Костов: Време е Борисов да смени командира на МЗ

Лидерът на ДСБ нарече "Атака" антиреформаторска
25 сеп 2010 13:06,
238
Костов: Време е Борисов да смени командира на МЗ
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДСБ Иван Костов заяви във Варна, че екипът на Министерството на здравеопазването не се справя със здравната реформа и най-правилния ход за Бойко Борисов е да го смени изцяло.

"Така той ще изпревари вота на недоверие на БСП и ДПС, който ще бъде на тази тема", посъветва го Костов.

Командира посочи за пореден път, че ДСБ няма да подкрепи този вот, защото реформата в здравеопазването е спряла от 9 години именно заради правителството на тройната коалиция, а и на НДСВ.

Той коментира също, че "Атака" е антиреформаторска партия и не позволява и на ГЕРБ да пристъпи към истински реформи, което е лошо за България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОЯ *** трябва да реЗнем картуната с БАТАШКАТА БРАДВА
193
4
 
2
 
! Отговори
дo He - Реалната преди 13 години
Пламен Орешарски е една нeреалистична алтернатива. Жалко , че хората в пристрастията си не отчитат възможността, която би облекчила до голяма степен животът им.
192
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Костов и Станишев крайно време е да замлъкнете завинаги!Толкова антипатични и безполезни политици за българите скоро няма да има.
191
5
 
13
 
! Отговори
Асан Мангалов преди 13 години
Този *** на снимката да върне парите на ***, които открадна от европейските фондове! Затова се карат с дон Цеци. Затова пълним сега София с каруци и никой ни не бута, оти требе пръво да ни върнат европейските фондове.Тоа, аман наш ***, ни затри. Да бе българин, немаше да ни е толкова мъка, Нема да бегаме от София доде ги не даде!!!
190
3
 
6
 
! Отговори
РОМ/бай Мангал/ преди 13 години
Време е братко, време е. Нали времето беше наше
189
1
 
16
 
! Отговори
Бореца преди 13 години
И сега какво ще раздават номера за болниците значи трябва да се разболяваме по план и поредни номера!Такава простотия дори не мога да си представя че може да роди и най-болният чиновнически мозък, а защо не щом имаме Лъчо Мозъка в парламента!и това все повече затвърждава мнението че Борисов или не разбира нищо или по-лошото това се прави умишлено за да се намали населението на нашата бедна родина!Тогава защо плащаме данъци и осигуровки на тази държава за да живеят на наш гръб *** и чиновници
188
6
 
8
 
! Отговори
Реалната преди 13 години
Пламен Орешарски е една реалистична алтернатива. Жалко , че хората в пристрастията си не отчитат възможността, която би облекчила до голяма степен животът им. Професионализъм! Всичко, което липсва на сцената след глупавия манипулиран избор на "Понеже гледах как го правят, мога и аз"...
187
5
 
22
 
! Отговори
Има решение ! преди 13 години
Боко да си събере багажа от кабинета който обитава, да се качи на личната си кола, да натовари баба Анка ( Анна-Мария) и да я разтовари на разклона, където я намери преди няколко месеца. Тя страда от биполярна ориентация и едва ли ще се върне повече в София. Той да продължи до Варна. Там да си намери работа, като пазач-охранител на някой от хотелите, и така дакато навърши 63 години и да се пенсионира. Да идват Костов, Станишев, Орешарски, М.Велчев, Д.Вълчев, Плевнелиев и да управляват държавата.
186
2
 
10
 
! Отговори
Д-р Мангала преди 13 години
Всички бивши министри ,като минат в опозиция стават много православни,а докато са на власт,до един са антихристи!Чувам,че и Станишев вече си блъска главата в стената и проклина десятъка който сам надменно въведе.
185
0
 
12
 
! Отговори
100 преди 13 години
Тогава властта пое МВФ, не Костов. Затова българския лев спря да се срива. Обаче МВФ не е полицейска структура за да разследва крадците. Те се занимават с финансовата дисциплина. Освен това какво значи антикомунист? Неприет в БКП ли?
184
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не съм му фен на Костов...но в случая го подкрепям!Бойко да я изрита тая самодоволна дъртофайница и да назначи млад и можещ човек!Докато не е станало късно.....
183
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вън тази некадърна бабишкерка.Какво като е от приятелския кръг.
182
0
 
14
 
! Отговори
Д-р Мангала преди 13 години
Ми той Сидеров си е седесарска номенклатура,а както всички добре помним,СДС = Съюз на Държавана Сигурност, бяха създадени точно за да имитират реформи.
181
5
 
10
 
! Отговори
Колт преди 13 години
Имаш много здраве. Костов го видяхме какво може. Видяхме го и след това, как си пое политическата отговорност! Просто показа, че той морал няма, защото след такива изборни резултати като неговите независимо колко хора го смятат за по-по-най в белите държави просто си отиваш за да запазиш партията. Костов направи обратно - остана за да съсипе десницата. Изборните резултати са ясно и неоспоримо доказателство
180
11
 
14
 
! Отговори
Даскалова преди 13 години
Незнам докога, голчма 4аст отгласоподавателите, които се смятат за антикомунисти ще разберат,че алтернативата за Б-я е КОСТОВ!
179
6
 
12
 
! Отговори
dd преди 13 години
Мога само да кажа,че е жалко,че Г-н Борисов не работи активно с Иван Костов и ДСБ,много проблеми биха се решили защото тези хора знаят как и какво да се направи,щом и той казва,че е време Ана Борисова да си върви не само затова,че не можа да се справи,но предизвика конфликт с действията си като противопостави лекари и пациенти,значи трябва да подаде оставка.
178
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей,*** комунярски,вие май в нищо друго не можете да обвините Костов,освен че бил черен...факт че не имало и няма скоро да има човек който да разбира от държавно управление от него,но спокойно де,следващия мандат пак ще е негов,така че нещата ще тръгнат,ами вие си стягайте багажа за затвора,че всичките ви престъпления знае ,*** такава ...
177
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав си ман, днес четох в Стандарт май беше, че заплатите на лекарите в Африка били 5000$ и защо учили африканците тука. Целта на 20 годишното упражнение беше хората от немотия да си продадат имотите включително селските или в отчаянието си да ги проиграят по казина и лизингови къщи. 1 идея да се изкупи земята в БГ като се засели прекрасната ни родина... Всички тези партии бяха за да объркат хората до макс... Жалко но успяха
176
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе стига хвалихте тоя крадлив манговец-агент на Държавна сигурност. Една и съща плоча се върти-колко успешен бил Костов като премиер и вдигнал заплатите и пенсиите. Е с колко да ги е вдигнал, да не би да е с 1000 лв. Костов го направиха министър на икономиката 1994г. за да се заблудят Европейските кредитори, че има демократично управление в БГ и да ни отпуснат нови кредити, щото по времето на Луканов, който обяви мораториум на плащанията по кредитите БГ беше изолирана.
175
8
 
8
 
! Отговори
175 преди 13 години
Виж на мен Костов не ми е любимец, но само да отбележа, че когато Костов пое властта пенсиите (които твърдиш, че е съсипал) бяха 2-3 долара, а икономиката беше в пълен колапс. Явно си забравил Жан Виденов. Не си прав и за една част от приватизацията - там проблема не е, че Кремиковци или Балкан са продадени за долар, там проблема е, че не стигна политическата воля да се наложи на инвеститора спазване на условията на договорите.