Станишев измисли виц за Борисов

Според лидера на БСП доходите ни няма да мръднат през следващите две години
3 окт 2010 14:30,
643
Станишев измисли виц за Борисов
Снимка: Булфото

Бившият премиер и лидер на БСП Сергей Станишев измисли виц за настоящия премиер Бойко Борисов.

„Защо Бойко Борисов постави за здравен министър акушер-гинеколог?”, попита журналистите на брифинг в Пловдив Станишев.

„Отговорът е – защото цялата държава в момента е с краката нагоре.”

След двудневната среща на кметовете, подкрепени от БСП и председателите на общински организации, Станишев разкритикува кадровата политика на ГЕРБ.

„Сега има напредък – докато бившата здравна министърка Анна-Мария Борисова беше намерена на кръстовище, нейният наследник Стефан Константинов е намерен в кюстендилска болница”, отбеляза бившият премиер.

„И Борисова влезе с летящ старт, сега и Константинов влезе с летящ старт и после виждате какво се случва на тези „летящи министри, защото Дянков им реже парите”, смята бившият премиер.

Според него в ГЕРБ си играят на добрия премиер и лошите министри, защото каквото се случи, виновни са членовете на кабинета, а не самият министър-председател.

„Спомням си, че Бойко Борисов беше казал: „Дянков е моето слънчице”. Това слънчице в момента изгаря българския народ с финансовата си политика, която води”, заяви Станишев.

Според него доходите на българите няма да мръднат през следващите две години. Причината е, че правителството е представило бюджетната рамка пред Европейската комисия до 2013 година.

В нея обаче било заложено доходите на българите да бъдат замразени до 2012 година включително. По тази причина БСП няма да подкрепи бюджета за следващата година.

„Бюджет 2011 е копи-пейст на този от тази година, бюджетната политика на кабинета е теглене на милиардни заеми”, каза червеният лидер.

Според него внесеният вот на недоверие към правителството заради проблемите в здравеопазването е първият в историята на България, при който след внасянето му, министърът виновен за вота, си подава оставката, а средствата за проблемната сфера се увеличават с 65 милиона.

„Ако нещата се случват винаги толкова бързо, по-често ще внасяме вотове за недоверие”, заяви още Сергей Станишев.

Лидерът на БСП заяви, че задачата на партията му е да спре завладяването на всички институции от страна на ГЕРБ. Затова обмислят силна кандидатура за президентските избори.

„Стефан Данаилов и Ивайло Калфин са подходящи кандидатури, но имената им не са обсъждани на политическо ниво”, заяви бившият премиер.

Още по темата

Той призна, че е нормално да се водят разговори с президента Георги Първанов за евентуален кандидат-президент на левицата, защото на Първанов не му е безразлично кой ще е неговия приемник.

„ГЕРБ се заблуждават, че и магаре да кандидатират за президент, то ще бъде избрано, защото губят доверие.”, заяви още Сергей Станишев.

По неговите думи за една година ГЕРБ са загубили повече доверие от правителството на Иван Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


643
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
520
1
 
9
 
! Отговори
Др.(ишлю) СтаниШеф преди 13 години
Тоя да почне вече да мисли кой ще му трие ***, всеки път като се наака.Щото мама и тати няма да са вечно живи, я. А че на нищо не са го научили личи от Москва. Всъщност за френската любов не съм много сигурен. Май трябва да питаме Доган за по сигурно. Пък журналист и историк не можем го нарече за да не обиждаме тези, които си вадят хляба с тези професии. Той и Първанов е историк на книга. Тя и партията им пълна с нереализирани "професионалисти", кандидат кадърни, накацани *** и самотници.
519
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишев стана медийна звезда,а къде беше като управляваше?!Четири пъти увеличил пенсиите,та стигнаха до 138лв.Къде му бяха структурните промени?!Окрадаха държавата с Мадритския малоумец и турския престъпник!Бандити!Позор за народ,който избира тия пладнешки обирджии!
518
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Nomer 563, тези дето хвалят БСП са пребити по рождение
517
3
 
9
 
! Отговори
Москва преди 13 години
Ако съм пиян и ядосан и този е в кръчмата и почне да хвали БСП - ЩЕ ГО НАБИЯ !
516
1
 
5
 
! Отговори
Балин преди 13 години
Може и така да е, но това правителство което е сега направо я надупи!
515
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишев може би най-накрая е забременял, затова акушери му се въртят из главата. Не ми се мисли обаче какви ще ги народи... а и кой е бащата (Вигенин???)ах вие палавници такива!
514
3
 
15
 
! Отговори
опаа преди 13 години
Егати вица!Ама от един ***, освен педалщини, кво друго да очакваш!Само дето забравя,че тая държава,"с вирнати крака",те я оставиха!И защо, изобщо, се обажда,да го пита човек!
513
7
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
ето до какво ни доведоха герб.гласувахме за тях .излъгаха ни .а сега най-крадливите да се смеят на избора ни на най-некомпетентното и крадливо обвързано с картели и олигарси правителство.горките ние
512
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
серГЕЙ е един озлобен комплексар, дето освен надути фрази и плоски шеги друго не може да кажежалко че е доктор по историяжалко че е журналистза него важи с пълна сила правилото че некадърниците и смотаняците са най-големите критикари когато има проблем, но ако трябва да се свърши нещо се крият
511
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
552 има правописна грешка, а прави забележка на другите за правописа
510
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много смешно-няма що! Станишев да не се прави на интересен,защото хич не е смешно
509
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
костов какво ви е виновен.дойде след виденов и вдигна фалирала държава и народ на крака .станишев и бб е едно и също лаят си и все някой им е виновен управляват некомпетентно но крадат компетентно
508
1
 
1
 
! Отговори
luca преди 13 години
става дума за този с "пополизъм-а"
507
1
 
5
 
! Отговори
Dan преди 13 години
..........еми като са я оставили държавата на горе с краката трябва да дойде специалист да и ги свали, лошото е,че преди това 20 години са мърсували с нея и какви ли не извращения са правени с нея...ама нищо има вече специалист и ще я излекува....колкото и нечистоплътни да са били предишните.....особенно тройката Станишев Царя, Доган....те са заразни и трябва някой да ги вкара в изолатора на инфекциозното в Централния за лечение!!!
506
3
 
1
 
! Отговори
luca преди 13 години
този анонимния, който е писал по-долу направо ме вбесява с неграмотното си писане. Не знае да пише правилно пък дава оценки за управлението на държавата. станахме една голяма говорилня, в която всеки казва нещо и изразява "себе си"...но няма никакъв смисъл от това. Ще ми се да см като западните страни и САЩ където умните 10% от населението говорят за политика и управляват.
505
4
 
9
 
! Отговори
teofil преди 13 години
Това *** го показват на снимка,като го видя само и мисе поврьща.Този виц е занего-тои и Иван Костов докараха Балгария дае с краката нагоре.АНАТЕМА.
504
2
 
6
 
! Отговори
25 преди 13 години
тоя хамстер и без това за друго не става освен да измисля вицове! то друго не му остана !
503
3
 
0
 
! Отговори
до генезис преди 13 години
Супер си!Е т'ва е истината!Дано помогне да се изчистим...
502
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я тоя да си спомни как стана министър-председател--как положи клетва и след това щяха да го гътнат,но го "подпряха "отзад и втори път застана да се кълне.Не е летящ старт,а пълзящ....
501
1
 
9
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 13 години
Станишев май ревнува държавата... 4 години я оправя, и сега не я дава на друг. Плазмодий нещастен.