Унгария към БФС: Не можете да организирате дори семейна почивка

Българската асоциация постави в невъзможна ситуация нас и УЕФА
14 ное 2023 14:35, Стела Стоянова
96
Унгария към БФС: Не можете да организирате дори семейна почивка
Снимка БГНЕС, архив

След като стана ясно, че от УЕФА са уведомили унгарската федерация, че по искане на Българския футболен съюз мачът от квалификациите за европейското първенство в четвъртък ще се проведе при закрити врати в София, от унгарската футболна централа пуснаха следното изявление:

"Поведението на Българския футболен съюз е безпрецедентно, несериозно и неспортсменско. Не можете да организирате дори семейна почивка по такъв начин, камо ли международен футболен мач със сериозни залози, включващ много хора и интересуващ милиони.

Българската асоциация постави в невъзможна ситуация както УЕФА, така и унгарската асоциация.

Още по темата

Припомняме, че първоначално по програма европейската квалификация между двата отбора бе насрочена именно за четвъртък на Националния стадион в София, но впоследствие двубоят бе преместен "Христо Ботев" в Пловдив при закрити врата с обяснението, че мачът е рисков и може да има безредици. Причината за това е готвеният протест от страна на всички големи фен фракции в страната срещу управлението на ръководството на БФС.

От Пловдив обаче отказаха да домакинстват на срещата, тъй като се извършват ремонтни дейности на новия стадион на Ботев Пловдив. Появи се вариант за стадиона в Кърджали, който обаче не отговаря на изискванията на УЕФА, а и домакините изказаха готовност да приемат срещата само ако е с публика.

В крайна сметка днес и от БФС потвърдиха, че срещата ще се играе на националния стадион от 19 часа, но без публика.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мдаа, време е разни марионетки да спрат да ни обясняват колко сме велики, то си личи що струваме.
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
БФС винаги казваха, че не били виновни за ниското ниво на футбола. Те били просто организатори- резервирали полети, хотели и т.н. Ето че дойде моментът, в който се видя, че и това не могат да правят. Кога най-накрая тези некадърници ще ни лишат от присъствието си?
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 38Най големите виновници са собствениците на стадион ботев че не са информирали своевременно перуци никога не съм го харесвал и като вратар обаче който и да беше не може да знае в чуждата къща какво става))))И за това първо се пита, после се насрочва мача, а не обратното.
45
0
 
20
 
! Отговори
Стиворение за Перука преди 5 месеца
Жив е той, жив е! Там под бюрото, потънал в ракия, лежи и пъшка
44
3
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 месеца
ха ха ха!.."Право куме в очи"...За съжаление, това важи и за бефесето,и за "политиците" ни,и за "учените " ни,..изобщо за битието ни..
43
0
 
6
 
! Отговори
Имайте Търпение... преди 5 месеца
Перуката сега го плискат с бистра водица, че е легнал в будна кома от алкохола. Дайте му 4-5 дена да се освести и ще излезе с изявление.
42
1
 
5
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 5 месеца
Перуката може да е пълен некадъърнник като ръководител, но за сметка на това е прекрасен танцьор. Което си е истина, не може да се отрече. Танцува човека красиво. Евала!
41
1
 
5
 
! Отговори
Медии Сър преди 5 месеца
Значи може лакърдиите на Tyлупа да ги държите като ТОП новина отгоре на сайта цял ден, а когато иде реч за провалите му - по-надолу, по-набързо. Да минат и да заминат, КОЛКО СТЕ ПРОЗРАЧНИ ВИЕ MИCИРКИТЕ, НЯМАТЕ И ИДЕЯ.
40
0
 
3
 
! Отговори
Б.Михайлов преди 5 месеца
Я па тия аз организирах,почивка на слънчака с любовницата и я писах лагер на националите!
39
1
 
6
 
! Отговори
А нагъл ли е? преди 5 месеца
Пeруката вчера каза в телевизора: "Аз може да си подам оставката през май ..." КАКЪВ МАЙ БЕ ПЕРУKA?! ПОДАВАЙ ОСТАВКА ЗА ВЧЕРА ДИРЕКТНО, СЪС ЗАДНА ДАТА
38
2
 
13
 
! Отговори
Слабо известен ФАКТ преди 5 месеца
Ако Бербатов беше станал шеф на БФС, това нямаше да се случи.
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къде е Перукан да не е отишъл да вари ракия?
36
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Най големите виновници са собствениците на стадион ботев че не са информирали своевременно перуци никога не съм го харесвал и като вратар обаче който и да беше не може да знае в чуждата къща какво става
35
1
 
6
 
! Отговори
преди 5 месеца
Оставка на смешниците. Пълна пародия - да няма къде да се изиграе един мач. Ами така е, като имаме 2-3 стадиона които отговарят на условията на уефа,останалите явно стават за футбол в махалата. Много е гадно когато им го кажат в очите какво представляват - смешници, клоуни и пияници. Това е българският футбол. Не говоря за спортистите а за цялото БФС. Пълно погребение на футбола през последните 15 години. Клоуни в костюми. Трагедия. Дайте си оставките всичките и си отивайте
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
БФС провали мача. Билети се купуват месеци преди мача, няма как феновете да си купят сега билети ден и половина преди мача. Самолетните билети са много скъпи.
33
0
 
14
 
! Отговори
Фенка преди 5 месеца
Ама няма ли вече кой да го свали тоя чичко тревичко. Тоя стана като Тодор Живков несменяем . Никой ли не вижда, че положението в Бг спорт е нула . Мафията и пипалата му са стигнали до селските отбори. Какво толкова постигна и направи за тези години . Разруха и корупция в спорта.
32
0
 
10
 
! Отговори
Мноо си тъп Сашеееее преди 5 месеца
Голямо окъкване пред чужденците, отново. Каква вина имат унгарските фенове, искащи да наблюдават мача, та и наши такива, та да стават заложници на болните амбиции на алкохолика? Как така не можем да се справим с протестите, да не е война? Срам, ама голям срам!
31
1
 
9
 
! Отговори
РАБОТА РАБОТА РАБОТА преди 5 месеца
София по-зле от Минск, футбол пред закриване и държава пред тотален разпад. Видими Резултати.
30
0
 
3
 
! Отговори
Просто идея преди 5 месеца
Публиката да иде да гледа мача на прожектор в градинката пред БФС. Времето още е топло.
29
1
 
10
 
! Отговори
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ преди 5 месеца
Работа работа на футболиста от Банкя.