Откриха таксиджията, блъснал майка и дете

Детето е много уплашено след случилото се
Обновена: 11 апр 2024 10:21 | 11 апр 2024 09:21, Елка Василева
131
Откриха таксиджията, блъснал майка и дете

Установено е кой е таксиметровият шофьор, който едва не прегази майка и дете, докато пресичат в столичния квартал "Толстой". Случаят е отпреди няколко дни, а в групата "Катастрофи в София" беше разпространено и видео. Водачът не е задържан, но е санкциониран, съобщиха за БНТ от СДВР.

Още по темата
Кадрите бяха публикувани вчера следобед. В клипа се вижда как майка хваща детето си за ръката, за да пресекат до 54-о училище "Свети Иван Рилски".

В момента, когато и двамата са почти са преминали улицата, върху тях връхлита автомобилът.

Шофьорът не е спрял, дори не е намалил скоростта и е продължил по пътя си. Майката и детето не са сериозно пострадали, но след случилото се детето е много уплашено.

"След удара имам леки наранявания на дясната ръка, в кръста, в крака, посинявания. Детето се размина с много силен стрес, шок, паника. Ученик е във втори клас, страхува се да излезе на улицата, да кара колело, дори в парк и затворено пространство, върви само за ръка ", заяви пред БНТ майката на детето.

"Водачът е установен и санкциониран за извършените нарушения - че е причинил ПТП и е избягал, с акт. За това, че не е пропуснал пресичащите пешеходци, е предвидена санкция в размер на 200 лева, същият напуска ПТП, санкцията е от 100 до 300 лева и отнемане на свидетелство за управление на моторно превозно средство за срок от 1 до 6 месеца", допълни инспектор Виден Димитров от "Пътна полиция" към СДВР.

Той потвърди, че водачът е служител в таксиметрова компания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
*** и този е егати садиста! Ами блъснал си ги, спри и помогни, извини се, предложи да ги откраш в болница, да ги компенсираш финансово/материално, или каквото и да е. По закон би трябвало да му скъсат тръттката. В ситуацията няма момент в който шофьора да се опитва да предотврати произшествието по никакъв начин. Просто късмет, че не бяха вървели пешеходците по-бавно, че тогава щеше да ги убие на място.
65
0
 
13
 
! Отговори
Адвокат преди 1 месец
Ако не беше тръгнал в насрещното нямаше да ги блъсне. Значи е умишлено При удар с автомобил пешеходеца понякога загива. Значи е опит за предумишлено убийство.
64
0
 
10
 
! Отговори
В една истинска преди 1 месец
Държава този вече е затворен и се води следствие! Обикновено се взима адвокат и този шофьор ще плаща дълго време на държавата и на пострадалите, независимо, че били сини петна и одрасквания! Убеждавам се в противоречие с един български професор, че де б илите са повече от 100%!
63
0
 
0
 
! Отговори
Само да го преди 1 месец
Докопам.
62
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи ако сте журналисти на място, сега щяхте да публикувате регистраионния номер и името на този убиец, че да знаем ние хората да не се качваме в това такси.
61
0
 
4
 
! Отговори
Страх преди 1 месец
Тоя да не е от военното крило на организацията за освобождение от пешеходци ?
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя е терорист . Коя е фирмата ?
59
0
 
3
 
! Отговори
Новите им ценности преди 1 месец
Сега всичко вече е позволено.
58
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А защо не е задържан? Защото е с купена книжка и това ще лъсне при една проверка кой му е продал книжката. Ще лъсне истината, че ДАИ продават книжки масово. Толкова правителства се смениха, но нито едно от тях дори не обещава че ще спре корупцията в ДАИ, АПИ и КАТ.
57
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радвам се,че детенцето е добре. Майката също ! Тоя бакшиш се е ядосал ,че не са го изчакали да мине и нарочно ги е бутнал!
56
11
 
1
 
! Отговори
Поуката преди 1 месец
Как да не ги газиш такива . Карат колелета и вървят пеша у не дават пари за таксита. Друг път да знаят и да си хванат такси. И няма да ги газят.
55
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Толкова много народ вече в София , то пълно с коли , с пешеходци , с колела , тротинетки, мотори.... да си шофьор е изкуство! Това поне е между два тротоара и наистина шофьора трябва да пропусне пешеходците , ама оня ден един ми се разходи по средата на улицата ,без да се огледа , все едно вече си длъжен да ги пускаш навсякъде! И като го утрепа другия път , че за секунда съм гледал назад , аз ще съм виновен и ще го лежа някакъв ***.ло.ум.ник! Аман от простолюдието!
54
0
 
12
 
! Отговори
51 преди 1 месец
С пернишки голфаджии не се занимавам. МВР взима книжки, а не аз. Гледай си таксито и не прави като колегата ти. И прочети ЗДвП. Няма да го разбереш, защото си ограничен, но поне го прочети. Да се хвалиш в кръчмата колко си учен и корав. А заплахите ти към непознати с "Глок" произтичат от еректилната ти дисфункция и комплекс за малоценост.Бакшошо блъсна умишлено, избяга от ПТП и не оказа помощ на пострадал. Това е истината.
53
0
 
15
 
! Отговори
Цветан Фиков преди 1 месец
Тоя трябва да го съдят за опит за убийство.
52
4
 
3
 
! Отговори
Тагарев преди 1 месец
До До GTI V5 2.3 150 ко С Асен Василев сте гаджета, нали?
51
0
 
19
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Това на видеото си е опит за убийство. С тези 200 лева (едно ходене на ***, има-няма) ще преборим "Войната по пътищата".
50
0
 
5
 
! Отговори
Анти Тяло преди 1 месец
До GTI V5 2.3 150 коня Пожелавам Ви без аварийно шофиране и да бъде със всичките ви зъби!!!
49
0
 
6
 
! Отговори
az преди 1 месец
Кват ни политическата класа такова и почти всичко друго в тая държавица, ла.йняно...за съжаление свестните, добри и умни хора са жертви тук.. а и са малцинство май
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега ще бъде без книжка, уволнен и без работа след което никъде няма и да го вземат но случая се е разминал с най-малкото!
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
После не се чудете защо има саморазправа по улиците! И линчове ще има, защото съд НЯМА! Единственото решение тук е САМОРАЗПРАВАТА ПО АЛБАНСКИ ОБРАЗЕЦ!

Спонсорирани публикации