номер 1. Това заяви бившият шеф на НСБОН и НСО ген. Румен Миланов.

„Ако това взривно устройство е сложено отстрани на пътя и е задействано в момента на преминаване на кортежа, това означава, че има теч на информация”, каза той.

Още по темата
„Отдавна не сме имали подобна ситуация, това създава сериозно напрежение и грижа на службите за обществен ред”, обясни Румен Миланов пред "Нова телевизия".

Той оценява положително, че няма пострадали хора и отбеляза, че от официалните данни на МВР към момента не е ясно къде точно е била поставена бомбата и как е задействана.

„На подобни инциденти се събират всички ръководители на службите, което не е добре. На подобни места е добре да отидат експертите, които бързо да могат да разберат механизма на това деяния”, изказа лично мнение той.

„Автомобилите на НСО се преглеждат предварително”, припомни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
3
 
5
 
! Отговори
ВСЪЩНОСТ: преди 1 година
ВСИЧКИТЕ бакии в Държавата ги забърка РУНДЬО, ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯТА ЧЕ ЗАЕДНО С ОЛИГАРСИТЕ МОЖЕ ДА ПОСТРАДА И НЕГОВА МИЛОСТ ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ЗАКОНА!
92
1
 
5
 
! Отговори
Вътре в охраната.... преди 1 година
...ИМА КЪРТИЦА НА АТЕНТАТОРИТЕ!
91
1
 
4
 
! Отговори
До мнение преди 1 година
Ами то и президентчето е творение на същите тия извергнати олигарси,да не мислиш че гарга го е пуснала отгоре?
90
2
 
6
 
! Отговори
МНЕНИЕ: преди 1 година
НЕ САМО ОЛИГАРСИТЕ ИМАТ ИНТЕРЕС ОТ ЛИКВИДИРАНЕТО НА ГЕШЕВ --- НО И ПРЕЗИДЕНТА МУ ИМА ЗЪБ.....!НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ТОВА!!!!!!!!!
89
2
 
8
 
! Отговори
До Радослав преди 1 година
Баневи,Арабаджиеви,Донев,Божков,Стайков,Василев,още"хора"с много пари настъпани от Гешев да ти изброявам ли?
88
1
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До Бонго Бонго:и най важното, липсва мотив!Гешев за толкова години не е вкарал нито един мафиот в съда, какво остава за затвор.Няма нито един осъден корумпиран големец от властта, няма нито един арест на тартор, барон, дон или както искаш го наречи.Има 10 тревомана, 2-3 пияни шофьора и една ПР акция с арест на кметица ниско ниво която я изкараха едва ли не ръководителя на корупцията в страната. Каналджии минават свободно, водят автобуси с мигранти, кой ще рискува да сменят Гешев с някой работещ?
87
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дървен философ!!!!!
86
4
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До Бонго Бонго: а и ако някой иска да сплаши или убие Каскета, ще е много по професионално изпълнение, а не нещо замислено от 5-класник гледал 2,3 американски филма. Такива хора не пропускат и не допускат грешки!
85
4
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До Бонго Бонго: вярвам на очите си, а не на какво казва прокуратурата или медията! Има снимки на дупчицата, няма нищо общо с това което се твърди. 3кг тротил или еквивалентна експлозия няма как да направи толкова незначителни щети и да няма резултат. Освен това по думи на официалните лица, бомбата е гръмнала точно когато МПС-то на Гешев е минавало до нея (ако беше такава експлозия Гешев сега нямаше да говорим нищо лошо за него от възпитание). Твърде много плоски лъжи и аматьорски изпълнения.
84
2
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До Ц: за вас комунистите от герб съм руско прокси, за комунистите от бсп съм зъл капиталист, за феновете на Копейката съм бил към ПП. То човек да не изкаже лично вмение, все ще го изкарате фен на някой отломък на БКП!ПП: другарю Ц, никога не съм бил фен и никога няма да бъда на комунистите или клозета наречен Просия! Именно заради това никога не съм гласувал за БСП, Герб, Атака, Възраждане и каквито други метастази на БКП има!Просто за разлика от теб подлагам на съмнение всичко казано от медийте
83
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да си вдигне авторитета някои правят аматьорско копие на атентата срещу Фашконе. А Гешев в точно обратното на него
82
3
 
6
 
! Отговори
До Бонго Бонго преди 1 година
Ти дупката видя ли я на някоя снимка до момента, защото аз не. Единственото близко до 3 метра е една снимка в дирника на изгорена трева, ама това няма как да мине за дупка. А гешефта толкова е лъгал в ефир, че няма защо да му се вярва.
81
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям смях. Гешефта в последния момент сменил маршрута и колите, ама "атентаторите" намерили врем да сложат бомба на правилното място. И съвсем случайно запазил бронираните автомобили още малко. Така смърди на постановка, че ум да ти зайде.
80
6
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Диаметъра на дупката е бил 3 м .
79
1
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Ти като знаеш що питаш?Но виждам, че четеш коментарите ми брау брау ))))Тук темата е друга за цените в Германия на друго място. Придържай се към заглавието. Да не почвам да ти обяснявам други теми. Тук е малко неуместно
78
5
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Всеки път, когато на Боко не му върви в съставянето на правителство, се появява някой черен лебед...
77
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бонго,ти кажи за цените на агнешкото в Германия,или нещо от което "разбираш" щото тук ти е пълна каша!
76
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
следователите класифицират случая като ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ -----////------ Следователите не бяха ли в служба, подчинена на Гешевата прокуратура? Аз винаги като слушам Сарафов, все едно слушам Гешев. Целия свят се оказв някакво фентъзи, в което всички са се наговорили да смачкат супермена Гешев. И сичко това е без доказателства, само на усет.
75
0
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Радослав е изключително възпитан човек откакто гледам коментарите му. И а различно мнение, но това не го прави криминален. На никого не е пожелал нищо лошо. Затова с удоволствие бих спорил с него по всички разнопосочни теми.
74
6
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Абсурдно е да е постановка от Гешев.Дори не го пожелавам на Румен Радев този ужас.Всичко ще излезе. Ще разберат и как са разбрали за маршрута му, всичко. Нашите наистина са добри в разследванията.