Станишев измисли виц за Борисов

Според лидера на БСП доходите ни няма да мръднат през следващите две години
3 окт 2010 14:30,
643
Станишев измисли виц за Борисов
Снимка: Булфото

Бившият премиер и лидер на БСП Сергей Станишев измисли виц за настоящия премиер Бойко Борисов.

„Защо Бойко Борисов постави за здравен министър акушер-гинеколог?”, попита журналистите на брифинг в Пловдив Станишев.

„Отговорът е – защото цялата държава в момента е с краката нагоре.”

След двудневната среща на кметовете, подкрепени от БСП и председателите на общински организации, Станишев разкритикува кадровата политика на ГЕРБ.

„Сега има напредък – докато бившата здравна министърка Анна-Мария Борисова беше намерена на кръстовище, нейният наследник Стефан Константинов е намерен в кюстендилска болница”, отбеляза бившият премиер.

„И Борисова влезе с летящ старт, сега и Константинов влезе с летящ старт и после виждате какво се случва на тези „летящи министри, защото Дянков им реже парите”, смята бившият премиер.

Според него в ГЕРБ си играят на добрия премиер и лошите министри, защото каквото се случи, виновни са членовете на кабинета, а не самият министър-председател.

„Спомням си, че Бойко Борисов беше казал: „Дянков е моето слънчице”. Това слънчице в момента изгаря българския народ с финансовата си политика, която води”, заяви Станишев.

Според него доходите на българите няма да мръднат през следващите две години. Причината е, че правителството е представило бюджетната рамка пред Европейската комисия до 2013 година.

В нея обаче било заложено доходите на българите да бъдат замразени до 2012 година включително. По тази причина БСП няма да подкрепи бюджета за следващата година.

„Бюджет 2011 е копи-пейст на този от тази година, бюджетната политика на кабинета е теглене на милиардни заеми”, каза червеният лидер.

Според него внесеният вот на недоверие към правителството заради проблемите в здравеопазването е първият в историята на България, при който след внасянето му, министърът виновен за вота, си подава оставката, а средствата за проблемната сфера се увеличават с 65 милиона.

„Ако нещата се случват винаги толкова бързо, по-често ще внасяме вотове за недоверие”, заяви още Сергей Станишев.

Лидерът на БСП заяви, че задачата на партията му е да спре завладяването на всички институции от страна на ГЕРБ. Затова обмислят силна кандидатура за президентските избори.

„Стефан Данаилов и Ивайло Калфин са подходящи кандидатури, но имената им не са обсъждани на политическо ниво”, заяви бившият премиер.

Още по темата

Той призна, че е нормално да се водят разговори с президента Георги Първанов за евентуален кандидат-президент на левицата, защото на Първанов не му е безразлично кой ще е неговия приемник.

„ГЕРБ се заблуждават, че и магаре да кандидатират за президент, то ще бъде избрано, защото губят доверие.”, заяви още Сергей Станишев.

По неговите думи за една година ГЕРБ са загубили повече доверие от правителството на Иван Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


643
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
560
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Na tvoite sakiliinizi li?
559
1
 
2
 
! Отговори
do 573 преди 13 години
I da se navedem, kakvo ot tova? Hermafroditi kato teb nishto nqma da ni napravqt. Vie ste onanisti jalki.
558
2
 
8
 
! Отговори
COPy преди 13 години
Беше с краката нагоре и при управлението на самия Сергей Дмитриевич, когато разните премиерски и президентски спонсори окрадоха европейските фондове и бяхме турени във фризера, придобивайки известност като най-корумпираната европейска страна, додето вътрешният ни министър си редеше сгляди с оперативно интересни лица, президентът ни пък редеше големи шлемове, гарантиращи ни пълна енергийна, политическа и финансова зависимост от Русия, разни Батковци и Братковци си редяха държавни поръчки, разни министри харчеха в аванс като за последно, а Държавната агенция за национална сигурност бе дадена под аренда на виден мафиот с дълъг професионален стаж.
557
1
 
9
 
! Отговори
COPY преди 13 години
Беше с краката нагоре близо половин век по време на социализма когато със и без съд бе изтребено всичко читаво и мислещо, когато практикувахме масово видиотяване под ехидния смях на един правешки хитрец, когато се канехме да ставаме шестнайстата съветска република и народът ни се самозадоволяваше индивидуално и колективно. Беше с краката нагоре по време на първото правителство на Луканов, когато обитателите й се нареждаха в пет сутринта за комат хляб и кофичка кисело мляко. Беше с краката нагоре и при второто правителство на Луканов, когато отказа да плаща външните си дългове и тържествено обяви своя фалит. Беше с краката нагоре и при подкрепяното от *** правителство на Беров, когато се рояха кредитните милионери, когато контрабандата стана официална държавна политика, когато мафията помпаше мускули, а МВР се опасяваше да не бъде нападнато от бодигардовете на Иво Карамански и не можеше да гарантира сигурността на гражданите, ако дръзнат да си податат носовете по тъмно. Беше с краката нагоре и при Жан Виденов, когато хлябът изчезна, банките фалираха, спестяванията на всички се стопиха, инфлацията беше 520%, а месечните заплати се равняваха на десетина долара.Беше с краката нагоре и при специално доведеното за целта Величиство, което величествено се правеше на дръж ми шапката, додето действително оправи вдигналата нозе държава за 800 дни, натъпка царствените си джобове с имоти за стотици милиони и реновира външния ни дълг на принципа кон за кокошка.
556
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е,по-добре ли беше страната,като беше 65 години с дупето нагоре...любима поза на някои,де.
555
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гади ми се от тоя *** вече...
554
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А когато беше БСП на власт какво беше.... Б-беднотия С-срам П-позор
553
4
 
5
 
! Отговори
Бесепар-Натовец преди 13 години
*** тоя папуняк още ли мърда ве? Бравос. :)
552
5
 
11
 
! Отговори
H8C0RE преди 13 години
Тия вицове трябваше да ги разправя на съкилийнците си в момента!!!
551
8
 
9
 
! Отговори
Елена преди 13 години
Станишка, къде с тая малка *** бе?
550
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Въпрос: Защо Станишев не постави за здравен министар проктолог, след като беше надупил цялата държава и я опъваше отзад?
549
8
 
4
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Напълно си прав, ама баба Пена и дядо Куньо от Горно Надолнище са учили до 3-от отделение и са разбрали само, че Станишев е вдигнал пенсиите и ще си гласуват за него докато са живи т. е. още 5-6 години. И после електората на Станишев си отива... "Лошия Материал".
548
7
 
14
 
! Отговори
Гражданин за ЕРБ преди 13 години
"Станишев измисли виц за Борисов", ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА.Най-добрия виц за Бойко е:"Бойко Борисов, министър председател..."СМЕХ, СМЕХ, СМЕХ...
547
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДА СЛОВОБЛУТВАШ С МОЯТА ДЪРЖАВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!МОЖЕ БЪЛГАРИЯ ДА Е С НАВИРЕНИ КРАКА НО *** НЕ Е БЪЛГАРКА И ЗА ТОВА ТИ *** ПРИШЪЛСКА СЕ ГАВРИШ С МОЯТА ДЪРЖАВА!А ВИЕ КОИТО ОДОБРЯВАТЕ ТАЗИ"ШЕГИЧКА" СТЕ ДУПЕЛИЗЦИ ОТ НАЙ -ДОЛНО ПЛЕМЕ-БЕЗРОТСТВЕНИЦИ!
546
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-голямата шега на Станишеф е...физиономията му
545
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
... заяви СтанишевСпоред него доходите на българите няма да мръднат през следващите две години. Причината е, че правителството е представило бюджетната рамка пред Европейската комисия до 2013 година."Е ТОЙ СЕРГО ВДИГНА ПЕНСИИТЕ ДВЕ СЕДМИЦИ ПРЕДИ ДА СДАДЕ ВЛАСТТА НА БОЙКО, НАСРЕД КРИЗАТА! ТО ТЪЙ МОГА И АЗ ДА СЪМ ПРЕМИЕР-ДА ПОРЪЧВАМ А ПЪК ДРУГ ДА ПЛАЩА
544
2
 
8
 
! Отговори
Новия хит на стораро преди 13 години
И Спортинг пак ти пишат 5! 5! 5!След Барса пак ти пишат 5! 5! 5!Продъниха вратите,а *** ти мухите.За головете безкрайни 5! 5! 5!...От знайни и незнайни 5! 5! 5!Можеш ли, кажи, до 5 да броиш ти?
543
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
586-ми.Не се обяснявай ***.Марш в беларус, *** недна.
542
6
 
17
 
! Отговори
въх преди 13 години
Дори вицовете на Къци Вапцаров бяха по-смешни от вицовете на серГЕЙ-човека без ден трудов стаж преди да стане министър-председател....
541
5
 
9
 
! Отговори
voodoo преди 13 години
това е истината за вицо тъпия *** отново лъже.но жалкото е чи има толкова много *** в тази страна който му се връзват.тоз СърГей е съпер *** и нагъл.