Червените събират подписи за махането на Цецка Цачева

Допуснала езикът на омразата да властва в българския парламент
Обновена: 8 окт 2010 12:16 | 8 окт 2010 12:15,
126
Червените събират подписи за махането на Цецка Цачева
Снимка: БГНЕС

"Коалиция за България" ще започне събирането на подписи за освобождаването на Цецка Цачева от поста председател на Народното събрание.

Това заяви лидерът на левицата Сергей Станишев в декларация от парламентарната трибуна. 

Той уточни, че искането за освобождаване на Цачева е за системно нарушаване на правилника на парламента и за допускане на неуважение от страна на правителството към Народното събрание, което, по думите му, се е проявило рязко с безпрецедентното отсъствие на министрите от дебатите по вота на недоверие към правителството.

Още по темата

Станишев посочи, че Цачева е заблудила Председателския съвет на парламента, че дневният ред ще започне с разискванията по вота на недоверие.

Според него шефката на Народното събрание е влязла в политически сценарий, за да се обезсмисли дискусията по вота и да се насочи вниманието към новия министър на здравеопазването. 

Цачева допуснала езикът на омразата да властва в българския парламент, като не прекъснала изказването на лидера на "Атака" Волен Сидеров по време на дебатите по вота, смятат още от левицата.

Социалистите искат освобождаване на Цецка Цачева и заради недопускането на въпроси на депутати към премиера и министри в рамките на парламентарния контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Волен Сидеров един път само в изказването си даде квалификация на Ердоган,като го нарече Ислямски Фундаменталист.Нима не е такъв Ердоган? Кого заблуждаваш?Браво на Сидеров ,че единствено той се осмели да каже от трибуната на НС в действителност какви са намеренията на Турция спрямо България.И българският народ много добре знае ,че е прав за всичко,което каза оня ден.За тракийските българи и обезщетенията и ако не се изпълнят,Турция не трябва да има подкрепа от нас за членството й.
58
0
 
7
 
! Отговори
vini преди 13 години
безделниците си търсят някакво занимание и то винаги е във формата на шоу
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щото левите не са на власт, Антоне, а и се държат доста по-адекватно от другите...Бранимире, няма да ти коментирам изказването, защото с някои части съм съгласен, а други бих попроменил, но нещо много важно - оправи си правописа. Подобен правопис имат основно гербаджиите, които довчера бяха седесари, а до онзи ден бяха царисти.
56
3
 
0
 
! Отговори
do 54 преди 13 години
......***........
55
1
 
1
 
! Отговори
.neutralen. преди 13 години
хаха,и аз това викам за всички които постоянно недоволстват каквото и да става в държавата и за хората които нямат угодия.В грешка си,не съм от тези хора.Просто,не става дума ,че Борисов е един път в парламента,ако ще и всеки ден да седи по 24 4аса и да говори,нали се сещаш ,че Цачева няма никога да му отреже микрофона,ама никога,дори и да продължи с 1 4ас повече от времето си.Има ли някой който да си мисли,че ще му спре микрофона?Просто съм обективен.Пийс
54
1
 
4
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Селянин, напиши как се държат депутатите от ляво. Що даваш за пример само десните ? Едното око гледа другите, а т'ва дето гледа нашите е затворено.
53
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АКО НАРОДА БЕШЕ НЕДОВОЛЕН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,ДОСЕГА ДА БЯХА ГИ СВАЛИЛИ И НЯМАШЕ ДА ЧАКАТ СТАНИШЕВ ДА ВНАСЯ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ,ХА СЕГА ЛЕК ДЕН ОТ МЕН И СПОКО ................................................................................................................................... САМО ГЕРБ И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пич, това ли ти е критерия? Щом има доволни или недоволни, значи някой си гледа, или не си гледа работата. Колко било просто... А аз разчитам на ЛИЧНИ впечатления, без да чакам да ми кажат какво да мисля. И мисля като гледам работата, а не доволството и недоволството на *** и Пульо.
51
0
 
3
 
! Отговори
санто преди 13 години
Прозата ти е неграмотна просташка и некомпетентна.
50
3
 
13
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Айде седнете си вече на червените з******. Не разбрахте ли вече - няма да е вашата!
49
5
 
6
 
! Отговори
taflan преди 13 години
Щом Станишката,червените и фесовете врещят значи жената си гледа работата.
48
3
 
3
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Нали се сещаш, че Борисов е премиера. Той не е всеки ден по цял ден в парламента. Като отиде трябва да отговори на въпросите и да го чуят. Ако му спре микрофона после нали ще реват пак, че го защитавала за да не се изкаже до края и да разберат какво искал да каже. И ти си същата фурнаджийска лопата като червените. Като им спират микрофоните недоволни, като не спират микрофона на премиера пак недоволни. Вие задоволяване имате ли ?
47
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАЖЕТЕ МИ ЕДИН ЗАКОН ,ЕДИН ПРОЕКТ КОЙТО ДА СА ПРЕДЛОЖИЛИ ОТ ГЕРБ И ТЕЗ ОТ БСП И ДПС ДА СА БИЛИ СЪГЛАСНИ ,НЕПРЕКЪСНАТО СА ПРОТИВ ВСИЧКО И ВСЬО ,,,,,, ЕТО ТАКА МИСЛЯТ ЗА НАРОДА *** ?
46
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какъвто ни е премиера такива са ни и депутатите - БЕЗДЕЛНИЦИ. То не може само да ходиш да режеш лентички и да чупиш бутилки с шампанско и да искаш другите да работят, трябва и личен пример.
45
6
 
8
 
! Отговори
бранимир преди 13 години
Тука няма място за цветове на партий Лумпели такива?Тука става въпрос за прецедател на народно събрание?- Спорет министър-прецедателя там работят"БЕЗДЕЛНИЦИ"-Волен Сидеров си позволява да клалифицира президен на суверенна държава с обидни думи- Цецка Цачева се изказва като неграмотна и необразована ***, погазваща правилата за водене на Народното Събрание-Оставянето на тепотати от нейната партия да се изказват толкова просташки и некомпетентно.Европейските медий го тиражират всекидневно!
44
2
 
3
 
! Отговори
do 41 преди 13 години
za6toto sa komunisti. Te mogat samo da opliuwat, no ne i da gradqt. Mogat da ru6at, da obwinqwat, da nari4at cirkadjii drugite i kakwi li ne drugi GLUPOSTI. No nikoga ne sqdat da syzdawat ili da re6awat problemi. Ne slu4ajno se nari4at i 4erweni bokluci!!!
43
2
 
3
 
! Отговори
.neutralen. преди 13 години
не съм запознат с точност,но помня ,че Цачева му припомни ,че времето му свършва.беше реплика на въпрос мисля.
42
3
 
12
 
! Отговори
ГОГО преди 13 години
...АМИ ЧЕ НА Цеца ПЪРВАТА ОТ 4 те ПАРТИИ ,В КОИТО Е ЧЛЕНУВАЛА Е БКП то ...!!!Пиша го за онези ,които псуват *** -ЗАЩО ПОДМИНАВАТЕ ЦЕЦА ,ТА ТЯ Е ТИПИЧЕН ПРИМЕР за политически И НРАВСТВЕН ХАМЕЛЕОН ...!!!Където ГЮВЕЧА -ТАМ Е И ЦЕЦА... !!!ДА ОСТАВИМ АГРАРНОТО И ИЗЛЪЧВАНЕ -ПРОСТО СИ СПОМНЕТЕ КОЯ Е ЦЕЦА... !!!
41
2
 
3
 
! Отговори
ДО 32 преди 13 години
Точно преди изборите или точно след изборите и какво общо има между БСП и ГЕРБ?? АМИ ПАРИТЕ и *** ще викаш на баща си......
40
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно защо след като тъпите *** се имат за нещо повече от политически ***, не вкарват конкретни предложения за излизане от кризата, защо не са конструктивна опозиция, ами за най-малкото търсят повод за разкол? И то с поводчета като деца от детската градина. Защо Цецка не била спряла микрофона на Сидеров. Това опозиция ли е ми кажете? Само тъпотия след тъпотия от тях.