Станишев измисли виц за Борисов

Според лидера на БСП доходите ни няма да мръднат през следващите две години
3 окт 2010 14:30,
643
Станишев измисли виц за Борисов
Снимка: Булфото

Бившият премиер и лидер на БСП Сергей Станишев измисли виц за настоящия премиер Бойко Борисов.

„Защо Бойко Борисов постави за здравен министър акушер-гинеколог?”, попита журналистите на брифинг в Пловдив Станишев.

„Отговорът е – защото цялата държава в момента е с краката нагоре.”

След двудневната среща на кметовете, подкрепени от БСП и председателите на общински организации, Станишев разкритикува кадровата политика на ГЕРБ.

„Сега има напредък – докато бившата здравна министърка Анна-Мария Борисова беше намерена на кръстовище, нейният наследник Стефан Константинов е намерен в кюстендилска болница”, отбеляза бившият премиер.

„И Борисова влезе с летящ старт, сега и Константинов влезе с летящ старт и после виждате какво се случва на тези „летящи министри, защото Дянков им реже парите”, смята бившият премиер.

Според него в ГЕРБ си играят на добрия премиер и лошите министри, защото каквото се случи, виновни са членовете на кабинета, а не самият министър-председател.

„Спомням си, че Бойко Борисов беше казал: „Дянков е моето слънчице”. Това слънчице в момента изгаря българския народ с финансовата си политика, която води”, заяви Станишев.

Според него доходите на българите няма да мръднат през следващите две години. Причината е, че правителството е представило бюджетната рамка пред Европейската комисия до 2013 година.

В нея обаче било заложено доходите на българите да бъдат замразени до 2012 година включително. По тази причина БСП няма да подкрепи бюджета за следващата година.

„Бюджет 2011 е копи-пейст на този от тази година, бюджетната политика на кабинета е теглене на милиардни заеми”, каза червеният лидер.

Според него внесеният вот на недоверие към правителството заради проблемите в здравеопазването е първият в историята на България, при който след внасянето му, министърът виновен за вота, си подава оставката, а средствата за проблемната сфера се увеличават с 65 милиона.

„Ако нещата се случват винаги толкова бързо, по-често ще внасяме вотове за недоверие”, заяви още Сергей Станишев.

Лидерът на БСП заяви, че задачата на партията му е да спре завладяването на всички институции от страна на ГЕРБ. Затова обмислят силна кандидатура за президентските избори.

„Стефан Данаилов и Ивайло Калфин са подходящи кандидатури, но имената им не са обсъждани на политическо ниво”, заяви бившият премиер.

Още по темата

Той призна, че е нормално да се водят разговори с президента Георги Първанов за евентуален кандидат-президент на левицата, защото на Първанов не му е безразлично кой ще е неговия приемник.

„ГЕРБ се заблуждават, че и магаре да кандидатират за президент, то ще бъде избрано, защото губят доверие.”, заяви още Сергей Станишев.

По неговите думи за една година ГЕРБ са загубили повече доверие от правителството на Иван Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


643
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
540
1
 
6
 
! Отговори
voodoo преди 13 години
Само че вицът е добре известен на широките маси - 24 часа пусна шегата в рубриката Малкият Иванчо.Дали червеният лидер го е видял там, или народното творчество се е носело от уста на уста - историята мълчи.Факт е обаче, че в четвъртък читателката ни Наталия Панчева го изпрати на художника Ивайло Нинов.Г-жа Панчева от много години съставя едни от най-оригиналните шеги за Малкия Иванчо. Тя не е обидена, че лидерът на БСП разказал вица й. Доволна съм, че шегата ми се харесва, каза тя.
539
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уау какъв страхотен виц измислил Станишев. Неам думи от възхищение!
538
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като е толкова "безинтересен", защо толкова много комнетирате? А и коментарите са ви толкова плоски и еднообразни - гей, комунист и толкова. А пред това време, "плашейки" ви с него и тройната коалиция, бат Бойко и неговата нелегална тройна коалиция ви го...... знаете какво, нали?
537
11
 
25
 
! Отговори
нов виц преди 13 години
Защо Бойко Борисов постави за здравен министър акушер-гинеколог?, попита Станишев.Отговорът е за да извади пожарникарския *** от *** на БСП който *** доган и бендела симеончо и набутаха .
536
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
гоцето трябва да даде орден стара планина на серго за този страхотен вицбравот'ва е изкуство
535
8
 
7
 
! Отговори
пуиоуиоуъ преди 13 години
като ви чета коментарите,почти всички мразите Серго...и Бойко ви надхитри с този едва ли не "наказателен вот" срещу старите(иии само да не е пак тройната коалиция на власт-то Бойко голямата алтернатива :)...ако Герб смятат да замразяват всичко и да ни заробват със заеми ,много са сбъркали...то българите все големи разбирачи ама после пак последни в Европа...то ако някой виждаше някаква надежда в действията на Герб,броят на хората заминаващи ежегодно в чужбина щеше да намалее..а то точно обрат
534
0
 
1
 
! Отговори
нищо лично преди 13 години
до 497 как искаш да ти отговори на този въпрос като той изобщо не знае за какво става на въпрос-попитай го дали знае какво означава реформа и тогава очаквай отговор
533
3
 
4
 
! Отговори
камен преди 13 години
абе да ви кажа струва ми се че имат нещо общо (серго и боко) щото иначе тоя *** на гей трябваше да е в панделата вече
532
5
 
14
 
! Отговори
любопитен преди 13 години
Само това ли е измислил?!
531
2
 
13
 
! Отговори
"що бе.. преди 13 години
Що бе, вицът си е добър. Само дето не вярвам, че е излязал за първи път от заешката уста.
530
3
 
4
 
! Отговори
Вуте преди 13 години
Тоя не е с краката нагоре,оти се е фанал за палците.
529
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПРЕДСТАВЯМ СИ -АКУШЕРСКО "МАГАРЕ" И СТАНИШЕВ РАЗКРАЧЕН ЗА ПРЕГЛЕД-КОЙ МИНЕ С РЪКАВИЦИ БЕЗ РЪКАВИЦИ И ПРОВЕРЯВА КАКВО Е ПОЛУЖЕНИЕТО!МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИМ ПРЕГЛЕДА ПРЕД ПАРТИИНИЯ ДОМ ИМА КЛИЕНТОПОТОК А ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И ВСИЧКИ ПРЕМИНАВАЩИ ,ПРЕБИВАВАЩИ И ЗАМИНАВАЩИ!
528
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
трябва да се удвои охраната на сергей че се безпокоя много
527
3
 
17
 
! Отговори
vini преди 13 години
до кога ще гледаме този *** сменям канала на телевизора за да не се ядосвам
526
3
 
12
 
! Отговори
,,Lari,, преди 13 години
AMA VIE OT TROINATA KOALIZIJA SE NAVEDETE,PE...4ETA TAKIVA.
525
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
този като го покажат по ТВ и гася на мига, направо е за предаването "загасете телевизора"
524
1
 
7
 
! Отговори
Санитарят Воче преди 13 години
Българина е много неблагодарен. Не може така.
523
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А на мен само като го видя този!"БЪЛГАРСКИ НАРОД,ЗАПЛАТИТЕ НА НАРОДА"!!!ДА НАРОДА Е ЕДНО ,А СТАНИШЕВ Е ДРУГО,КАКТО И ЗАПЛАТАТА И СТАЖА НА СТАНИШЕВ ТАКА И ПЕНСИЯТА И ЗАЛАТА И СТАЖА НА НАРОДА.РАЗЛИКИ - РАЗЛИКИ
522
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С ТОЗИ ЦИНИЗЪМ ЗАСЛУЖАВАШ САМО ЕДНО-ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА БЛУТСТВО!ОКРАДОХТЕ НИ ! УМОРИХТЕ РОДИТЕЛИТЕ НИ С НИСКИ ПЕНСИИ СБЪРКАНО ЗДРАВЕОПАЗВАТЕ-ОТ КОЕТО ЗАБОГАТЯХА ВАШИТЕ ДРУГАРИ С ДОГОВОРИ ЗА ПЕТКРАТНО ПО-СКЪПИ ЛЕКАРСТВА!ИЗГОНИХТЕ ДЕЦАТА НИ !СЕГА СЕ ПРИСМИВАТЕ НАЙ-ВУЛГАРНО НА ДЪРЖАВАТА НИ!ТРЯБВАШЕ С ГОЛИ РЪЦЕ ДА ВИ СТИСНЕМ ЗА ГЪРЛОТО ДО ИЗЛИЗАНЕ НА ОЧИТЕ ВИ ВЪРХУ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И СЕГА НЯМАШЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С БЪЛГАРИЯ!МЕРЗАВЦИ!БЕЗМОЗЪЧНА НАГЛА ***!
521
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като чуя за тия политически *** и кръвта ми започва да ври!Станишев,скрий се някъде!Нека хората позабравят за кражбите ви и бандитизма ви!